Kişilik & Karakter Sizin ahlak anlayisiniz nedir? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimkisi ayip olur kirilmasin vs… Ama karsimdakilerde olmuyor genelde :D Güncellemeler+1 yıl :)) Sizin ahlak anlayisiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sahtekarlık çok yapıyorum ya üzülmesin derken ben kendim den nefret ediyorum jsjsjsjjh 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ooo sahtekar inci nbr fhdg Yorumla u inciitanesiii +1 yıl İyiyim sen 😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hatirladin mi beni dhf Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hı hı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne o sevinmedin mi dhfg Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Karakterli dürüst olmaktır 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :))
Ateşlibloom Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zaten iyiliğimiz hep suistimal edilir kirmayalim derken daha çok biz hirpalaniriz 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Herkes bir degil gene de :)) Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kırmamak kimseyi 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ayni Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Kırılmasın diye ayıp olur daha kötü ayıplar var 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nickin gibi misin 😂 Yorumla
Alparslan52 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ki. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fhf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sahtekarlık çok yapıyorum ya üzülmesin derken ben kendim den nefret ediyorum jsjsjsjjh
Ooo sahtekar inci nbr fhdg
İyiyim sen 😀
Hatirladin mi beni dhf
Hı hı
Ne o sevinmedin mi dhfg
Karakterli dürüst olmaktır
:))
Zaten iyiliğimiz hep suistimal edilir kirmayalim derken daha çok biz hirpalaniriz
Herkes bir degil gene de :))
Kırmamak kimseyi
Ayni
Kırılmasın diye ayıp olur daha kötü ayıplar var
Nickin gibi misin 😂
Bilmiyorum ki.
Niye fhf