Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür.
-Martin Luther King

Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür.
-Martin Luther King
Ben ilerlemeyi reddediyorum.
Gelecek, para, ev, eşya gibi herhangi bir hedefim yok. Uğraşamam.
İnsanlar ölmek için yaşıyor ve ben de bu gerçeği bilerek, hissederek yaşıyorum. Yaşayabildiğim kadar yaşarım. Dünya ve onun saçmalıkları için kendimi yoramam.
Aslinda bir çok insan eminim sizin düsüncelerinize sahip, dünya için kendini yormamak. Fakat biz ne kadar bunu istemesekte karsimiza kendimizden vermemiz, kendimizi yormamiz gereken durumlar çikiyor ve bu bizlerin zorunluluklari oluyor. Ne kadar istemesekte saçma olan seyler için bile çabalamamiz gerekiyor.
Bazen mecbur kalıyoruz elbette ama düşüncem bunu reddediyor.
Bazı insanlar dünyaya iz bırakmak ister. Bazıları sonsuza dek yaşamak ister. Benim gibiler ölmek ister. 😄
Çünkü sonuca bakıyoruz.
Anliyorum, düsünceler yapamadigimiz seyleri arzulamaktan vaz geçmez. Insanlar taniminda haklisiniz.
Hıhım. Teşekkürler.
Ben tesekkür ederim.
İstikrar her zaman en büyük küçtür.“Beklemesini becerenin, her şey ayağına gelir.” Sen devam edeceksin sabredip devam edeceksin o ayağına gelecek. Gücün bittiyse de inadına devam edeceksin. Çok güzel söz paylaşmışsın önemli olan duruş devam etme duruşunu sergilemek … ben burdayım diyebilmek…. Vazgemçek pes etmek daha mı kolay o da zor… dünya öyle de böyle de zor önemli olan bir duruşla bu zorluğu karşılamak birazda
Çok haklisiniz..
Öyleyimdir dermişim 😏
Öylesiniz.
Şımartma beni snsnsnn😏
😅
Zorundayım hissi ile motive oluyorum. Ben bunu yapmak zorundayım. Çalışmak, yaşamak, sevmek ve insanlarla iletişim kurmak zorundayım. Madem ki hayatı yaşamaya, kulluk etmeye , bir aile kurmaya, imkanlar ölçüsünde var olmaya çalışıyorum , o zaman dış dünya beni hiç alakadar etmez.
Yalnız geldim, yalnız gideceğim...
Ne kadar guzel soylediniz.
Rica ederim ne demek.
Allah'a inanıyorum Peygamber efendimize inanıyorum Her şeyden önce kadere inanıyorum bazen olmayan şeylerin benim için belki daha hayırlı olacağına inanıyorum Bir de çevremde kötü şeyler yaşamış benim durumumda daha kötü olan insanları görünce şükretmeyi biliyorum çoğu insanın bilmediği bir şey
Cevap
10Cevap
gücü bulmuyorum. bir yerden sonra umursamıyor insan sadece
Çünkü haraket etmemiz gerektiğini biliyoruz yoksa çürürüz ve sanırım ben yeterince tükendim artık ilerlemem lazım
Dogru..
Zaman bırakıyorum her şeyi. Mücadele etmiyorum o zaman.
Kolay pes etmem. Çok düşük kalkıyorum, alıştım sanırım düşüp kalkmaya. İşlemiyor artık. Yorulduk biraz ama olsun.
Mecburiyetlerin olduğu sürece hareket etmek zorundasın.
Önceden zorundaydım çünkü ailemi düşünüyordum, şimdi dünyayı kenara itecek güce sahibim 🙂
Bazen mücadele ediyorum bazen ise akışına bırakıyorum bazı şeyleri
Gücü bulamıyorum. Ama o gücü bulanları da tebrik ediyorum
Ben kendimi hayattan soyutladım tutsak gibi yaşıyorum
bulamıyorum bu kdr basit
Herkes ölmek için oyalanıyor, hayat bundan ibaret.
Bize verilen yasama hakkini en iyi sekilde yasamaya çalismak, emek gerektirir.
En iyi yasamaya calismak da merkezinde "oyalanmak"
Bu bir bakis açisidir. Bazilari için oyalanmak olan yasam bazilari için bir seylere tutunmak ve var olma çabasidir.
Herkes yaşamak icin oyalanmaya çalışmaz ama herkes yaşamak için oyalanır. Bu bakış açısı degil ama görmek ve anlamak icin farkındalık lazım.
Yalnız kalmaya çalışıyorum.
Çünkü öylece durmak bana bir şey kazandırmayacak
Bulmuyorum
..
Allah'a dua ederek
Görsel cok guzelmis
Herkes kendisi icin yaşıyor zevk alacagin seyler yap hepimiz zaten bu dunyaya 2 3 bisey ekip bicip mutlu olmaya geldik aslinda ama mutlu olma arayisinda olmaktan gozumuzun onundekileri kaciriyoruz zaman akip geçiyor günün birinde bizi de geçecek
Oncelikle tesekkur ederim , cok haklisiniz. Herkes kendi icin yasar.
Rica ederim köpeğim oldu bugun
Ne kadar sanslisiniz , eminim baya sevinmissinizdir.
Tabi kendisi gorme engelli barınaktan sahiplendim bugün
Engelli hayvanlarin/canlilarin daha fazla yardima ve destege ihtiyaclari olur , o canliya en guzel iyiligi yapmissiniz.
Teşekkürler cok otobuste eve donuyorum yapacak biseyim yok biraz konusmak ister misin
Yok tesekkur ederim dusunceniz icin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?