Sorum biraz tuhaf oldu ama ben bazen sanki hiç evlenmicekmiş gibi hissediyorum.

Sorum biraz tuhaf oldu ama ben bazen sanki hiç evlenmicekmiş gibi hissediyorum.
Evlilik demek, sadakat demek. Zira her erkek, aldatamaz. Eğer çok çapkın değilsen, yakalanıyorsun. Sonra boşanma davasında, ciddi zararlı çıkıyorsun. Bu yüzden; beni seven, libidomuz denk, beni tahrik edebilen ve benimle aynı statüte kadınla evlenmem lazım.
Ama önce, cinsellikten doymam lazım ki sadık kalayım. Çünkü evlilikte her gün seks meks vs hikaye. Kadın, dayanamaz buna. Yani, 35 yaşımdan önce evlilik yok aklımda. Zaten çocukları da sevmiyorum, çocuk büyütmek zor geliyor. Evlenmeyip alayına yürümeye devam etsem de olur.
Bu yaşıma kadar, bulunduğum şehirde memur olmayı ya da özel sektörde memur maaşı almayı hedefliyorum ki kaliteli bir kadınla evlilik yapabileyim. Tüm bu cinsellikten doyum ve kariyer şartlarım gerçekleştikten sonra, evleneceğim kadında aradığım şartlar bunlar;
EVLENECEĞIM KADİN NASİL OLMALİ
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması
-Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar.
-Benim aynı ; kariyer/ gelire sahip olmalı
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
-Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar.
- Yani Cinsel deneyimi , benden az olmalı. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden, kesinlikle benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şeydir. Çünkü kadınlar, hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Eğer güzel bir kadın, kendisiyle denk biriyle evleniyorsa seviyor ve çıkarı olmadığından da dürüst olur demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya da biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir
Senin gibi düşünen çok arkadaşım var ve anlıyorum bu şekilde düşünmenizi çünkü doğru insani bulmak kolay değil
Birde bu zamana kadar bir kaç yanlış insan denk geldiyse insan ister istemez sorguluyor
Bilemiyorum ki bu ihtimal kadar uzaya çıkma ihtimalini de barındırıyorum, yarın ışınlanmayı da keşfetmiş olabilirim yani sağım solum hiiç belli olmaz 😂
Cevap
16Cevap
Hayır maalesef.. bir gün evleneceğimi düşünmüyorum.. onu geçtim bir kadın tarafından sevileceğimi de düşünmüyorum
Bebde bazen ama dile getirme. Sahsen evlenmek isterim dogru kisiyle. Ama cevreki tum arkadaslarim evli ve ben hala kendimde evlilii istegi gormuyorum. Istemiyorum Şu an . Arkadaslarimda sen kiminle evleniceksin cok merak ediyoruz diyorlar. Valla bende ediyorum 😆
Ben artık sanmıyorum diyecegim ama kısmet bakarsın biri ile carpisirim birseyler yere düşer egilirim toplamak icin gözgöze geliriz şimşekler felan carpar vs. Fazla yesicama bagladim sanirim ;)
ay düşünmüyorum ama hadi inşallah SOXNAGİXCKWOLSLSOSLSŞ
@ğepspslelmrmrkfkf kanka dua et senin duan kabul olur, sende kurtul ben de kurtulayim LNDSGHİXOSÖSPAKSPWLAOAKŞĞ
KSKSKDKDKDKF cümleten AMİİİN
Bende hep böyle düşünüyordum ama beni seven biriyle evlenirim tabi düzgün karakterli biriyse ben de seversem evlenirim😊
Şu an sorarsan hayır yarın sorarsan belki evet diyebilirim. Moduma göre kendime göre insan bulma umudum o kadar değişiyor ki.
Ben evlendim ayrıldım tekrar evlilik düşünmüyorum
Aynı hatayı ikinci kez yapmam... İlkinde ağzıma s.. çıldı, hayatım s.. kildi çünkü.
Kader nasip bir gün o kişi çıkar karşına merak etme.
Yok ya hiç benlik değil
Evet ama yakın olduğunu sanmam
Yakın bir süre içerisinde evleneceğimi düşünüyorum
Evet bir gün evlenecem 😄
Pek umudum yok.
Ben de bu rahatlık varken imkansız
:D Nasip niyete gebe derler bakalım :D
Hayır benim artık umudum kalmadı
öyle hissedersen doğru çıkar bende çıktı
Hiç bilmiyorum gerçekten
Yani düşünüyorum ya bakalım nasip
Bilmiyorum 🤷♀️ hiç:))