Hayat enerjisi yüksek birine cilveli mi deniyor tam olarak 😄 sıkça duyduğum bir iltifat ama tam karşılığını bilemiyorum

Hayat enerjisi yüksek birine cilveli mi deniyor tam olarak 😄 sıkça duyduğum bir iltifat ama tam karşılığını bilemiyorum
İlgisiz. Yaşam enerjisi, yaşamaya güdülenmiş olmakla ilgili bir durum... Bunun cinsellikle kadınsı ya da erkeksi olmakla ilgisi yok. Dişil enerji ve cilveli kadın aşırı abartılıyor. Bir tarafta kendini edilgen olmaya iten, tek amacı erkekleri memnun etmek olan kadınlar diğer yanda her şeyi tek başına yapmaya çalışan, yardım istemeyen ya da bunu kötü sanan kadınlar. İkisi de yanlış ve ikisi de eksik. Dişil enerji zaten iç güdülerine kodlanmış fazladan pembe allık sürerek ya da aşırı çıt kırıldım davranarak cilveli ya da yürüyen dişil enerji olmuyorsunuz gjgjg
Z kuşağını etkileyen bazı kişiler yüzünden sosyal medyada ilggi görüyor
Cevap
5Cevap
erkeğe yürüyen fiziğini kullanan kadınlığını kullanana deniyor
Cilve şirin görünmek demektir
Bazen nazlı görünmek isteyenlere de söylüyorlar
Kendini önemseyen kadın ne zaman ne yapmasını bilir kadınsılığı cilve ekstra bir şey katmaya gerek var mı
İçindeki kadinsılığı keşfetmis agresifleşmeden kendini ifade eden zerafetini yitirmemiş kadındır..
Cilve sadece kadına has değil ki çocuklarda cilvelidir
karsıdaki dayı heralde heyecandan dorusunu unutmus lafın alşskdjfşasdf
haaa ben dayı sandım alskjdfşlaksdfa
aslkjdfşla doru ya bendede kafa işte :D
Karşı tarafa fazla ilgiliyse cilveli denmiyor muydu?
aurası yüksek kadına denir
Bunu ben de bilmiyorum tam olarak
Ben sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?