Teklifinizi hemen kabul eden mi yoksa etkilemesi zor olan kisileri mi
Zor olan her isteyenle konusmayan her isteyenin ulasamayacağı cok secici olan her gordugu kadina yazmayan erkekler gercekten cok cekici
Teklifinizi hemen kabul eden mi yoksa etkilemesi zor olan kisileri mi
Zor olan her isteyenle konusmayan her isteyenin ulasamayacağı cok secici olan her gordugu kadina yazmayan erkekler gercekten cok cekici
Kolay insan ciddi olamaz, Allah'a şükür hayatım boyunca her zorluğun üstesinden gelmeyi başardım, insan olsun veya başka bir şey olsun, zoru seviyorum, daima savaşçıyım asla pes etme taraftarı değilim, kazanmayı seviyorum, kaybetmeyi bilmem ben, galibiyet olabilir ama bitmez devamı gelir, malubiyeti sevmem
Muhabbet sarıyorsa, özlüyorsam, iyiliğine güven duyuyorsam, bir vakit birlikte olmuşuz demektir. Yüzde doksan bana pozitiftir ama aşk meşk olmayabilir. Meramımı dile getiririm. Bunu güzel bir ortamda yaparım. Olursa ne ala. Kız çok net bir şekilde kestirip atmazsa biraz zorlarım. Bir kaç hediye olabilir. Etkinlik olabilir. Çok uzatmam ama bir hafta en fazla. Öyle aylar yıllar uğraşmam. İsteyen gelir.
Birini duygusal bir birlikteliğe ikna etmeye çalışmak biraz acınası bir durum gibi geliyor. Kendimi böyle bir duruma düşürmek istemem dolayısıyla hemen kabul eden diyorum efenim.
Cevap
42Cevap
Ben zor insan severim.
Zeki , mantıklı , kaliteli ve gözüme güzel geleni sevebiliyorum , öylesi de pek kalmadığı için zor sevenlerdenim.
Evet sen soyleyince fark ettim silmiş
Emoji atmıştım bir şey yazmamıştım
Bana siz diye başlamadın şimdi neden siz diyorsun😄
Emoji kullanmadiğım için öyle gelmiştir:))
Sen bir empat mısın lucy?
Oney o şu demek , fazla duyarlı başkalarının üzüntulerıne üzülen. Göbeğinin olduğunu soyledim ya sende araya girdin niye boyle soyluyorsun der gibi dedin
Hayır bozulmadım kusur yok estağfurullah
Iyi akşamlar Lucy
Gerçekten kolay insana gıcık oluyorum asla onlardan etkilenmiyorum ama zor insana da katlanamıyorum lanet olası yerde normal insan da yokki.
Kolay insanlar kendilerini değersiz mi görüyor köle misin sen neden hemen tav oluyorsun. Bana tav olduğun gibi başkasına da olursun o zaman kafasına giriyorum. Zor insan için de ay paşama bak sanki kendisi bulunmaz elmaz kafasına giriyorum. Gerçekten zor durum zor
Vardır illaki problemlerim inatım gıcığım dediğim dedikim zor beğeniyorum kendim mükemmel olduğum için değil kendimi sevdiğim için. Hayatıma biri alacaksam seçici davranıyorum insanlara muhtaç olmadığım için.
Eğer gerçekten insan olmayı becerebiliyorsa zoru kolayı çok önemli değil çünkü asıl problem orada başlıyor insan olabilmekte maalesef 😀
Kolay insanla anlaşmak daha kolay ve zevklidir
Her konuda zor seyleri severim kafaya koyunca yıllar sürse bile iyi bir sonuca ulaşırım
Yerine göre zor yerine göre kolay. Sürekli kolay veya sürekli zor olursa kaçırır insanı
Bence ikiside kriter değil kişiyi seviyorsan zorda kolayda olması beni bağlamaz
Orta karar, kendini bilen ama çok da zorlamayan biri bana uyar.
Zor insandan vazgeçtim artık, varsa kolayı bulsun beni.
Zor veya kolay değil. Karakter sahibi insan severim
Zoru severim kolayi herkes alir zaten ne anlami var
Samimi doğru dürüst saygılı insan severim
o da bulunmaz bir şey gibi
Zor seviyorum ama süründürmesinler knk zor seviyorum diye de. En azından açık kapı olmasada aralık bırakmalı birazcık
Seçici diye abazan olmadığı anlamına gelmiyor, tanıdığım seçici abazanlar var.
Seçici abazan. d
@___Eylüll___ daha tehlikelidir
Yeterki benimle sonsuza kadar olsun bana uyar zor ya da kolay
Ne çok zor ne çok kolay.. Zor ilgiyi ve hevesi kaçırır baydırır. Çok kolay ise düşündürür
Soruya göre değişir ama biraz nazlı olsa tadından yenmez
Her erkek zoru sever
Zoru sever kolayı kullanir
Evet bana da çekici geliyorlar
Zor mu
Zor sevilir kolay kullanılır kibarca... orijinalini biliosun
Zor insanları severim
Fazla uğrasmam 2 teklif 3 hakkı vermem
Kolay zor insan olsun yeter bence
Zor olana aşık olurum oldum da.
Orta şeker diyelim. Ne zor ne kolay
Zoru kolayı yok seversem severim
artık kimse için uğraşmam valla
İnsan olması yeterli. Ben onu kendime uydururum.
Ben zor etkilenem biriyim o yüzden de zoru severim
Zor olacak yaa aksiyon olmalı
Kolay insan. Artık gücüm kalmadı.
Hiç sevgilim olmadı basit biriyim. Tip yok işte.
kolayla kavgaliyiz
Hiç insan sevmem abla
Çok zorlamasın 😂
Her şey dozun da güzel 😂
Fazla naz aşıl usandırır
Aşık*
Bende diyorum kim kudurmaya başladı 😂
Tabiki zor
Her ikisinde severim
Fark etmiyor sadık olsun o bize yeter
Zor insan
zor insan severim