Uyanık mısınızdır? Hemen her şeyi anlar mısınız? Yoksa iyi niyeti yüzünden jetonu geç hatta çok geç düşenlerden misiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Konudan konuya değişiyor. Bazen iyi niyetten mala bağlarım, bazen de yılanlıkta zirve yaparım. Konuyla alakalı tamamen 🙂
Senin ilgi alanınla alakalıdır belki de. 😂
Bilemiyorum o kadarını. Ama bazı konularda tüm yılanlıklar geliyor aklıma şu yüzden mi söyledi, şöyle mi oldu bilmem ne... Ama mesela o kadar saçma bir konuda, o kadar mal şekilde oltaya geliyorum ki. Millet inanamıyor 🤷♂️
Ben o an için hep iyi niyetli düşünüyorum ve bir art niyet varsa da anlayamıyorum. Sonradan sonradan üzerinden zaman geçtikçe şöyle miydi, böyle miydi diye bazen bir aydınlanma geliyor. İki güler yüze de kanarım hemen mesela. Gerçeği görmem zaman alıyor. Bir arkadaşımın gerçekte ne kadar yalancı, içten pazarlıklı ve kıskanç biri olduğunu anlamam için aylar geçmesi gerekmişti. Bide kız için "melek gibi kız" diyordum şeytan çıktı. 😂😂
Ahah senin durum benden vahim 🤭🤭
Sorma beterin beteri oluyorum ben işte. 😂 Buna bide sakarlığı da ekle. 😂
Ahah dizi karakteri gibi kadınım diyorsun 🤭
Fazlam var eksiğim yok. 😂 Namaz kılan adamın kafasına koli düşürmüş insanım. Allah'tan ağır değildi koli. Karton bardak vardı içinde sadece. 😂
Ahah ne oldu peki sonra? 🤭
Yerin 7 kat dibine girme isteğiyle bakındım ama o da nasip olmadı. Adamın namazı bitince özür diledim. Ama böyle kıpkırmızı olmuşum hem utanıyorum hem kötü hissediyorum. Adam namaz kılıyordu sonuçta. Neyse Allah'tan bir şey demedi. Önemli değil falan dedi güldü sıkıntı olmadı ama olan bana oldu tabi. Hala vicdanım sızlıyor. 😂 Bir kerede işe girmiştim. 9 gün çalışıp çıktım. 9 günde o zaman için 300 küsür liralık zarara uğradım. Kırık döktüklerimden. Bir fincan takımı birkaç kolonya şişesi, bir ampul falan. 😂 Plastik ürünleri de çok defalar yıkıp düzelttim de çok şükür onlar kırılmıyor. 😂 Nereye elimi atsam bir şeye çarpıyordu. 😂😂
Bu hikayeyi yetkililere anlatalım, evde oturman için sana maaş bağlarlar 🤭🤭
Evde de vukuatlarım var onları ne yapacağız? 😂
Mesela? 🤭
Henüz hiç dökmeden bir şey doldurabilmiş değilim. Şeker mi dolduruyorum? Dökerim. Çay mı dolduruyorum? Mutlaka dökerim. Patatesi doğradım sosladım tepsiye dizdim tepsiyi de masadaki büyük tepsinin üstüne koydum. Büyük tepsinin üstündeki bir tabak domatesi almamla birlikte denge kaybı oldu patatesler şap yere. İyiki yağlı kağıt vardı da yere dökülmediler. Bir kere de tatlı koyarken tabağa tabak bir kaydı tatlı hem yeni yıkadığım tepsiye hem halıya hem çoraplarıma geldi. Börek yapayım diyorum daha yoğurmaya bile başlamadan üstüm başım un oluyor. Kek yaparken insanın üstü un olur mu ya? Benim oluyor. Nasıl diye sorma. Gerçekten bilmiyorum. Ama en azından elim lezzetlidir. Yemeklerim güzel oluyor. Bununla avunuyorum. 😂😂
Konuşuyoruz ama başıma bir şey gelmez inşallah, değil mi? 🤭
Şu gözümde böylesin çünkü...
https://youtu.be/t7i8s8EYZ0c?si=JV3k_88zcRihF4Rx
Ahaha yok ya abartmış bunlar. O kadar da değil. 😂 Ama bir kere yemek ısıtırken elimdeki bez alev aldı bende yere attım panikle. Allah korudu valla. Bez yere düşerken söndü. Evi yakacaktım yoksa. Gerçi bir kere de anneannemle dedemin ilaçlarını karıştırdım. Gerçi aynı ilaçları kullanıyorlardı. Sadece anneannem fazladan dedemin prostat ilacını içmiş oldu. 😂 Bir kere de kuruyemişçinin girişinde ayağım takıldı tökezledim. Mekana gürültülü bir giriş yaptım. Sonra birde elimle lokumları göstereyim derken yüzüğüm cama çarptı herkes dönüp bir baktı. En son para öderken kasanın önündeki kahve paketlerini yere döktüm. Abimler biz tanımıyoruz diyerek çıkıp gittiler dükkandan. Çalışan arkadaşta siz bırakın biz toplarız falan dedi. Heralde dükkanı başlarına yıkarım diye korktular. Ama azmettim topladım kendim kazasız belasız.😂😂 Anlatsam daha neler neler var. Ama zararım kendimedir genelde. Bulaşıcı bir durum değil. Sana bir şey olmaz. 😂 Bide ben kendim gibi sakar insanlarla çok iyi anlaşıyorum. 😂😂
He o kadar da değilim diyorsun 🤭🤭 Mesela günde ortalama kaç sakarlık yapıyorsun? 🤭🤭
Hiç belli olmuyor. Bazen hiç yapmıyorum. Bazen üst üste geliyor sinirleniyorum bile. 😂😂 Ayrıca fobilerimde meşhurdur. Böcekten korkarım. Görünce çığlık atıyorum. Birinde gecenin bir yarısı içeri kocaman uçan bir böcek girdi. Üstüme doğru uçuyor. Bir çığlık attım. Abim uykusundan uyanıp koşarak geldi ne oluyor diye. 🙈😂 Bir kere de bir akrabamız geldi onları da aldık köye gittik bir akrabaya. Biz iki akıllı 24 saat olmuş buzağıdan kaçtık çığlık atarak. Arkamızda da iki çocuğu peşimizden çığlık çığlığa koşuyorlar. Akrabalarda dana falan ipini kopardı sanmış, korkmuşlar. 😂😂 Bizi hangi akla hizmet yalnız bıraktılar bilmem. O korkak ben korkak.😂 O halimiz görülmeye değerdi sanırım. Ben çok gülüyorum böyle şeylere aklıma geldikçe. 😂😂
Sana film çekecem ben ya 🤭 Dizi de olur 🙂 Ben izlerim şahsen.
Ahaha bende izlerim valla. Ama gerçekten anılarımı toplasan güzel film çıkar. 😂😂 Dur son bir tane daha anlatayım: fotoğrafçıda işe girdim. Daha birkaç gün oldu. Dükkanı bana bırakıp gittiler. Bir aile (karı koca iki de çocuk) geldi biyometrik fotoğraf çekinecekler hep beraber. Aldım içeri hepsinin fotoğrafını çektim oturdum bilgisayar başına. Kadının baş örtüsü olmamış, çocuğun başı yamuk derken bir tane düzgün fotoğraf yok. Döndüm kadına dedim ki "ben işe yeni başladım da sizin fotoğrafınızı yeniden çekmem lazım falan. Tamam dedi kadın sorun değil. Sonra adama döndüm yalnız sizin fotoğrafı da yeniden çekmem lazım falan hiç sorun değil dedi. Bide çocuklar var dedim. Güldüler. 😂😂 Ben daha sert bir tepki beklemiştim açıkçası. Tam o sırada bide içeri gelinle damat gelmez mi? Ben panik. Sanki dünyanın sonuymuş gibi. Direk fotoğrafçı abiyi aradım. Onunla konuşurken komşu fotoğrafçıdan biri geldi. Gelinle damadı dükkana girerken görmüş yardıma gelmiş yalnız olduğumu bildiği için. Bana söylüyor ama ben duymuyorum ki. Hala telaşlı telaşlı telefonda konuşuyorum. En son aldı elimden telefonu. Abi ben geldim halledeceğim falan filan dedi. Hepsinin fotoğrafını çekti, halletti sağolsun. 😂😂 Kitapçıda çalışırken de merdivene çıkmaya korkuyordum. Çıkmak zorunda kalırsam müşteriyi tembihliyordum merdiveni tutun diye öyle çıkıyordum. 😂😂
Herkesin hayatına 1 tane sen lazımsın 🙂
😂😂 teşekkür ederim de benimde ne anlatasım varmış. 😂😂 Daha çocukluk anılarım da var aslında.😂😂
Ahah takip at, mesajdan anlat istediğin kadar. Dinlemek isteyeceğime eminim ^^
Önceden baya saftım tuzaklara düşerdim şimdi uyanık oldum dersler ala ala
Uyanigim ama iyi niyete yormaya çalışırım hep cunku Kibrimi tetikliyor.
Jetonu paraşütlü olanlardanim
Benimki de paraşütlü sanırım süzüle süzüle düşüyor. 😂
😁😁😁aman ikimiz bir araya gelmeyelim
Bence de gelmeyelim. 😂 Bize uyanık birileri lazım. Yoksa yandık.😂
Evire çevire somururler bizi uzak dur bebden 😁😁😁
Ahaha gidiyorum ben. 😂
Carpilma kimseye dikkat et yinede bana yakın dur
Bende sakarlıkta var bide çarpılma deyince aklıma geldi. 😂😂
Tamam uzat elini tutayım düşme şimdi
Çıkarcı insanlara iyi niyetle yaklaşmam.
yerine göre salağa da yatarım
Jeton 8 köşeli olanlardan
Ben safım baya anlayamıyorum
İyi niyetimi bitirdiler
Hemen düşer uyanığım
Sen karar ver