insan zihni herşeyi yapabilir, ama bu "kalleşçe"dir, mesela insanın dünyaya tamamen hakim olması aklı ve zekası sayesinde olmuştur. örneklendirmem gerekirse, insan kendinden çok daha büyük hayvanlarla yaratıcının verdiği doğal-saf güç ile değil aklı-zekası sayesinde galip gelmiştir. peki bunu herkes "başarı ve mücadele" olarak görür bunda bir yanlışlık var mı? evet var. insan zihni doğal değildir yani yaratıcısına "s.. ik tir " çekmiştir. o yüzden kendisine saldıran kendinden 5 kat büyük hayvanı zekasını kullanarak tuzağa düşürdü ve hayatını aldı. bu tür şeylerde aynı değişmez insan zihinsel bir canlıdır ve kalleşçe herşeyi yapar.
Birilerine sorarım. Bir zaman bir tane kız gördüm hoş bir edası vardi aklıma takıldı Yarabbi bu kim dedim bir tane arabaya bindi süren yaşlı bir amcaydi plakayı birine verdim bu kim öğren diye bütün bilgiler geldi sonrada başka birine sordum oda bilgi verdi 6 kardeşim en küçüğü ismi Tuğçe dedi kısacası ben bir şey öğrenmek istersen ve bir şey ariyorsam mutlaka bulurum