Kişilik & Karakter Şu saatte uyumuyor oluşunuzun mantıklı bir açıklaması var mı? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Abazalar engelleneceksiniz allah sizin belanızı verir inşallah Güncellemeler+1 yıl Neden kalitesiz seviyesiz ürün insanlarla dolu bu site hiç mi vizyonunuz yok hep mi eziiiiksiniz Şu saatte uyumuyor oluşunuzun mantıklı bir açıklaması var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yarın pazar tatil olduğu için yarın geç kalkarım KS de takılıyorum vakit geçiyor işte 🙋 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. mantıklı açıklaması var 0 0 Yorumla
yumebapecigecgölaşgü Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Geceleri seviyorum gecemden asla ayrılmam doğuştan gececiyim ben 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uyku düzenim bozuk ya. Bir de iftardan 1 saat sonra uyuyakaldım ve geç uyandım. 0 3 Yorumla Nesliççe +1 yıl Benim de bozuk ya senin neden bozuj Yorumla Jeynepp +1 yıl Okul açıldığından beri bozuk aslında. Dersleri fazla stres yapıyorum. Yorumla Nesliççe +1 yıl Anlıyorum şu lanet stres uykuyu bozar Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayatın edası uyutmadı gecenin girdabı uyutmadı karanlığın serabı unutmadı rüzgarın uğultusu uyutmadı 0 0 Yorumla
Asena_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgilim beni sinirlendirdi uzdu takmiyor bende sinirden uyuyamadim 0 6 Yorumla Nesliççe +1 yıl İşte bu tür sebeplerden ötürü sevgilim olmayışına şükrediyorumAllah yardımcın olsun sakinleşirsin inşallah Yorumla Asena_1 +1 yıl Sevgili asla yapma knk. Tesekkur ederimInsallah Yorumla Nesliççe +1 yıl Yapmıyorum rahatım yerindee sen de ghostla onu umursama Yorumla Asena_1 +1 yıl Takmixam knk icim icimi yiyor ama olsunn kendisi suclu ama guclu beni darliyosun diyip duruyor ne deger biliyo ne bisi neysee Yorumla Nesliççe +1 yıl Çok üzerine düşersen böyle olur bi süre yazma arama umursama Yorumla Asena_1 +1 yıl Oyle yapcam knk Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var, uyku düzenim bozuldu. 2 8 Yorumla Nesliççe +1 yıl Neden bozuldu Yorumla _-_NobodyYs_-_ +1 yıl sahura kadar ders çalışacağım diye. Başta çalışıyordum çok güzel sonra bu siteye sardım Yorumla Nesliççe +1 yıl Bu site lanet bi yer ya😂 ama ders çalışırken de uyumuyodun uyku düzenin bozuktu? Yorumla _-_NobodyYs_-_ +1 yıl en azından bu saatleri verimli geçiriyordum bu sitede geçirmiyordum ahhdja :D Yorumla Nesliççe +1 yıl Şimdi bu siteyi yavaşça elinden bırak😂 Yorumla _-_NobodyYs_-_ +1 yıl elimde değil. Yarın donduracağım ama, kararlıyım bu sefer :D Yorumla Nesliççe +1 yıl Kaç ay donuyodu bu site😁 Yorumla _-_NobodyYs_-_ +1 yıl 2 haftadan sonra siliniyor :) :D Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiçbir mantıklı açıklaması yok. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Yok Sadece uykum gelmedi o kadar 1 0 Yorumla
sefacanm Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Mantıklı düşünen insan bu saate kadar uyumamış olabilir mi 0 0 Yorumla
AzqunTerapist Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Çalışıyorum Selezon yapıyorum youtubeden ögrenebilirsin 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl libidomu tavan yapan kız :( 0 2 Yorumla Nesliççe +1 yıl gebeeeer Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl snde Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sahuru bekliyorum 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. 9 günlük tatil başladı.👍🙂 0 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. sıkıntılar 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Ne sıkıntısı Yorumla
EnamKurcan0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Senin bu soruyu sormanı bekledim 0 9 Yorumla Nesliççe +1 yıl Şimdi ılık sütünü içip mışıl mışıl uyumaya hak kazandın Yorumla EnamKurcan0 +1 yıl Teşekkürler abla izin verdiğin için saol süt yok evde kola içsem olur mu Yorumla Nesliççe +1 yıl Kola uykunu kaçırır Yorumla EnamKurcan0 +1 yıl Ne içeyim ablacım Yorumla Nesliççe +1 yıl Su iç sonra da yat Yorumla EnamKurcan0 +1 yıl tamam abla teşekkürler izin verdiğin için 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl Keşke herkes senin gibi saygılı edepli terbiyeli olsa Yorumla EnamKurcan0 +1 yıl Abla az kaldı biz kazanacak🌹 Yorumla EnamKurcan0 +1 yıl Kazanacağız Yorumla
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Bitcoin. 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. alkol ve lıbıdo 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Yuhum yoh 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sahur 0 0 Yorumla
By_Kobra Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yaşam felsefesi 😂 0 4 Yorumla Nesliççe +1 yıl O nası bi felsefe Yorumla By_Kobra +1 yıl Baya işte gece yatmaz gündüz kalkmaz 😂 Yorumla Nesliççe +1 yıl boş ver öbür türlü bu hayat çekilmez😂 gündüz kalkma ki insanlarla muhattap olmak zorunda kalma Yorumla By_Kobra +1 yıl Ha ha kesinlikle gecelere akmalı 🤭 Yorumla
ultramarineedt Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Azmış olmak 0 1 Yorumla ultramarineedt +1 yıl Siee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yarın pazar tatil olduğu için yarın geç kalkarım KS de takılıyorum vakit geçiyor işte 🙋
mantıklı açıklaması var
Geceleri seviyorum gecemden asla ayrılmam doğuştan gececiyim ben
Uyku düzenim bozuk ya. Bir de iftardan 1 saat sonra uyuyakaldım ve geç uyandım.
Benim de bozuk ya senin neden bozuj
Okul açıldığından beri bozuk aslında. Dersleri fazla stres yapıyorum.
Anlıyorum şu lanet stres uykuyu bozar
Hayatın edası uyutmadı gecenin girdabı uyutmadı karanlığın serabı unutmadı rüzgarın uğultusu uyutmadı
Sevgilim beni sinirlendirdi uzdu takmiyor bende sinirden uyuyamadim
İşte bu tür sebeplerden ötürü sevgilim olmayışına şükrediyorum
Allah yardımcın olsun sakinleşirsin inşallah
Sevgili asla yapma knk. Tesekkur ederim
Insallah
Yapmıyorum rahatım yerindee sen de ghostla onu umursama
Takmixam knk icim icimi yiyor ama olsunn kendisi suclu ama guclu beni darliyosun diyip duruyor ne deger biliyo ne bisi neysee
Çok üzerine düşersen böyle olur bi süre yazma arama umursama
Oyle yapcam knk
Var, uyku düzenim bozuldu.
Neden bozuldu
sahura kadar ders çalışacağım diye. Başta çalışıyordum çok güzel sonra bu siteye sardım
Bu site lanet bi yer ya😂 ama ders çalışırken de uyumuyodun uyku düzenin bozuktu?
en azından bu saatleri verimli geçiriyordum bu sitede geçirmiyordum ahhdja :D
Şimdi bu siteyi yavaşça elinden bırak😂
elimde değil. Yarın donduracağım ama, kararlıyım bu sefer :D
Kaç ay donuyodu bu site😁
2 haftadan sonra siliniyor :) :D
Hiçbir mantıklı açıklaması yok.
gözümü kapatmıyor oluşum
Yok
Sadece uykum gelmedi o kadar
Mantıklı düşünen insan bu saate kadar uyumamış olabilir mi
Çalışıyorum Selezon yapıyorum youtubeden ögrenebilirsin
libidomu tavan yapan kız :(
gebeeeer
snde
Sahuru bekliyorum
Nöbetteyim çünkü
evet var işten yeni geldim :)
Yok gerçekten.
Oruç
Dizi izlemek
Benim hayatimin cogu aninin bi mantigi yok
9 günlük tatil başladı.👍🙂
Sevimli insancıklarla tanısmak kaynaşmakk😊
sıkıntılar
Ne sıkıntısı
Senin bu soruyu sormanı bekledim
Şimdi ılık sütünü içip mışıl mışıl uyumaya hak kazandın
Teşekkürler abla izin verdiğin için saol süt yok evde kola içsem olur mu
Kola uykunu kaçırır
Ne içeyim ablacım
Su iç sonra da yat
tamam abla teşekkürler izin verdiğin için 😂
Keşke herkes senin gibi saygılı edepli terbiyeli olsa
Abla az kaldı biz kazanacak🌹
Kazanacağız
Saat daha on
Borsa
Bitcoin.
alkol ve lıbıdo
Yuhum yoh
İşten yeni çıktım
Evet var.
var evet
Azdık biraz knka
Sahur
Yaşam felsefesi 😂
O nası bi felsefe
Baya işte gece yatmaz gündüz kalkmaz 😂
boş ver öbür türlü bu hayat çekilmez😂 gündüz kalkma ki insanlarla muhattap olmak zorunda kalma
Ha ha kesinlikle gecelere akmalı 🤭
Kadinlar
Yeni uyandım
Var tabi
Azmış olmak
Siee
Libidosal problemler
Gündüz uyudum
tabikide var