Anlaşılmadık, anlamadık belki bunun için çabalamadık..

Anlaşılmadık, anlamadık belki bunun için çabalamadık..

Hayatımda çok nadir yaşadığım anlardan birinden herkese merhaba,
sitemim yok. Anlık kimseye kırgın da değilim, kalbimin yarasını da hissetmiyorum. Mutluyum. Memnunum. her şey olduğu gibi güzel. Olmayanlara da lafım yok, olmaması gerekiyormuş. Ben kendimden razıyım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bugünlere kendimi kimsenin desteği olmadan getirdim. İyi ki de tek başıma yapmışım. İyi ki kimse destek olmamış. Yoksa eserimle tam anlamıyla gurur duyabilir miydim? Yaptığım en büyük hata olsa olsa, kolaya kaçıp, kendim yapabilirken başkasından beklemek olmuştur, oda yine dediğim gibi, benim hatamdır. Kimseye suç yüklemek adetim değildir. Defterleri kapamayıda bilmeli insan.
Sitemim kötü olan her şeye.. haksızlığa adaletsizliğe, boşa giden zamana kötü ve cahil insanlara.. yazık olan hayallere.. daha bir çok şey var. bu yüzden de bazen sessizlik daha mantıklı geliyor
Cevap
10Cevap
Sitemim çoğunlukla kendime.. Bazı insanlara ederinden fazla değer verdiğim için.. Haketmeyene hakkettiği gibi davranmak gerek..
Aynen öyle yapıyorum.. Aslında onu bile hakketmiyorlar.. Ama babam size taş atana siz gül atın kazanan siz olursunuz derdi.. Çok haklı herkes ektiğini elbet biçecek..
Sitem falan etmiyorum. Yaşadığım kötülüğe bile şükreden insanım.
Hayatın kendisine
Sitem etmiyorum
Sitemim göklere heyhattt
Kendime. Kimseye değil.
Kimseye sitem etmiyorum artık...
Var sitem ettiklerim...
Sadece kendime.
Sitenin en çok şu hayattaki acimasizlara
Anlamaya çalışmadan uzaklaşanlara
Genel olarak insanlığa
Soruyu yarım mı bıraktın
Kendime