Daha çok melek misiniz yoksa şeytan mı 🤔
#KişilikKarakter

Daha çok melek misiniz yoksa şeytan mı 🤔
#KişilikKarakter
Ben önceden çok saf biriydim, ama sonradan yaş ilerledikçe bakıyorsun insanlar cin gibi. Acımasızlık en üst raddede. Kendine dönüp diyorsun ki bu dünyayı ben mi kurtaracağım sanki. Diyip kötülüklere tanışmaya başlıyorsun. Şeytani hislerin uyanıyor. İnsanın bir yanı melek bir yanı şeytandır zaten. Kimse tamamen iyi değildir mesela. Öyle görünmeye çalışıyordur. Bana da rol gelir çok çok iyi insanlar. Yoklar çünkü, dünya çekilmez bir hal almaya başladıkça insanlar gerçek yüzünü ortaya çıkarırlar. Sizde hayatta kalmaya çalışan bir birey olarak pençelerinizi çıkartmak zorunda kalırsınız belli bir saatten sonra. Kısacası benim şeytan yönüm daha fazla. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum :)
İnsan karşısında görünenleri önce analiz ederek bakıyor, muhatabı melek mi şeytan mı asıl belirleyici olan o muhatabın niyeti oluyor. Her insan biraz melek biraz şeytan içerir yine de son kararı aldığı zaman o insanın ne olduğunu tavırlarından, sözlerinden, tercihlerinden anlamak mümkündür. Haksızlık kendimde de, sevdiklerimde de, aslında kimsede de sevmediğim bir şey. Haksızlık yapılana dek melek gibi kalmakta ısrarcıyımdır..
İçim o kadar net, berrak ki göremiyorum. Belki seçemiyorum. Çok karışık, hepsinin temeline inebilsem eğer ne görürüm bilmiyorum. Ama temiz hissediyorum. Belki kendimi tanımıyorum ama kötülükten çok uzak çok gizli çok saklı bir yer var ben sanki oraya aidim.
Kişisine göre değişir. Şu zamanda melek olsan hele ki bu yanlış kişiye karşıysa hataların arkası kesilmez. Hak edene hak ettiği gibi düzen böyle çünkü.
Cevap
14Cevap
Valla ben ikisi de değilim. Çok normal bir insanım.
Melek diyelim şeytan olan yanım sessiz şekilde kenarda durur onu ortaya çıkartmak isteyen kişilere de hiç çekinmeden çıkartırım.
İyilere melek kötülere şeytani bir tavır sahibi biriyim.
Söyle bir şey var insanlar şeytanlar melekler ve hayvanlar
Ben insanım
Şeytani yönlerim daha ağır basıyor. Masum değilim. 😄
ikide aynı bence ha kezban ayşe, ha ayşe kezban.
Yeri ve zamanına göre değişiyor gündüzleri masum geceleri panter falan filan
Bence melek yönüm daha baskın
İnsanım 😬
İsmimden anlaşılıyor 😅
Melek bile yanımda utanır 🤣
Bizim mahallede bana Nefilim derler.
Melek olan taraftayım..
Şeytan ndns
Lucifer geldi aklıma
-Chloe ben şeytanım.
-Hayır değilsin 🥺
Nxmsmxms
Fake o yalnız 🤣bu kız başörtülü normalde görmüştüm profilini Bi ara
@Melekgibiyim1 kapalıydım bir dönem ama kapalı halimi hiçbir zaman burada paylaşmadım :)
Senin profil fotonda ki kapalı kız kimdi o zaman bu fotonun senın olmadgnı bılıyorm Google de vardı sımdı kıskanc dersin ama ben de sarısınm hatta slavım sitede tek kendim slavım sanıyordum Bı erkek bana dedıkı seni gostererek bu kız da Slav demıstı bende inanmıştım sonra gordm ki fotoda senın Bı kapalı kız var başka biri şaşırmistim
Profil fotoğrafımda hiçbir zaman kapalı kız olmadı. Sadece kapalı olduğumu belli eden animatik bir görsel vardı. Ya karıştırıyorsun ya da yanlış hatırlıyorsun.
Cok ıyı hatırlıyorum neyse onemı yok
Bence de önemi yok her insan bir şeyleri yanlış hatırlayıp doğru olduğunu iddia edebilir ndmdmdmd
Yanlış hatırlamıyorum hatta hafızam cok kuvvetli ayrıca foton Google den olduğunu da biliyorum bu kadar inkara ne gerek var onu anlamadim fake foto neden koyduğunuzu da anlamıyorum kendinizle neden barısik deılsın iz
Tamam bacım sensin 😅
Bacım mı 😒
Abim mi diyeydim jdjdmd
Bacım bıraz avam o yüzden dedim neyse ıyı akşamlar canim
Yerine göre.
Melek gibiyim :)
Çiçekler melektir
şeytan 😈
melek
Hiçbiri
Safım ben
Meleğim şeytan oluyorum arada esime