Merhabalar Herkese 🌸

Kendimi herzaman büyük konuşmaktan geri tuttum. Sürekli aksini tembihledim. Yine de gidip fark etmeden büyük konuşmuşum. Artık daha dikkatliyim😂
Merhabalar Herkese 🌸

Kendimi herzaman büyük konuşmaktan geri tuttum. Sürekli aksini tembihledim. Yine de gidip fark etmeden büyük konuşmuşum. Artık daha dikkatliyim😂
İnsan sadece görüp duyduğu şeylerle değil görmediği ama hissettiği şeylerle yaşar. Umut, sevgi, saygı, inanç gibi duyguların asla elle tutulur bir yanı yoktur ama buram buram hissedilir. Ve tüm bunları kaybettikçe eskiye özlem duyar olduk. Çünkü her şey lüks ya da daha konforlu yaşamak değil. Şimdi evinde her türlü imkana sahip ama asla mutlu olamayan insanlarla dolu gezegen. Geçtiğimiz günlerde bir köyde hayvanlarla köyde muhteşem zaman geçiren birinin videosuna denk geldim ve kendimi sorguladım. Burada ne yapıyoruz, ne uğruna mücadele ediyoruz.
Işığın Büyüsüne Kapılıp Lambaya Hapsolan İnsan..
Öyle bir huyum var maalesef büyük konuşuyorum başıma geliyor kaç defa dedim ki ben bu işte çalışmam dedim patron gelsin müdürü gelsin yine çalışmam ben o işte dedim Bir baktım kendimi o sektörde buldum Büyük konuşmamak lazım da beni çok büyük konuşuyorum hiç hayra alamet değil bakalım sonumuz ne olacak
Cevap
43Cevap
Büyük konuşmak değil de daha çok net konuşurum.. mesela bir kişiyi hayatımdan sildiysem ne olursa olsun bir daha affetmem derim ve affetmem de.. ama yaptığı hata çok büyük değilse o zaman affedebilirim.. veya hata yaptıysam da evet daha önce öyle demiştim ama şu an fikrimi değiştirdim de diyebilirim. bundan çekinmem.
Bazen konuşmamam gerektiğini unutup konuşuyorum sonra da hayat bana "sen misin büyük konuşan" diyerekten bir tokat atıyor kendine geliyorum.
Aynısı
Büyük konuştuğum çok nadir konu vardır onlardan da çok eminimdir. Bazı şeyler asla değişmez bende o nedenle sınırlı konuda evet.
Yok caps lock tuşum açık değil
Konuşuyorum :D
Sonra diyorum ki bunu yaparken görürseniz beni uyarın senin basiretin bağlanmış saçmalamaa diyin 😂
Bak bunu denemek lazim😂
Büyük konuşmaktan imtina ederim. Ne konuştuysam büyük büyük yaşadım. Farkında olmadan konuştuğum şeyleri de yaşadım. Farkında olarak konuşmuyorum. Diğeri de Allah’a emanet 🤷🏻♀️😃
Konuşurum, asla zengin olmıcam😂 diyorum yıllardır da olamadım😂 hani büyük konuşunca Allâh cezamızı veriyordu niye zengin yapmıyo beni😂
Yok yok büyük ne dediysem başıma gelir o yüzden söylemiyorum artık 😂
Büyük lokmada yerim büyükte konuşurum o kadar ! :D
Korkarım büyük konuşmaktan, hayat öğretti büyük konuşmamam gerektiğini.
Kendimi surekli uyarırım konusmamak icin ama konusuyorum maalesef
Büyük konuşmaktan çok ağzım yandı elimden geldiğince dilimi tutuyorum
Daha çok net konuşurum. Bildiklerimin sonuna kadar arkasından giderim.
Konuştukça başıma geliyo çenemi tutuyorum 🤐
Konuşmam. Çünkü bu zamana kadar büyük konuştuğum ne varsa hepsi başıma geldi.
Kendimi tartmadan konuşmam
Ama genel de konuştuğum şeyler insanlara büyük gelir.
çünkü onlar küçük
Olabildiğince az. Başıma geliyo sonra ayar oluyorum.
Asla Büyük konuşmam büyük konuşanın başına gelir diye bi söz var bu söz başa gelir
Ben küçük konuşurum ama karşımdaki büyük algılıyorsa o onun küçüklüğündendir.
Çok büyük konuşurum elimde olsa hepinizi öldürürüm
Başıma gelmesi için büyük konuşurum misal ben hayatta zengin olmam ben hayatta gökdelende oturmam asla lüks yatım olmaz gibi.
Konuşmamaya çalışıyorum genelde ama bazen ruhumun karanlık tarafında, iflah olmaz bir megalomanın beni sürekli yoldan çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum..
Cümleleri eğip bükerek yırtmaya çalışıyorum.😂
Büyük konuşmamaya çalışıyorum
Konuştuğum oldu.
Konuşmam dersem büyük konuşmuş olurum, konuşurum dersem yine aynı anlama gelir. Konuşmaktn kaçınırım derim
Eskiden çok büyük konuşur ve çok büyük kınamalar yapardım. İnsan büyük konuşmamalı, çünkü başına geliyor.
Büyük konuşmamayı öğrendim
Aynısı
Babam benim yanımda başka sin evladı bir sefr kınadı ben o çocuktan bin beter haller e düştüm
Benim oğlum yapsa elini ayagini zincir Lee evde bakarım sokak yüzü görmez dedi sora zincirle bağladı yine başaramadı şimdi kendi veriyor parasını hirsizlik yapimda mahpuslarda daha cok para atmayın dye
Konuştuğum oluyor 😅 ama dikkat ediyorum yine de elimden geldiğince.
Yok ben dersimi fazlasıyla aldım konuşmuyorum artık 😂
Her zaman neyse söylemem gereken soylerimde yasarimda
Az önce @cilginhatunnn62 un sorusunda büyük konuştum.
Asla konuşmam, konuşan olursa uyarırım.
büyük lokma ye ama...
Bazen konuşurum
Kabım kadar konuşurum..
Konuşmamaya dikkat ediyorum.
Hayır dikkat ederim konuştuklarıma
Bazen şov yaptığım doğrudur 😃
Konuşmuyorum.
Ara sıra bunu yaparım
Hayır
Bazen büyük konuşurum evet
Evet sonrada yerim djjdjd