#SheWolfWoman
#TheGamer
#İnsan ilişkilerinde az gülmek, çatık kaşlı olmak insanın gücüne güç mü katar?
#KişilikKarakter
#💗🌾

#SheWolfWoman
#TheGamer
#İnsan ilişkilerinde az gülmek, çatık kaşlı olmak insanın gücüne güç mü katar?
#KişilikKarakter
#💗🌾

Evet genellikle öyle zannediliyorlar.. gülümseyip mutlu göründükleri için bu nasıl olsa merhametlidir.. ne yaparsak affeder kafasında oluyorlar.
ben bunu kendime göre "zihinsel" ve "gerçek" insan tanımlamarıyla açıklamaya çalışabilirim. zihinsel bir insan bence net olarak "sahte" dir. (istisnasız hemen her insan zihinsel) ve güleryüzlü insan esasen "fake" atıyodur. fake atanıda karşı tarafa argo tabirle "yemez" ve bu sahteliği "taviz" veriyorsun gibi tanımlamak zorundadır. fakat gerçekte güler yüzlülük inanılmaz güzel bir şey ve hafife alınacak bir şey değil. yani asla taviz vermek olarak değerlendirilemez. ama söyledğim gibi gerçek insan olmamdğına göre güler yüzlü olmakta esasen gerçek olmadğına göre "taviz" olarak algılanması çok doğru ve haklıdır. tabi madem sahtesin çatık kaşta sahte olacaktır. çatık kaşa rağmen "ardını" görebilen insanlar "ısrarcı" olur. tabi bu durum sıkıntılara da yol açabilir. ama çoğu durumda "ters" yaptığında istediğin sonucu alırsın.
Cevap
7Cevap
Daha çok pozitif ve sıcak geldikleri için daha çabuk samimiyet kurabiliyorlar.
İnsan ilişkilerinde karşı taraf malll embesilll ise kendini kandırıyorsa asalakk ise her ne olursa olsun bir kulp bulur gülene saftirik somutan insana robot yani insanlar hep Bir kulp bulur
Bazen canım enayi aptal tavizkar keriz aklına ne gelirse o zannediliyor. Böyle güler yüzlü insanlar da, bu kendini uyanık sanan kişiler yüzünden kabuk değiştiriyor.
biraz öyle zannediliyor. ben de guleryuzluyumdur, geçen noldu bir şey oldu ya, ağzının payını aldı ama 😅
bencede ne yaparsak affederler kafasında oluyorlar
Bizi zehirsiz zannediyorlar ama bilmiyorlar ki canımız yanarsa yakarız
Evet. Güleryüzlü olanları çabuk kandırırız düşüncesindeler. Çünkü merhametli oluyoruz çok.
s. lak zannediliyor net olarak
İyi niyetleri suistimal ediliyor bu kişilerin
Ben öyle düşünmem severim güzel güleni
Gülmek her zaman güçlü tutar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?