Kişilik & Karakter Sizce insanlar ölmeden önce öleceğini hissediyor mu? Tamaaammmmmmm Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum bazı şeyler yaşanıyor ölmeden önce hissediyorlar mu acaba düşünceleriniz nedir Sizce insanlar ölmeden önce öleceğini hissediyor mu? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır hissetmez 0 0 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet ölmeye çok yaklaştığında. Ben de ölümden döndüğümde yaşamıştım. "Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti" tabiri kesinlikle doğru.. 0 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Geçen gün yatarken boşuna hayal kurmuşum zaten yakında öleceğim gibi bir cümle geçti aklıman ve neden oldu bilmiyorum ölüm çok yakın gibi 0 0 Yorumla
Theeoone Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ölmedim bilmiyorum, cevabını öğrenemeyeceğimiz bir soru 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl İnsan bilmeye bilir ama vücut terleme yapar ve rengi solar genel gözlem bu 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evet, annemde gördüm bunu. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ediyor 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Muhtemelen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır hissetmez
Evet ölmeye çok yaklaştığında. Ben de ölümden döndüğümde yaşamıştım.
"Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti" tabiri kesinlikle doğru..
Geçen gün yatarken boşuna hayal kurmuşum zaten yakında öleceğim gibi bir cümle geçti aklıman ve neden oldu bilmiyorum ölüm çok yakın gibi
Ölmedim bilmiyorum, cevabını öğrenemeyeceğimiz bir soru
İnsan bilmeye bilir ama vücut terleme yapar ve rengi solar genel gözlem bu
Hiç ölmedim daha önce
Evet, annemde gördüm bunu.
Evet eder bence
Ediyor
Muhtemelen
ölüm ani
Belki