Kişilik & Karakter Kendine iyi davrandığını düşünüyor musun? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendini sevip gerçekten iyi davranıyor musun yoksa kendinden ziyade insanlara mı gösteriyorsun o iyiliği? Kendine iyi davrandığını düşünüyor musun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Bercestee_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Merhaba öncelikle bu soru burada şimdiye kadar gördüğüm en güzel soru. Ben yakın bir zmana kadar başkalarına gösterdim daha çok sevgimi. Artık kendime yönelttim. Tabi tamamen yöneltemedim henüz ama çabalıyorum bunun içinn☺️ 1 1 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl Uu teşekkür ederiiğmm.😍🎈En güzel sonuçlara ulaşman dileğiyle.❤️ Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kavga çıkmasın diye kendimle konuşmuyorum. 1 1 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl 🤦♀️😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet kendime iyi davranıyorum her zaman.. ama hayat iyi davranmıyor. 1 0 Yorumla
Damla65655 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kendime kızarım genelde şu an kendime kızgınım herkesi kendim gibi iyi niyetli sandığım için 1 0 Yorumla
Mayarüya Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kendime iyi mi kötü mü davranıyorum bilmiyorum artık 1 0 Yorumla
Taozok Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Olculu olmaya calisiyorum ama kendimi cok uzdugumun farkindayim.. 1 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. maalesef 6 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sanmıyorum. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar