Kişilik & Karakter Size "Kuzum" diye hitap edilmesi hoşunuza gider mi? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Hoşunuza gider mi kuzum 😌😌😂 Güncellemeler+1 yıl Guncelle Size "Kuzum" diye hitap edilmesi hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet benim çok hoşuma gider.. özellikle de abla dediğim kişiler derse 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet, yeşilçam tadında bir nostalji havası verir. 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Var mı soyleyen Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Yok. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anladım ☺ Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl O değil de, yok deyince bir dram havası esti. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Olur elbet bir gün Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum aşırı derecede itici geliyor 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Samimiyetimin oldugu biri ise ozellikle, gider. 1 0 Yorumla
CanYaman1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç sevmiyorum artık büyüdük kuzum sözü ne 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Annemin annesinin kuzusu demesi🥰❤️ 1 4 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Babanın kuzusu degil misin 🙄😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Babamın aslan kızı 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aslan kadar aslan mi 🙄😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Olduğu kadar Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Kzu olcak yaşı geçtim ben kuzum derim ama🤭 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Herkes o yastadir kuzum 😌😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet tatlı tatlı lakapları severim 😌😌😌 1 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Nefret ediyorum. d 1 2 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sana tavşan demek lazım 😂 Yorumla simlitavsan +1 yıl Ehuehue Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ozaman @bosvergitsinn35 Yorumla
Mayarüya Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet. 1 10 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl var mı diyen peki 😂 Yorumla Mayarüya +1 yıl Annem der sadece Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Erkek arkadaşın dese? Yorumla Mayarüya +1 yıl Sevinirdim. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Neden sürekli nokta koyuyorsun Yorumla Mayarüya +1 yıl Güzel soru bende daha dün birine sormak istemiştim Yorumla Mayarüya +1 yıl Duygularımı ifade edince utandığım için herhalde nokta koyuyorum Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ne soracaktın Yorumla Mayarüya +1 yıl Boş ver 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Söyle ya merak ettim 😌😂 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Pek değil... 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Güzel olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet benim çok hoşuma gider.. özellikle de abla dediğim kişiler derse
Evet, yeşilçam tadında bir nostalji havası verir.
Var mı soyleyen
Yok.
Anladım ☺
O değil de, yok deyince bir dram havası esti.
Olur elbet bir gün
Hiç sevmiyorum aşırı derecede itici geliyor
Samimiyetimin oldugu biri ise ozellikle, gider.
Hayır hiç sevmiyorum artık büyüdük kuzum sözü ne
Annemin annesinin kuzusu demesi🥰❤️
Babanın kuzusu degil misin 🙄😂
Babamın aslan kızı 😂
Aslan kadar aslan mi 🙄😂
Olduğu kadar
Kzu olcak yaşı geçtim ben kuzum derim ama🤭
Herkes o yastadir kuzum 😌😂
Evet tatlı tatlı lakapları severim 😌😌😌
Nefret ediyorum. d
Sana tavşan demek lazım 😂
Ehuehue