Bu altı davranış biçiminden birisi mutlaka herkeste varmış, sizi en çok yoran hangisi oldu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok düşünmek.. Geçmişi, geleceği en ince ayrıntısına kadar düşünmek insanı o kadar yoruyor ki.. Ama her şeye rağmen düşünmekten bir saniye bile vazgeçmem..
2 ve 4 arasında gidip geldim ama ben tamamen olmadığım birisi gibi görünmesin hiç evet maske taktığım oldu dışarda yerine göre %50 oranında kendim gibiyimdir ki kimse dışarda yüzde yüz kendisi gibi olamaz bence nadir insanlar var tabii ama%100 olmaz eskiden çok düşünürdüm şimdiyse bu düşünceler önemli derecede azaldı çünkü bazı şeyler fazla düşünmeye değmiyor huzuru her şeye yeğlerim huzur olursa aslında birçok şey yoluna giriyor
Bu şiklar insani değisime götüren sifatlardir eğer insan kendinde beğenmeyip değise bilir zor ve güclülük ister ama imkansiz değil
Çok düşünmek. Başıma ne geldiyse hep düşünmekten geldi😄
Cevap
8Cevap
Sanırım sabretmek oldu bu hayatta.. bir de iyi olmaya çalışmak yani iyi bir insan olarak kalmak.. veya çok düşünmek de olabilir.
An'a teslim oldum artık maystro. Noktayı koymam gereken yerde ben hep virgül koydum, çok düşündüm. Dünü bugünü geleceği düşünmek beni çok yıprattı.
2 4 ve 6.
2 olan huyumu bazen ayarı kaçırsam da çok seviyorum.
App’den giriyorum görsel gözükmüyor safariden giriyorum yorum yazıyorum sayfa error veriyor 😒😑
2. madde dışında ben de hiçbiri yok ben çok detaycı ve her konuda analiz yapan biriyim.. bu çok yorucu bir hal alabiliyor.
Sadece görsel üzerinden yanıtlayacak olursam 2, 5 ve 6 numaralar. Ama en çok yıpratanı bunlardan hiçbirisi olmadı.
İki ve beş numaralı maddeler beni bitirdi bir dönem..
Çok düşünmek. İnsanı hasta eden bir davranış şekli.
Çok düşünmek, araya da sürekli geçmişi ve geleceği karıştırmak
Çok düşünmek. Bu aralar zihnim biraz daha sakin ama genel olarak bu çok yıpratır.
Cok dusunmek, kendimi kiyaslamak, gecmisi gelecegi dusunmek. Diğerleri bende hic yok
Kıskanmak ve çok düşünmek.
2.5.6 bunlar 😒😒😐😐
Çok düşünmek olsa gerek
2 ve 6 toprağım
Çok düşünmek, beni çok düşündürüyor.
Sürekli geçmişi düşünmek
2 ve 5 sadece
2 ve 6 var bende
Çok düşünmek her şeyin başını çekiyor
Hiçbiri
Kıskanmak var ama beni yıpratmıyor artik
düşünmek