Psikopat olmak iyi bir şey değil tabi Aklından kötü şeyler geçiyor Ve tedavi olmak istemiyorsun ben sıkılınca bıraktım Onlar duygusuz olduğu için hiçbir canlıyı sevmiyor Bu yüzden suç oranı artıyor
İkiside değil ama şöyle Özgüvenli zeki ilgili İlgisiz olunca (aldatıyorlar ilgisiz erkeği annesi seviyor) Ama sapık olmayan tabi Genelde kendinden uzun olan (Bir çoğu 190-185 diye tutturuyor) Bağ kurabileceği biri (Bağlanmak aşık ediyor) Bunlar en çok aranan özellikler (bu sitede gördüm hatta)
O erkekler işte psikopat oluyor Cinsiyet fark etmez her insanın duygusu var olmayan ise psikopat Ben kurala gelemem onun varlığı beni ilgilendirmiyor Bir köpek alsın onunla ilgilensin
Neyse boş bir konu Sapık olmak genelde bir kadının bedenine bakmaktır çünkü kadın rahatsız olur yasa kurallarına göre böyle cezası var Burası Türkiye Kafam ütülendi
TCK 105. maddenin gerekçesi, cinsel tacizin vücut dokunulmazlığını ihlal etmeyen davranışlar olduğu şeklindedir. 2012/5731 E. 2012/1824 K. Erişim Tarihi 06.06.2023) Örneğin sadece bakma eylemi cinsel amaç taşıdığı başka unsurlarla desteklenmiyorsa, cinsel taciz kapsamında değerlendirilemez.
Kişilik değişmez bir imza gibidir O bahsettiğiniz erkekler psikolojik bir araştırmaya göre psikopat Psikopati ise doğuştan gelir Siz onları taklit ediyorsunuz😂
Peki bayan çok bilmiş siz haklısınız biz haksız konuyu kapatıyorum iyi geceler size ve lütfen bırdan yorumlaşmayın sürekli bildirim gelsin istemiyorum özelde tartışın lütfen olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır sizin Alfa dediğiniz psikolojik olarak yapılan bir araştırmaya göre psikopattır
(Antisosyal kişilik bozukluğu aynısı Bendede var)
(Bu yüzden biliyorum)
Antisosyal:Sosyopat psikopat demektir
Redpill gerçekliğidir
Hayır psikopat siz o erkeleri taklit edin ama asla doğuştan olmadığı sürece psikopat olamazsınız
Size bakan kız mı var awk
İyi bir şey mi peki bu sence?
Hangisi?
Bu bahsettiğin şeyler
Psikopat olmak iyi bir şey değil tabi
Aklından kötü şeyler geçiyor
Ve tedavi olmak istemiyorsun ben sıkılınca bıraktım
Onlar duygusuz olduğu için hiçbir canlıyı sevmiyor
Bu yüzden suç oranı artıyor
Peki Kızlar Alfa mi severler yoksa Beta mi sence?
İkiside değil ama şöyle
Özgüvenli zeki ilgili
İlgisiz olunca (aldatıyorlar ilgisiz erkeği annesi seviyor)
Ama sapık olmayan tabi
Genelde kendinden uzun olan
(Bir çoğu 190-185 diye tutturuyor)
Bağ kurabileceği biri (Bağlanmak aşık ediyor)
Bunlar en çok aranan özellikler (bu sitede gördüm hatta)
Senin bahsettiğin erkekler psikopat ben bunu biliyorum ve bunun hakkında kitap okuduğum için bilmem normal
Alfa Erkek demek Dominant ve Otoriter Erkek demek ve aynı zamanda Serseri P*c falan tabiri de var
O erkekler işte psikopat oluyor
Cinsiyet fark etmez her insanın duygusu var olmayan ise psikopat
Ben kurala gelemem onun varlığı beni ilgilendirmiyor
Bir köpek alsın onunla ilgilensin
Beta Erkek ise Efendi Erkek demek Duyarlı Erkek demek ya da Hanım Evladı tabiri de var
Beta değilmiş demek ki
Ben betayı sapık sanıyordum
Çok kız düşkünü*
Sapık kimdir nedir mesela bana bir kadının fiziği çekici gelebilir hoşuma gidebilir bakınca sapik falan olmam Avrupa'da bunlar gayet normal şeyler
Neyse boş bir konu
Sapık olmak genelde bir kadının bedenine bakmaktır çünkü kadın rahatsız olur yasa kurallarına göre böyle cezası var
Burası Türkiye
Kafam ütülendi
Birde bir şey diyeceğim
Anayasaya göre bakmak Suç değildir araştırabilirsin
Aklı kalır mı demişsin ya
Psikolojik olarak kadınlar
Bir çok kişiye aşık olur
Yani bu mümkün değil
Eğer kadın şikayet ederse suçtur
Erkekler çok aşık olmaz 3-2 kişiye aşık olur diğerleri arzudur kendi psikolojin ile kadın psikoloji fakrlıdır bilgilendirme
Fakat kadın seni seviyor ise bakmak her zaman suç değil Buda not
TCK 105. maddenin gerekçesi, cinsel tacizin vücut dokunulmazlığını ihlal etmeyen davranışlar olduğu şeklindedir. 2012/5731 E. 2012/1824 K. Erişim Tarihi 06.06.2023) Örneğin sadece bakma eylemi cinsel amaç taşıdığı başka unsurlarla desteklenmiyorsa, cinsel taciz kapsamında değerlendirilemez.
Gitsin Şikayet etsinler beni bakmak Suç değil o kadar da değil yani zaten naptin
Sözler söylemek ve dokunmak suçtur
Ki ben o erkeği orada döverim zaten
Evet o tabi ki suç ama sadece bakmak suça girmiyor
Abim hapisteydi ya da o yapar
Eğer ahlak ve saygılı ise bakmaz
Onu istemeyen kadını isteyen erkek eziktir
Uyumam gerekiyor sorun bitti mi
Ben zaten yavaş gidiyorum 🤣
İyi Geceler yorumun için Teşekkür Ederim
Sonunda bye bye
evet öyle ama duygusal ve sadakatliyse betayla geçinir gider fdssdfs
Kalmıyor
Bi kurt olmadığımız kalmıştı
Kurt derken
Alfa kurt sürüsünde lider demek
Erkekler ile ilgisi yok aslında
Hayvanlara deniliyor
Redpill'i öğren ne demek istediğimi anlarsın
Teşekkür ederim bacım🤗
O adamı gördüm ama ben öyle bir adama değer vermem boş ver
Ben söyleme değil eyleme bakarım Realist bir insanim
Ve ben o eyleme bakmam
Bir kişi için uğraşmam Tanrının hayatımdan çıkardıklarını özlemem
Alfa var mı piyasada aw
Ben de değilim ama Alfalik Derslerine baslayacam bakalım sonra deneyeceğim piyasaya çıkıp sonuç ne olacak
Alfa olursan bana ulaş deneme sürüşü yapalım tam olmuş musun olmamış mısın
Sana nasıl ulaşacağım ben zaten aynı şehirde bile değilizdir
Ben sana uçarım
Uçma yeteneğin var mı?
Tekme ile uçuyorum millete genelde
Kung Fu mu biliyorsun
Kalır kardeşim kalır
Yok
Ne yok 100 kişiden 90 kişisinin kalır ama dile getirmez o ayrı
Geriye kalan 10 kişiden biriyim demek ki
Umarım öylesindir ne diyim ben pek inanmıyorum yani
Redpill Hipotezi o kadar güçlü ki ben de inanmıyorum
Öyleyim evet
İstersen inanma ama kızların aklı öyle kalmıyor redpill ‘i biliyorum bu yüzden inanmam
Siz peşinizden koşan acı çeksin istiyorsunuz ah hayalperest çocuklar
Öyle olmana sevindim umarım hep öyle kalırsın ne diyim
Yooo hiçte acı çeksin istemiyoruz valla siz kendiniz aslında peşinizden koşturmak istiyorsunuz
Kişilik değişmez bir imza gibidir
O bahsettiğiniz erkekler psikolojik bir araştırmaya göre psikopat
Psikopati ise doğuştan gelir
Siz onları taklit ediyorsunuz😂
Peki bayan çok bilmiş siz haklısınız biz haksız konuyu kapatıyorum iyi geceler size ve lütfen bırdan yorumlaşmayın sürekli bildirim gelsin istemiyorum özelde tartışın lütfen olur mu?
Haklı olduğumu biliyorum yürü git
İyi geceler…