Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar insan geceleri sadece mutsuz keyifsiz dertli ya da üzgün olduğu için uykusuzluk çekmez bazen de yorgun olmadığı için uyumak istemediği için ya da ertesi gün ile ilgili kafasına takılan bir şey olduğu için uyuyamayabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şu platformda geldim geneli nefret ettiğim bir şey var sorularımın altına yok sen de öyle misin yoksa bu musun şu musun gibi söylemlerde bulunanlar bu şekilde yorum yapanlar yani böyle şeyleri direkt kaldırıyorum bilginiz olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O kadar çok şey geciyirki tavanin köşesinden diğer köşesine birbirini kovalıyor hep... Bazen akildakiler bazen yurektekiler uyutmuyor işte
Geçmişin muhasebesini yapıyorum o kadar
Geleceğim aklıma gelince
Neden henüz gençsin düzeltme şansım var bence bir bayan olarak
Tesekkur ederim sevgilim evlilik kariyer yasanacak ülke sehir cocuklar =(
Profildeki yazan yaşın 18 doğru mu eğer doğruysa henüz çok gençsin bunları düşünecek vaktin çok olur daha hayatın boyu uzun Allah sağlıkla uzun ömür versin sana eğer ki biraz da eğitimliysen istediğin her şeye ulaşırsın bence
19 evet haklısınız ama ister istemez dusunuyorum
uyku uyutmamak için diretiyor
Geleceğim aklıma geliyor
Yani ben anlamıyorum ne için kaygılamıyorsunuz işiniz gücünüz mü yok kazancınız mı yerinde değil nedir sizi uyutmayacak kadar kaygılandıran
Zaten sonradan bir geliyorum her taraf sperrm ve uykum geliyor haliyle 😂
Gelecek kaygısı
Neler düşünüyorsunuz mesela ne ile ilgili kaygılanıyorsunuz
Ogrt ama istemedim, istesem bile atama yok zaten mülakat değişti başka meslek için bir belgem yok
Siz de haklısınız yurt dışına gitme imkanınız varsa gidin mesleğinizi orada icra edin inanınki daha iyi kazanırsınız
Farkındayım mesleğimi istemiyorum farklı sektör istiyorum ama yaş geçiyor
Yurt dışı çıkmak zor keşke elimde olsa da gitsem
Uyuyamadığında mastürbasyon ii oluyor
bi derdin sıkıntın var galiba
Öylesine sormuştum uyuyamayan insanlar genelde ne düşünür de uyuyamaz diye merak ettim ara sıra uyuyamam ben de ama öyle bir derdim yok yani
mutlu olanlar uyur rahat
Yaş kaç
Sohbet etmek istemiyorum ayrıca yaşım profilimde yazıyor
Dertlesiriz diye dedim
Dertli falan değilim ben kendi hayatım içinde gayet dingin ve mutluyum
Hissettim ama
6. hissim kuvvetlidir
Ben buraya kimseyle gereksiz samimiyet kurmaya ya da sevgili bulmaya gelmiyorum ben sadece yeri geldiğinde kafa dağıtmaya yeri geldiğinde ilginç bulduğum konulara cevap vermeye ya da bazen kendi kafama takılanları sormaya herkes gibi eğlenmeye geliyorum kısacası bu böyle birine aslında bunu güncellemede yazacaktım ama çok uzun olduğu için kabul etmedi sistem bu yüzden buraya yazıyorum siz ve sizin gibiler görsün diye bir yandan da size cevap veriyorum Allah aşkına siz kimsiniz ki ben sizinle dertleşeceğim derdini size açacağım kaldı ki benim böyle bir derdim yok zaten sizin 6 hissiniz de beni ilgilendirmiyor
sevgili olma amacı gutmedim
Ben size sevgili olma amacı güttünüz dedim mi ben sadece tanımadığım insanlara açılmaktan hoşlanmıyorum ve bana böyle yaklaşımlarda bulunmasının sevmiyorum neden size açılayım ki yani insanlar niye bu kadar lakayt oluyor bilmiyorum sorunun altına cevabınızı yazın geçin yani bu ne cüret bu ne gevşeklik