Bu sene de gar gış gıyamet gelmedi buralara. Balkonlardan gelen soğuk havaya bile hasretim. 😃

Hayır üzmedi zaten kar kış sevmem. Bu sene olmayan kışı şişme yeleklerimle geçirdim. Montlarımı giyemedim. Oysa ne güzel kaz tüyü şişme montlar almıştım. Seneye giyerim artik.😅
Yani evet kış mevsimini bu sene hiç görmedik açıkçası ve bu güzel bir şey değil kuraklık ihtimalini arttırıyor yağış olmuyor barajların kuruma ihtimali artıyor Allah yardımcımız olsun
Cevap
13Cevap
Artık neyi doğru düzgün yaşayabiliyoruz ki ya cidden.. Saçma sapan bir düzene geçtik, baksana bahar değil direk yaza geçtik gibi resmen.. :D
Yok ben hiç üzülmedim :D nefret ediyorum zaten aşırı soğuktan da sıcaktan da. ama şimdi de yaz bunaltacak
Mevsimleri mevsiminde yaşayamamak evet üzücü...
Kıştan kurtuldum mutluyum 😅
Üzdü valla, karda kışta dışarı adımımı atmam ama bayılıyorum evde olmaya. Ayrı bir huzuru var onun, ne kar, ne doğru düzgün yağmur gördük.🥹
Uzdu. Kar bi yagsaydi iyiydi. 1 dirhem yagmadi.
Ama Ankara'da yaz kolay gelmez daha.
Karadenizde hava çok sıcak bu ay da normal değil 26 derece gördük
Su anda Ankara da da oyle. Asla normal dehil. Lakin instagranda sunu okudum. Bu hafta 81 ilde afrika sicagi gelecekmis. Valla cam kapi acik oturuyoruz.
Doğu'da kar göremedik.. Kıyamet alameti gibi bir şey.. Üzdü elbette..
Kış mevsimine aşık biri olarak fazlasıyla üzdü. Bu sene gelmiş geçmiş en soğuk kış mevsimini yaşayacaktık sözde shdhddh aynen ziyaaa
Çok fena fake yedik Mikailden 😂😂
yoo neden üzüleyim kışı sevmem zaten hayat felsefem zenginlikten ve sıcaktan zarar gelmezmiş
En sevdiğim mevsim olan kış bile elini eteğini çekti benden, bir yanım buruk, kırgın bir yanım, biraz da eksik.
Karla kışla yağmurla çamurla işim yok ama doğanın dengesi bozuldu ona üzülüyorum..
Benim işim var. Kardan kedi yapamadım, biraderler ile yürürken sinsi sinsi arkalarından kar topu yapıştıramadım.
Akşam yağan karda yürüyememek cidden kötüydü
Fazlasiyla üzdü maalesef, kar görmek kis mevsimini yasayabilmek isterdim.
Soğuğa değil ama kara evet hasret kaldık çok eski karlar yok maalesef hemen eriyor
Kışı yaşadım doya doya üzülmedim , donduk soğuktan😑
Kuru soğutaktan nefret eden birisi olarak bu sene gerçekten üzüldüm hiç kar yağmadı..
Hayır hiç üzmedi zaten kış olmasın istiyordum. Hasta olduğum seneler soğuktan daha çok korkuyorum
Sibiryada yaşıyorum -55 hava oluyor kışı iliklerime kadar yaşıyorum.
Cehennemim olan mevsim geldi diye dolanıyorum ben de ortalıkta 😂
Beni hiç üzmedi doğrusu.😃
Abi üzmezmi ya geçen sene arkadaşımı kara gömmüştük bu sene yapmadı bile
Hayır. 4 tane kış lastiği kaç para haberin var mı?
Bi tık üzdü
Azerbaycanda 5. Kere falan kar yağdı
Kar yağmadı kar o çok üzdü beni
Yoo niye üzüleyim aksine mutlu oldum 😋😋
Aşırı üşüdüm, bana yetti bu kış
Harbiden koydu ya 🥹 hatırlattın şimdi yine koydu
Yaz beni depresyona sokuyo
Evet çok üzdü kara hasret kaldık
Yaz gelsin yaz bıhtıh bıhtıh
Hiç üzmedi soğugu sevmiyorum
Gayet memnunum bu durumdan
hayır hiç üzmedi neden üzsün ki