AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ne utanması. Utanma digi için lakabını Otakçı koyuyoruz 😂
Aynen de öyle. Bir kız var arkadaşları diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalirmis ne mide bulandırıcı bir şey ne utanç verici bir şey ya
Benim gibi olacaksın. Otlakcıysa ben direk yüzüne karşı söylerim. Parada verirsemde. Geri kuruşuna kadar alırım. Tek sebebi otlakcı olması
Bana yapmadı Ya işte bir çocuğa arkadaş diye yaklaşıp beraber ders çalışıyoruz ayağına yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyor çok iğrenç değil mi ya bu kişi hiç mi eve gelince ben ne yaptım diye düşünmüyor
Yok onlarda o tür duygular yok. Aksine birini daha kandırdım durumu var
Kısacası su testisi su yolundan kırılır.
Aynen öyle. Benim gibi birisi cikcak ta karşısına görecek 😂
Bir ortama girip enayi avı yapıyor dimi
Aynen öyle. Sen buna çok sinirlenmissin
Evet enayi diye kullandığı kişi hoslandigim çocuk yoluncak kazı elinden gidecek diye kendince ayak oyunu yapıyordu bana
Otlakçı işte adından da anlaşılacağı üzre.
Utanmazlar
Aynen de öyle. Bir kız var arkadaşları diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalirmis ne mide bulandırıcı bir şey ne utanç verici bir şey ya
O tarz insanlara en başından mesafeyi koyup yanına yaklaştırmamak gerekir
Ya işte bir çocuğa arkadaş diye yaklaşıp beraber ders çalışıyoruz ayağına yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyor çok iğrenç değil mi ya bu kişi hiç mi eve gelince ben ne yaptım diye düşünmüyor.
yuh cidden bu kadar karaktersiz miymiş, hem çağırıyo hem kendi ödettiriyo. Nasıl bi kişilik bu tam dayaklık
Ya çocuğa arkadaş ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyorlar molalarda ortak olunca hadi yemeğe gidelim diyip yemeklerini falan ismarlatiyordu
Huylu huyundan vazgeçmez. Karaktersiz karaktersizdir. Çocukla konuşun ve o kişiden uzak durmasını söyleyin
Bir de çocuk arkadaşı sanıyor onu kullandığını görse ne düşünür acaba resmen yolunacak kaz gibi kullaniyo
İşte çocuğa bir an önce anlatın durumu yazık. Annesi babası baskalarına yedirmesi için değil kendiisi kullansın diye veriyor o parayı ona
Annesi babası mi veriyor belkide kendi çalışıp biriktirmiştir bilmiyorum
Meslek haline getirmişler utanmaz. İşi o. Alışmış kudurmuştan beterdir.
Aynen de öyle. Bir kız var arkadaşları diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalirmis ne mide bulandırıcı bir şey
Onlarda utanma, anlama hatta ar dediğimiz damar kökten yok bence. Öylelerine yüz vermeyin astarını isterler :)
Yokta biri senin arkandan böyle konuşsa kendinden tiksinmez misin demek ki yaptığı şeyleri insanlar görmüş yani
Tiskinmezsin o duyguya sahip değiller kendilerine dönüp bakmazlar. Söylesen inkar da ederler.
Ya işte bir çocuğa arkadaş diye yaklaşıp beraber ders çalışıyoruz ayağına yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyor çok iğrenç değil mi ya bu kişi hiç mi eve gelince ben ne yaptım diye düşünmüyor
Bilmiyorum düşünüyor mu. Sanmıyorum da... Ama huylarından vazgecemediklerini biliyorum. Bence onlar otlakciliga bağımlı. Kurtulmak da istemiyorlar gibi sanki.
Tamam da her ortamda birine nasıl bir şey ismarlatacak ki herkes saf mi
Elbet birini bulur bulamazsa da o ortamdan çıkar. Sonuçta kendisine başka saflar lazım
Kendisinin ne kaadar iğrenç biri olduğunu bilmiyor mu
Sanmıyorum bilse neden devam etsin diye düşünüyorum.
Otlakçı olan biri sizce dolandırıcı gibi mi
Otlakci bir yaşam biçimi. Kimseyi kandırmaz. Zamanla herkes anlar. Ama yine de ortamda olur. Bence şey gibi hırsızlık hastalığı olan insanlar vardır ya ihtiyaç için değil istemsiz yaparlar. Otlakcilik da bence öyle istemsiz geliyor ve yapıyorlar. Belki de psikolojik açıdan incelemek lazımdır. Sizce?
Zaten arkadaşları anlamış demek ki insanlar fark ediyor yeterince zeki değil bana arkadaşları dedi zaten otlakcilik yapacağı birini arar dedi ve sevmiyormus kimse ee bu kişi o zaman mutsuz olur insanlar tarafından dislaniliyor
Mutsuz olmak da hoşuna gidiyor olabilir. Bu kişi nasıl biri gerçekten merak ettim sanırım görsem kenara çekip güzelce anlatırım. :))))
Oksijen israfı bence
Ama sonuçta o da yaşıyor ama öyle ama böyle. Belki bir şeyleri fark eder belki düzelir umuduyla denerim onun dışında yanımda çok gezdirmem açıkçası.
Mide bulandırıcı arsız tip
Dışlamak lazım
Arkadaşları sevmiyormus Ya işte bir çocuğa arkadaş diye yaklaşıp beraber ders çalışıyoruz ayağına yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyor çok iğrenç değil mi ya bu kişi hiç mi eve gelince ben ne yaptım diye düşünmüyor
Ahlaksız büyütülmüş. Utanmaz ar damarı olmayan biri. Nefret ederim.
Böyleleri de insanlara bela oluyor işte
Kime sinirlenmiş acaba
Aynen de öyle. Bir kız var arkadaşları diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalirmis ne mide bulandırıcı bir şey
Hiç sevmediğim tip bu otlakçılar
Asalak bunlar resmen
Ortamda nasıl otlanacagi kişiyi buluyor sizce.
Onlar bilir işini tecrübelidir kime yanaşılır iyi bilirler
Harbiden öyle doğru dedin Ya işte bir çocuğa arkadaş diye yaklaşıp beraber ders çalışıyoruz ayağına yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyor çok iğrenç değil mi ya bu kişi hiç mi eve gelince ben ne yaptım diye düşünmüyor
Yüz yokki neyi düşünsün onun geçimide o
Tamam da sonuçta ordaki çocuk onu arkadas biliyor. o ise insan kullanıyor kötülük bu
Maalesef onu kullanıyor bile isteye
Yaptığı kötülük
Kötü insanlar bunu umursamaz
Kötü mü peki sence bu kis
Kötü bencede insaları kullanmak onlardan faydalanmak kötü bir şey
Hiç utanmıyor da sığıroğlusığır
Sizde * hiç utanır mı ki?
Nasıl vicdanı rahat başkalarını somurerek
Nefret ederim
Karaktersiz ya
Omurgasız işte çıkarcı her şeyi yapabilecek bi kız çok tehlikeli
Ya işte bir çocuğa arkadaş diye yaklaşıp beraber ders çalışıyoruz ayağına yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyor çok iğrenç değil mi ya bu kişi hiç mi eve gelince ben ne yaptım diye düşünmüyor
Oha çok zeki
Başka ne yapıyor mesela
Kız güzel bi kızdır herkesi ayartıyordur ama kesin
Ya ne zekisi ortamın en safina yanaşmış beraber ders calisiyoruz ayağına molalarda yemeğe goturup yemeklerini ısmarlatiyor
Hayır kız zeki diyorum herif mal
Neden peki
Her kıza yemek ısmarlanmaz özel biri olmalı
S. lak bencede
Utansa otlanmaz.
Utanmıyor demekki
En nefret ettiğim
Aynen