Kişilik & Karakter Duvar yazılarını sever misin? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bazıları çok komik bazıları da aşırı ağır anlamlar taşıyor 🤩 Duvar yazılarını sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum çünkü genelde küfür oluyor :D sdfsdf 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet severim bizde çukur işareti arapçadaki anlamı ölüm muş 🤔🤔şaşırdım 2 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Görüntü kirliliği, onun yerine grafitiler yapsalar daha iyi. Bizim millet ne anlar sanatsal şeylerden anca yazsın çizsin. 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır rahatsız edici. 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. ooooo bayılırım çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben sevmiyorum çünkü genelde küfür oluyor :D sdfsdf
Evet severim bizde çukur işareti arapçadaki anlamı ölüm muş 🤔🤔şaşırdım
Görüntü kirliliği, onun yerine grafitiler yapsalar daha iyi. Bizim millet ne anlar sanatsal şeylerden anca yazsın çizsin.
Anlamlı olanları severim 😅
İlgimi çekmiyor pek
hayır rahatsız edici.
Evet gördüğümde hep okurum
ooooo bayılırım çok severim
Severim
Severim
Bazılarını.
Anlam içerdiği için seviyorum