Kime sorsan sözde efendi zeki güzel olması önemli ama tercihlere ve ilgi verilenlere bakınca hepsi o3ru#s. p
Özellikle çekici yakışıklı gym erkekleri, neden böylesiniz ya hiçmi düzelmeyeceksiniz?
Kime sorsan sözde efendi zeki güzel olması önemli ama tercihlere ve ilgi verilenlere bakınca hepsi o3ru#s. p
Özellikle çekici yakışıklı gym erkekleri, neden böylesiniz ya hiçmi düzelmeyeceksiniz?
Bence bu çevreniz ile alakalı. Ağzı bozuk, arada yerinde laf eden değilde; ağzı bozuktan ziyade kaba konuşan hayatı düzensiz olan kızlardan hep uzak durdum. Ayrıca böyle kadınlara giden insanlardan da uzak kalıyorsunuz bunun neyi kötü.
Onları tercih edenler onları buluyor senin gibileri tercih eden seni, onlara bakıp onlar beni niye seçmedi diye ağlamak saçma bence doğru matchleniyor herkes
Cevap
12Cevap
Evet aynı şekilde efendi düzgün erkekler dururken serseri kadına şiddet uygulayan küfür eden aldatan tipler tercih ediliyor..
inkar edemem doğru
Knka gecen gün konuştugm çocuk eskort eklemiş sözde efendj derler herkesi eklemler sonra ilişki isterler. bunları görünce soğuyorum
Evet beyin yoksunu olduklari icin anlik zevklerini dusunuyor halbuki diger kiz ömur boyu zevk vericek
maalesef öyle takılmak istiyorlar, tercih meselesi birine tutuluncada Allahlarından buluyorlar takma kafana, herkes layıkıyla
Eğlenecek evlenecek kız ayrımı yapıp eğlenip iş ciddiyete geçince evleneceği temiz kız buluyorlar hepsi bu.
Kimseyi tercihlerinden ötürü suçlamamak lazım.
Arz talep meselesi herkesin tercihi farklı yanlış düşünüyorsun
Herkesin kendi tercihi herkes kendine yakışanı yapar
Yakışıklı gym erkeklerini istediğine göre sen de verici tayfadan sayilirsin
Sen öyle olmadığın için mi bana bu zannı yapıyorsun?
Ben öyle olduğum için
Herkes kalitesine göre
Efendi olan kalitesiz mi oluyor?
Geçici olarak tercih edilir
Veren el alan elden iyidir
Evet değişmeyen kural budur
yo ben seni tercih ederim fıstık :)
Bizde kaybediyoruz knk düzgün kız yok
aradığın yeri değiştir
Realde orada burada yürürken de öyle ama farkedebiliyoruz. Her yer aynı her yer
alakası yok, nasıl bir yaşam sürüyorsan o yaşaın topluluklarına bakacaksın, sokak ne alaka 😅
Aa tamam ben aradığın yer diyince bu yugulamada bulamazsın dediğini sandım da burada bi küçümseme var sanırım
Artık her kesmin erkekleri öyle olmuş, en dindarı bile şerefsiz ve Gym dediysem de kendime denk gördüğüm için diyorumdur ayrıca. Fiziğim güzel.
daha net açıklayım,
eğer hayatın boyunca yaptığın alışkanlıkların ne olduğunu biliyorsan önce ona göre bakmalısın.
örnek sen sanat seviyorsan sanat sevmeyen biri ile evlensen ortak nokta sanattan vazgeçerek oluşuyor.
eğer alkol alan biriysen alkol almayan biri olunca illlaki bir taraf durum değiştirecek
sen şimdi gym diyorsun, kendin fiziğin güzel tamam, erkekte gym de ona da tamam, demekki sen güzelliğini kaybettiğinde o erkek başkasına gitmesini kabulleniyorsun çünkü kendinin aradığı şey fiziği güzel olduğu için bir kriter oluyor anladın?
bunlar zor
ya ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun abi be ya felsefe yapma. herkes ahlaklı kız diyip o çok laf attıkları veren kızlara köle oluyor özellikle de toplum tarafından beğenilen erkekler bunu yapıyor gym erkekleri falan.
işte sen yüzde 10 ile diğer yüzde 10 arasındaki ilişkilerin herkrsn ilişkisi öyle diye düşünyrsn 😂, yazdığıma cevap vermek yerine kafanda kurduğuna cevap veriyorsun
Devir saçma kötü
Öyle kız bulsam hemen
hayır yalan söylüyorsunuz herkes böyle diyor herkes ama efendi bir kızla konuşurken bahsettiiği gibi kötü bir kız mesaj atsa hemen ona gidersiniz
Yok ya önce uyum olmali
Talep onlarda artık
Ben etmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?