+1 yılYa ben erkeğime onu satasan eski gıdıkladıgı gecmişinden bahsediyordum bizim hayatımıza kurtaran anne gibi ablam baskın yapmıstı bize bana gelmişti çok uyanmıştım konuya duyması dahil olması aşırı utandırdı ama ona borcum cok hiçbir canlı bir baskasına canını tehlikeye atmaz belki başına bela bir şey gelebilirdi ona baya borçluyum sevdiklerim hala Şu an nefes alıyorsa ben yasıyorsam ablamın sayesinde bir geçmişimiz olmadığı pisliklere halde benim varlıgımı görüyorlar etrafta diye bir sürü iğrenç kötülük yaptılar bunca zaman ve de ablamla aslında hiç konusmak istemiyorum kalbim paramparça içim ateşle kül oldu sanki hiçbir şey hissedemiyorum can borcum olandan resmen sanki o bana kötülük yapmıs gibi davranıyorum kötü asla davranmam yutkunuyorum her gördüğümde ama konusmak gözlerine bakmak isteğim yok hep ondan kaçıyorum her gelişin de kelimelerine cebelleşirim savasırım ve ciddileşirim durgunlasırım ablama öylece bakarım sesim kısılır kısa cevaplarım istemsizce mesafeli yabani davranıyorum her şey gözüme geliyor ilk konuşmada da utanmıstım utanmaktan çok duygusal kriz geçirmiştim ama böyle sorular sorarken gözlerime kıkırdak bakısı utandırmıştı orada mutsuzluğu kenara atıyorsun demesi sanki ben kötülük tanımıyım mutsuzlugu ben yaratmışım sırf varlıgımı görüyorlar diye bir sürü tecavüz ve beterini iğrençlik yapmıslar kolaymıs gibi söylemesi çok dokundu içimden bağırmak istedim cıglık atmak istedim sustum sonuçta bu kişiye can borcum vardı hayatımızı kurtardı buna hakkım yoktu basımı yere eğdim nankörlük yapamazdım eğer yapsaydım hayatım boyunca kendime dilimi lanet ederdim sessizlik yemini ederdim sonrada benden büyük haliyle geçmişten bahsetti tavsiyeler sözler söyledi ve tanısma faslını geçti ama sanırım bu ona son konuşmam biliyorum kalbim kalmadı kalpsiz bir süre hakaretler saydırılıyordur bu yazılarıma konusamıyorum bilmiyorum içimde her gördüğümde geldiğinde diken üstünde oluyorum damarlarım titriyor savasıyorum her bir kelimesine içimde öfke ve kalpsiz canavar çıkıyor ya da öylece ilk yaptıgım gibi gözlerine bakıp durgunlaşıyorum ve de en büyük son utandığım vardı konumumuzda hesaba kullanan kişi vardı gece cihazı calardı beni erişmeye calışırdı izlemeye ben şaşkolozluk yaptım bilmiyorum telefon yaptı diyorum meğersem o yapmıs cihaz sesinden de nefret ediyorum ifrit oluyorum Allâh kahretmesin her sesi duyduğumda çığlık atıyorum sıcrıyorum kaçıyorum meğersem oymuş bunca zaman şimdi anlayınca aşırı utandım hiçbir yaşadıklarımın birincisi olamaz bu sonra varlıgını hissettim içimde hissettim bunu farkedince hesabıma açmıştım yüzleşmek istedim oda görmedi beni ezme güdüsü yapıyor sanıyordum me meğersem yanımda olmak konusmak istemiş ben inanmıyorum neyse benim hesaptan ona attıgım erkeğimin hesaba yazdı ben de saftriğim yazmadı diyorum erkeğim uyardı güldü bana kaldım öyle sonra hesaba kapattım ben aslında artık herşeyi silmiştim bu hesaplar benim ütopyam hazinem gittiğimden sonra mutsuzdum titriyordum içten hırcın hüzünlü acılıydım dalardım sadece bir tarafta yok olmaya alısmıstım artık savasmaktan bu cehennem dünyada nefes almaktan hep ap tal olmaktan kendime sakınmaya çalışmaktan korumaktan yasamaktan bıkmıstım ruhum ölmüştü bir taraftan çok korkuyordum ve bir tarafta erkeğim hayatımdaki birine aldıgım kişi pislik çıktı diye o söylediği an sildiğim halde ona saldırması olayın uzatması beni çok mahcup hissettirmişti utandırmıstı ama bu gerçek ben bir lanetim konumcusu kötülüğü yıkamaz dünyaya gelir gelmez insan yaratıkların şerlerine av yapılıp kurban olarak katledildim alıskınım hep lanet olmaktan bir kelime edemiyorum diye varlıgım orada diye üstüme saldırırlarlardı ge ber artık sümüklü derlerdi yalancı şahitlik iftira bir sürü iğrenç ruhsal istismar yaptılar elin konumcusumu varlığım var suretimi görüyor diye bu pisliği yapamayacak içimdeki ses sen lanetsin derdi bende hep inkar edip kendime döverdim doğru ben lanetim bir tarafta hep suretime haz edemediğinden yaptılar halisünasyon gördüğüm hayal gözüme canlandı 2 metre boylu köpeğin gözlerine aynısı kocaman siyah gözlü ensesine uzun siyah saclı siyah pelerinli suretle 5-6 yaşımda çocukluğumu gördüm ben kaybolmuştum gözlerim dolmus korkuyla saklanacak nereye gideceğim yere arıyordum çalılıkların arkasından saklanmış bakıyordu sonra bana doğru yürüdü gözleri simsiyah olsada öfkelendikçe karanlık lamba gibi parlıyordu karanlık gölgenin ışıltısı gibi ufaklık senin burada ne işin var dedi ben ben uyuyordum kayboldum sonra dedim titreyerek ellerimi tuttu yapma minik kızım yapma ben çok kötü iğrenç varlıgım biliyormusun beni kurbanları yapmasınlar diye bir güç uğruna bir sürü kişileri mutsuz ettim onların bagısık sistemlerini psikolojilerini çökelttim içlerindeki tüm güclerini aldım sırf bunları acısız nefes almak için ben kötüyüm ufaklık ben kötüyüm diye çığlık attı mutlu olduğum elimdekileri çaldılar ben onları görmem umursamam diye bir şey olmaz kendi mutluluğum olan dünyamı ayaklarını bastılar ben onları yapmadığım hiçbirşeyi halde sen bu dünyaya geldiysen kendine sakınmandan baska hiçbirşeyin olmayacak ben kendimi kandırdım minik kızım kendimi bile bile yaktım sende kendini yakıcaksın yapma küçüğüm yapma bu acizlik ağrına gidecek gücsüz silik olarak ilan edileceksin yapma orada olan pisliklerden var olma hep kendine saklan seni de kirletecekler kendini hep kötülük tanımı olarak hissediceksin o kalıcı dövme gibi leke içinde gitmeyecek kaç kurtar kendini burdan kendi sığınağından sakın çıkma dedi hayali varlık ve yere çöktü eğdi basını kollarına sakladı yüzüne bana ayaklarıma çömeldi çığlık attı çığlık atarak ağladı istemeden gözüme hayal geldi beynim kurdu önceden ve sen haklıydın en başından beri yapmalıydım sen haklıydın dedim içimden medya herşeyi sildim yok oldum hiçbirşeyim kalmamıştı kendi kabuğuma girdim sadece kendim kalmak istedim kendi gölgemde olmuştum sadece so sonra erkeğim de silmişti erkeğim konumda olmadan olamazlardı beni ele geçirdi nasıl yaptı bunu bilmiyorum hesabıma açmış saat 11 de sabah dünde hesaba erişmek için bir sürü kodlar gönderdi ben uyuyordum baygındım saat 11 de baktım kod gelmiş erkeğim şöyle bir şey kurmuştu hesaba girdiklerinde kod geliyordu erkeğimde hesabına açmıs dedi bende ne hayır ya nasıl olur bu bunu bana yapamaz niye yaptı ya dedim instaya yükleyip baktım aktifti bayadır aşırı utanmıştım ve şaşırmıstım şok gecirmiştim yanında kalmak istiyorum demişti aslında bende saniyelerce tüm saatte benim yanımda sarılı olmasını ve sohbetler etmek isterdim öz abi babam ruh parçam olarak gördüm ama ondan uzaklaştım bu son görüşüm yanına hayatta gelmem ve yerleştim burada parca olan hesaplarımı gizlice giricem yanında kalıcam yanında olunca suretini hissedince hayal edince kendimi cennette gibi kuş tüyü pamuklu yastıkta bulutların üstünde yatmış bir şekilde gökyüzünden hızlıca uçuyor uzaya daha da çok hiç soluklanmadan duraksamadan yükseliyor gibi hissediyorum bunda çok utandım aşırının fazlası hesabıma alınca beni yakalayınca yasadıklarımın ürpertici hiçbirşok utancım bu yasadıgımın birincisi asla olamaz sabah olsa da kalbim hala da hızlı atıyor bu sefer ilk kez düştüm o etkisinden hiç çıkamıyorum ama sanırım bunlar bitti azıcık olsa kendime ucuz kurtulabildim yakalansamda saklandımki tüm duygudan hayatımdan en büyük utandıgım utancların fazla birincilik ile utanç anım bu😳
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 3 gün önce eczaneden ilaç alıyordum çocuk kimlik numaramı istedi bende telefon numaramı verdim 😂 sonra dediki çıkmadı dedi bende tekrar numaramı verdim sonrada farkettim numaramı verdim diye. hem çok utandım hemde güldüm 🙄
162 Yorumla- +1 yıl
Ben evliyimde eşimle daha yeni evliyiz 4 aylık falan filim izliycez birlikte evde romantik ortam sarılmışık birbirimize birden istemsizce istemeden gaz çıkardım birden yerimden kalktım ağlamaya başladım utandım çok eşim sakin ol insanız doğal bir şey desede 2 3 gün yüzüne bakamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılUtandığım bir an yok
10 Yorumla
+1 yılBabamın arkasından kufrederken bı anda köşeden görünmesi
142 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Hak ettiği zamanlar oluyor ya 😂
- +1 yıl
Aynı yerde çalışınca sıkıntı olabiliyor 😂
- +1 yıl
Hem de nasıl 😂😂
- +1 yıl
Evlenene kadar böyle bı evlenemde enazindan evde uzak duram 😂
- +1 yıl
Yok kiracıyı cikaricam onun için evlenmek lazım kira ödeyemem bu devirde 😂
- +1 yıl
25 ...
- +1 yıl
Genç menc yapcak bişi yok herseyim tamam bı gece hayatım dışarı hayatımda yok bı o kaldı 😂
- +1 yıl
İnşallah olucak Allah nasip ederse
- +1 yıl
Bekliyok illa bı yerde vardır kaderimiz 😂
- +1 yıl
😂😂 a.
- +1 yıl
Ya illa 4 harf istiyo mecbur ne edem 😂 dalga geçme
- +1 yıl
Tabi tabi çok ayıp 😂😂
- +1 yıl
Hahahaha sorunu yaşattik işte
- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
Bana genç diyen ablacım sen kaç yaşındasın gerçi yaş sorulmaz ama
- +1 yıl
Senin hissettigin yaş kaç
- +1 yıl
Valla iyi 😂😂😂 benden gençsin ha
- +1 yıl
😂😂 genç hissetmek iyidir
- +1 yıl
İyi bakalım kendine iyi bak ablacım Allah'a emanet 🫡
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarımla yemek yemeye gitmiştik garsona ellerinize sağlık dediğim için arkadaşlarım gülmüştü çok utanmıştım o zaman
10 Yorumla arkadaşıma çok benzettiğim birine yoldan geçerken selam vermiştim. sonradan onun o olmadığını anladım. o zaman çok utandığımı hatırlıyorum :)
15 YorumlaGs a takımıyla şampiyonluk yemeğinde fatih terim ve futbolcularla sohbet ederken olabilir
10 Yorumla
+1 yılAnlatacağım :)
13 Yorumla- +1 yıl
burada böyle anlatılabiliyor mu, bu yorumu sadece sen okuyacaksan ben tamamım :)
Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Senin
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılseks yaparken çıplak olmak
00 Yorumla
+1 yılİnanın benin hiç olmadı ama tersi oldu
00 Yorumla
+1 yılSöylemem
03 Yorumla- +1 yıl
Utanıyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?