İnsanlar çoğunluğa uyar (Enam 116)
Çoğu zanna uyar. (Yunus 36)
Çoğu nankördür. (Furkan 50)
Çoğu yalancıdır. (Şuara 223)
Çoğu haktan hoşlanmaz. (Zuhruf 78)
Dünyada gözü kör olanın ahirettede gözü kördür (İsra 72)
İnsanlar çoğunluğa uyar (Enam 116)
Çoğu zanna uyar. (Yunus 36)
Çoğu nankördür. (Furkan 50)
Çoğu yalancıdır. (Şuara 223)
Çoğu haktan hoşlanmaz. (Zuhruf 78)
Dünyada gözü kör olanın ahirettede gözü kördür (İsra 72)
kesinlikle çoğunluğa uymam. zovid döneminde gtümü parçaladım kitleleri manipüle ettiklerini her türlü fark ettim ama hepsi hipnoz olmuş gibi koşa koşa aşı oldular. Çoğunluk bir kıstas değildir mutlak doğru için. Aptallar her zaman çogunlukta olmuştur şimdiye kadar. Sözlerim birilerinin zoruna gidecek biliyorum ama acı gerçek maalesef. Şu yeryüzünde toplasan %1 bile bile çıkmaz akıllı insan sayısı. Aptalların çogunlukta oldugu bir dünyada akıllılar deli olurmuş zaten.
bende öyle zatüre geciren ailemi evde tedavi ettim tamamen iyilestirdim bugün feysde gördüm genc bi kadın kalp krizinden ölmüş kesin aşı yüzünden..
gtüne güvenmedikleri için otopsiyi bile yasakladılar ölenlere.
bir ton hap yutturdukları insanlardan kalpten giden çok oldu. ama zovidden öldü diye kayda geçtiler hep. o hapların kalp krizi gibi ağır yan etkileri oldugu yazıyordu. Aşıların yan etkisi de tartışılmaz zaten. Aşıdan sonra çok fazla hastalanıp ölen var veya ani kalp krizinden gidenler.
Cevap
2Cevap
Kendi aklıma
Kendi aklıma güvenirim şükür
Knkim aklına
ne kankisi?
Kendi
kendi aklına bakıpta mı soyundun :)
millette soyunmaya calısıyor sitedekilere bakıver birbirlerine cinsel bölgelerini göstermeye çok razılar senin ne farkın kaldı?
şişman oldugunu ispat etmeseydin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?