Hayatın genelinde strateji ya da taktik yaptığınız olur mu hiç?

Hayatın genelinde strateji ya da taktik yaptığınız olur mu hiç?

Hayır olmaz. Olduğum gibiyim. Neysem öyleyim. Beni tanıyan, başka birinin rol ve modellerini değil beni görmeli anlamalı tanımalı. Dürüst olmalı insan. Yüzleşmekten korkmamalı. Kendisiyle ilgili her şeye açık olmalı ki hem karşısındaki onu doğru tanısın hem de doğru karşılığını hayatı boyu hep yaşasın. Yalanı, aldatmayı, kurnazlığı, cambazlığı sevmem. Birinde böyle şeyleri fark edersem midem kalkar. Bir daha geriye dönmem.
Hayır tabi ki de olmaz.. ben neysem o şekilde davranırım.. zaten strateji ya da taktik yapanları da çok saçma ve ergence buluyorum. mesela sırf mesaj yazsın diye yazmayanlar oluyor.. buna gerek yok ki insan içinden geldiği gibi davranmalı. baktı ki karşıda ki kişi istemediği gibi davranıyor konuşur net bir şekilde.. iletişimi de keser gerekirse.. sadece örnek için söyledim
Teşekkür ederim 🌸
Kadına her zaman taktikle yaklaşılır. Kadına kendini açan, mesajlarına ara ara geç cevap vermeyen adamı kadın pasif görür.
Kadınlar sanılanın aksine sevildiklerini çok fazla hissetmek istemezler. S. refsiz ve iyi oyun yapan adamın arada bir yaptığı iyilik bütün kadınları etkiliyor.
Tabii ki, denk gelirse geri durmam bundan. Yapmam gereken şeyi yaparım, bazı yerlerde strateji ve taktik yerinde oluyor, yapmak gerekiyor. Ufak beyin oyunları en sevdiğim. : )
Cevap
31Cevap
Oluyor illaki. Bazı durumlarda stratejik davranmak şart.
Mesleki olarak yapmak zorundayım. Sosyal hayatımda ise tamamen anlık yaşıyorum
İkili ilişkiler de taktik nedir ya kusasım geliyor
Genelde spontane yaşarım gadası
Strateji ve taktik dediğimiz şey aslında plan/programdır insan ilişkilerinde kullanmak yanlıştır ve onun haricinde aslında hepimizin zaman zaman yaptığı bir şeydir. Mesela yemek yaparken her şeyin belli bir sırası vardır ve herkese göre değişir. 🤷♀️
İş hayatında buna mecburuz. Zaten başarılı isen kendine güvenin var ise, strateji her zaman işe yarar. Boşa çekmiyorsun yani o küreği, seviye atlattıracaktır sana. Ama değilsen, sadece bir defalığına gecici mutluluğu yaşarsın ve o gemi orada batar.
Bilmiyorum böyle düşünüyorum ben
Bence hayatın genel akışında zaten bolca olan bir şey bu. Ve yerinde olması gerektiğini düşünenlerdenim. Gayet mantıklı geliyor bana. Kendimizi unutmadığımız müddetçe birtakım stratejiler, taktikler ve planlar hayatta kalmamızı sağlar
Özellikle gelecek söz konu olduğunda mutlaka yaparım.
Bunun dışında temkinli yaklaştığım her insan veya ilişki içinde aynı şey söylenebilir.
Gizlenen, saklanan ve arkamdan iş çevrildiğini hissettiğim durumlarda meydana çıkarıp o kişinin suratına tokat gibi çarpmak için yapmışlığım vardır.. Onun dışında bulaşmam böyle şeylere..
Her yil kesin 4 5 kez mahkemem oluyor maalesef. Is hayatinda kesinlikle yapiyorum. Yoksa sade bir hayat yasayan bir insanim.
Hiç yapamadım inan. Bi ara bir konu üzerinden yapayım dedim baktım beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan vazgeçtim..😬
Ne için olduğuna göre değişir. İnsan ilişkilerinde çok tercih ettiğim bir şey değil. İçtenliği öldürüyo.
Strateji hep istekli ya da isteksiz yapılan bir şey
Hayır ben pek beceremiyorum öyle şeyleri neyse o ya
Hayır sahte geliyor öyle şeyler içimden geldiği gibi yaşarım
Arkadaşlarıma sevgilileri için taktik söylerim ama kendime gelince yok maalesef 😂😂
Oldu tabii olmaz mı. Taktik bizden sorulur. Gerekmese yapmazdık ama gerekiyordu.
E olur tabi niye olmasın farketmesek te her 1 saatte en az 1 strateji yapıyoruz
İnsan iliskilerinde yapmam onun disinda herseye yaparim
Yaptım ama işe yaramadı bir yerde bir yanlış yapıyorum ama nerede
İşim harici yapmadım. İnsani ilişkilerde bunun yapılmasına karşıyım.
Mesleğimi yaparken daha çok. Normal zamanda taktik maktik yok shjj
Yok ben hiç yapamıyorum hemen kendimi ele veririm öyle şeylerde.
Olaya göre değişir oluyor ama tutuyor mu orası muamma
zekiyim. stratejik hareket ederim ama kasmam. olursa ekime.
İkili ilişkilerde sevmem oynadığım oyunlarda fazlasıyla yapıyorum zaten
Belki çok nadiren. Sıklıkla uyguladığım bir taktik ya da strateji yok.
Eskiden olurdu, artık yorulur uğraşamam
Gerektiği yerlerde evet.
Evet özellikle iş alanında.
Çoğunlukla yapıyorum ztn.
Evet çok yaptım ve unutma bir insanı en iyi böyle tanırsın ,)
Yok gelişine bam bam bam
Savaştamıyız :) tatlılıklar yaptım ama
Hayır ya benlik değil
oldu , oluyor da
Bazen gerekiyor evett
Yaparım ama nadiren başarılı oluyor
evet olur maddi konuda özellikle
Olmaz mı ara ara yapmak zorunda kalıyorum 😄
Aile/akraba ilişkşleri, iş durumu, ewet.
Nadiren ya ama bişeye yaramıyo
İnsan ilişkilerimde çoğunlukla yaparım.
Hayayın tamamı strateji bana göre.😊
*Hayatın.
Evet bazen yaptığım oluyor
Bana göre değil.
Evet oluyor arada sırada.
Gerektiğinde yapan birisiyim
Tabi ki yaparım.
Yok olmaz onu sadece işte yaparım 😊
Olur
Evet oluyor