🙃alkol olur , cinsl hayat olur, dedikodu olur. ramazanda dikkaat eden oldu mu merak ediyorum. cunku ben cok inancli biriyim herseyi yapmaya caliisyorum ama 😑dengesizlik soz konusu mesela alkol alabilirim erkek arkadasim olursa sayet onunla da birtakim seyler yasayabilirim istemesem de😶anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama bir ben mi boyleyim ki😊
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Herkes oyle merak etme.. ben icki asla icmedim icmem de.. ama cinsellik olaeak kendimi tutamam.. ayrilana kadar aldatmadim ama suanda yalniz oldugum icin aldatma mi diyelim yoksa seks yapmak mi diyelim ki yaparim duramiyorum cunku.. Şu an bile cok fenayim aslinda mastürbasyon. Yapip du almak istiyorum sahura kadar
cogu kişi öyle.. karakterleriniz zayıf maalesef isterse allahı görün ondan nasihat alın cenneti göstersin gene aynı yola devam edeceksiniz yemininizi bozacaksınız bu sizin zihniniz kıramadıgınız bir döngü
Bende aynı senin gibiyim. Ramazan gelmeden herşeyden uzak durmam lazim diyorum ama partnerim olsa şeytana uyma riskim çok fazla 🫣
Neden evlenmedin:)
Öyle gerekti çünkü sen neden evlenmedin 😊
Çok dikkat emem açıkcası.. günahsa her zaman günah.. ramazana özel değil.. dikkat etsem ne yazar fazlasıyla var günahım.. toprak almaz 😂
Bunu bile bile neden devam ediyorsun gunahlara her an hersey olabilir ve hayatin son bulabilir hic korkmadan mi yapiyorsun umursamiyor musun yani
Öncelikle severek istiyerek yapıyorum.. zevk ve keyif alıyorum.. kendime göre prensiplerim var ama kimseyi zorlamam zarar vermem ya da kandırmam.. niyete bakarım
Verilen kararlara uyamamak kadar kolay bişey var mı 😊😊😊
Uymayinca kotu hissedebiliyr insan kendini iste konu ne olursa olsun. kararda degil aslinda. istedgimle yaptgm baska olablyr🤦
Allaha şükür öyle şeylerim yok Allah benden uzak tutsun onları
Hic mi gunahin yok yahu. yani kimse istemez zaten bundan bahsetmedim
Vardır elbette yok degil ama içki seks kumar vs böyle seylerim yok yani böyle pis şeyler icinde yasamıyorum en azından kendi halimde biriyim olan günahları mı da affeder inşallah rabbim etliye sütlüyr karışmam herkesten uzağım çevrem yoktur öyle
Nasil sagliyorsun bunu irade mi? sadece
Öyle yetişmedim görmedim ailem düzgün bir aile namazında niyazında bir ailem var yanlışları doğruları anlattılar hep kendim de gördüm ben hastane içinde büyümüş birisiyim insanları orada tanıdım gördüm ne halde olduklarını sigara alkol içen birisinin gögüs bölümünde ne halde oldugunu gördüm canları çıkarcasına kıvranıyorlardı ama canları çıkmıyordu işte ölmüyorlar sürünüyorlar dahiliye bölümünde yatanlar var palyatif bölümünde yatanlar var neler neler gördüm hala da görüyorum
Allahın en büyük haram günah dediği şeylerden kaçınmaya çalışıyorum görünce zaten ne olduğunu anlıyorsun
Bende gordum yasadim vs. Benimde ailem cok duzgun ama ben o kadar duzgun olamadim kime gore neye gore tabi de sonuc olarak zarar vermedim kimseye kendimden baska fakat hep bu ikilem icindeyim malesefff.
İşte ailen seni yetiştirememiş öğretememiş maalesef eğitim önce aile de başlar daha sonra çevre daha sonra okul olur aile eğitirse çocuk düzgüncene bu doğru bu yanlış yapma derse çocuk sokak da görür annem babam demişti bunun yaptığı doğru veya bunun yaptığı yanlış diye ailenin çocuğunu eğitmesi çok önemli ama bu zaman da ailenin kendisi bilmiyor ki çocuga ne öğretecek aile kavramını bilmeyenler evleniyor çocuk yaparak aile kurmaya çalışıyorlar ama hem kendilerinin hem çocukların sonu hüsran olur kız çocukları ya zurnacıya ya davulcuya kaçıyor erkek çocukları ota b. oka koşuyor çevrede çocuk ne görürse onu yapıyor özeniyor tabi iyi şeylere özendikleri yok hep pislik ne varsa onlara özenme var işte zaten pislik içinde yaşadığımız için bu haldeyiz temizin içinde yaşamıyoruz pisliğin icinde pislik olur temizlik olmaz temizlik nasıl olur pisligi temizlersen temiz olur pisligin icinde olursan o pisligin temiz olmasını bekleyemezsin zaten burada pislik dedigim şeyler içki sevgili seks kumar oynamak kızların ortalıkta çıplak gezmesi iste göze batanlar herkesin gördüğü açık açık olan şeyler bir de görünmeyip yapılanlar var yani biz bunlar içinde yaşadığımız sürece bu yanlışları haramları günahları doğru sandıkça böyle devam eder hic hic bir sekilde düzelmez
nasıl düzelir insanlar önce kendilerinden başlayacak sonra yakındakilerinden devam edecek o zaman düzelir bu yanlış ben bunu yapmamalıyım bu çok zararlı ben bunu yaparsam başıma dert olur zarar görürüm diyecek yapmayacak yanlışa doğru diyip desteklemeyecek yanlışa yanlış diyip dur diyecek yanlışa doğru dendi doğru yanlış dendi bir de bunu desteklediler benimsediler benim bu yaptığım yanlış değil doğru dediler birisi çıkıp bak bu yaptığın yanlış bundan vazgeç yarın zararını görürsün dedigin de karşı çıktılar hep yarın başına bir şey geldiğinde zarar gördüğünde ise ben bunu yapıyordum birisi geldi beni uyardı ben ona karşı geldim sanane sen ne karışıyorsun dedim haklıymış dediginde şimdi ben bunun sonucunu görüyorum dahi demediler akıllarıma bile gelmedi tek akıllarına gelen şey bu benim başıma nasıl geldi nasıl gelir ben bunu kabul etmiyorumm oldu sadece insan nasıl yaşarsa sonucu da öyle oluyor pisliğin icinde yaşarsan pislik içinde yaşar gidersin temizin içinde yaşarsan temiz olarak yaşarsın
artık bizler zombi gibi bir sey olduk nasıl yaşadığını ne yaptığını ne yapacağını bilmeyen bir toplum olduk tek bilinen şey ben bu hayata sımsıkı sarıldım yemek için para için çalışacağım keyfim için yaşayacağım keyfim ne istiyorsa onu yapacağım doğru yanlış demeden Ahmet Mehmet ne yapıyorsa ben de yapacağım Ayşe Fatma ne yapıyorsa ben de onu yapacağım diyerek yaşadıgımız için bu haldeyiz başkalarına bakarak yaşıyoruz başkası ne yapıyorsa onu yapıyoruz onu yapmaya çalışıyoruz nefsimiz ne istiyorsa onu yapıyoruz nefsimizin esiri olduk artık nefis doğruyu istemez yanlışı ister insanlar nefsin kölesi olmuştur nefsini koruyaman nefsine sahip çıkamayanlar işte pislik içinde yaşayanlardır onların da bir sonucu olacak elbet zararını göreceksin başına bir felaket gelecek elbette biz insanoğlu başı boş değilizdir bir çoban hayvanları nasıl başı boş bırakmıyorsa bizi de başı boş bırakmadılar çoban bir hayvanı başı boş bıraksa kurt tilki gelip yer o hayvanı işte insanlarda başı boş olduğunu zannettiği için onu yapıyım bunu yapıyım diyerek yaşadığı için sonucunda gelen zararı göremedigi icin o gelen zararı da kabul etmek istemiyor ama o zararı kendisi çekiyor bu zarar geçiciyse ona uyarı oluyor eğer kalıcıysa işte o zaman ona kalıcı bir ders oluyor ama tabi farkında olmadığı için hala ben niye böyleyim neden böyle oldum demekle meşgul neyse çok uzun oldu bunlar cok detaylı seyler günlercs konuşsan da bitmez ee tabi konuşmanin yanında anlamak da gerekiyor anlamadıktan sonra konuşmanın da faydası olmuyor tabi gerçek hakikati görmek bilmek lazım toz pembe hayallerle yaşamak insanoglunu aldatır hep toz pembe hayallerle yaşayacağını zanneder insanoğlu ama hakikat yüzüne çarptığına o zaman işte o hayalden uyanır ama iş işten geçmiş olur işte
Hic usenmeden yazmisin valla:)
Bazen böyle yazıyorum işte
Aha aynı ben :)) Hemde kat kat daha fazlası yeminle
Engel olamıyorum bu konuda kendime bayramlık alkol bile zula yapıyorum
Cinsel olarak bazı şeyler yalıyorum maalesef onun dşnda iyiyim bence içki kumar sigara dahi yok ama işte biraz cinsellik var
Peki yaş kaç? Alkol alıp muhafazakar olmak garip değil mi? Alkol ve cinselliğe ne zaman başladın?
sen muhafazakar misin degil mi nasi biseysin
Muhafazakarim ama duygularima yeniliyorum sanirim bazen
kapalisin demi?
Hayir
arasira laflarmisin istersen mesajdan konusalim
cinsel olarak var maalesef
öteki konularda ediyorum
Dayanamıyor musun
@Gezginnmm bazı günler dayandım tabide
dayanamdığım günler olmuştu lkmsdf (3 gün)
Akşam ise pek sorun olmaz
@Gezginnmm öyle ama yinede bastıramayınca oluyor işte
şu an basık mı
@Gezginnmm hayır
özel günümdeyim o yüzden isteğimi bastırmak zorunda değilim
Dertleşmek ister misin
Güzellik
@Gezginnmm hitabınız için teşekkürler
ama buna gerek yok
ben siteye sohbet amaçlı gelmedim kusura bakmayın
iyi geceler
İyi geceler güzellik