Gizli Üye(18-24)+1 yılTanrı aşkına bu erkeklere noluyor ya. Bunca baskı arasından biz onay veriyoruz bir gel bakışı atıyoruz açık kapı bırakıyoruz gülüyoruz bi cilve oluyor ama paşamız açık kapıdan girmeye nazlanıyor ya. Sohbet açıyoruz devam ettirsin diyoruz sohbeti devam bile ettirmiyor öyle bir keyif. Azıcık çaba emek görmek istiyoruz bu sefer o nolduğunu anlatsın yazsın diyoruz bir de bakıyoruz ki hayatımızda öyle bir erkek artık yok. Gerçekten şaka mısınız. Emek vermeden güzel ilişki istiyorsunuz ama kızdan sıkılıyorsunuz çünkü o kız sizin için yabancıdan başka bir şey değil. Yordunuz ya iyice prensesleştiniz.
21 Yorumla- +1 yıl
TC kızının kalkık egosu yüzünden erkeklerimiz tam da yapmasi gerekeni yapıyor. Hadi başka kapıya.
En İyi Cevaplar
+1 yılKız atmalı. Kadının edilgen olduğu ilişkiler sorunlu oluyor çünkü erkeklerin liderlik vasfı iyi değil. Kadının atmaması için hiçbir sebep yok. Zamanın sözde psikolog cahilleri kadının alan, erkeğin veren olduğunu söylerler ama içgüdüsel olarak öyle değil. Toplumun “ilk adımı erkek atmalıdır” dayatmasını kafaya takmayıp ilk adımı atan kadınlar çok var. Demek ki içgüdüsel. Ülkemizde pek yok Avrupa bizden daha önde bu konuda. Çünkü orada feminizm fazlasıyla hakim.
15 Yorumla- +1 yıl
Buna ek olarak da ilk adımı atmak kadını daha kaliteli kılar çünkü fah*şeler erkekten adım bekler, ona gülücük ve bakış atar. Bu fah*şe hareketidir ve fah*şeler kendilerini mal gibi sattıklarından, kendilerine fiyat biçtiklerinden dolayı değersizdir. Değersiz olmak istemeyen kadın kuyruk sallamayıp ilk adımı atar hoşlandığına.
- +1 yıl
Yani çok güzel anlattın da alltaki f*hişe falan hiç olmadı ya
- +1 yıl
@BerkaySimsek95 kalitesini muhafaza edip fah*şelere benzemeyerek ilk adımı atanlara ucuz ve kalitesiz demeleri oluyor mu peki? Bazı insanlar da tam tersi olan kadınlara fah*şe diyorlar. Gerçekçi olmak gerekirse adım atmayıp erkek gelsin diye beklemek, ilgisini çekmeye çalışmak fah*şelerin yaptığı bir şey. İlk adımı atmayan kadınlara fah*şe demiyorum ama onların yaptıklarını fah*şeler yapıyor.
- +1 yıl
O dediğine ben de katılmıyorum. Üstte de yazdım. Kim seviyosa atsın diye. Üstelik bence de ilk adım atana yollu denmesi aşırı irelti. Ben sadece kelimeyi çok agresif buldum. Gerçi onu bile yumuşatmışsın fjdjdjdj orr yazabilirdin
- +1 yıl
@BerkaySimsek95 orr demem ayıp bi kelime ama dediğim gibi fah*şe olduklarını söylemiyorum fah*şe gibi davranıyorlar bu yüzden kaliteleri düşüyor diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven taraf atabilir bence
00 Yorumla
+1 yılErkek atmalı. Lakin kız da Yılmaz Erdoğan diyor ya sen bana ışık ver yeter bende filiz çok. Kız da bir ışık vermeli :)
030 Yorumla
Soran+1 yılIşık veriyom valla daha napim atmıyor bir türlü
- +1 yıl
Kafasında soru işaretleri olabilir bir tık daha böyle yaklaşarak o soru işaretlerini giderebilir rahatça adım atmasini saglayabilirsin.
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
- +1 yıl
Çünkü her erkek sinyalleri anlamaz. Erkek kafası düzdür ya istiyordur ya istemiyordur hani ima etme diye bir şey yoktur. Bir tık daha net belli et
Soran+1 yılÇok belli ediyom amaaa biliyor yanii hoşlandığımii
- +1 yıl
Ben kız olsam herhalde şöyle derdim "Ya bir şey sormama lütfen izin ver çünkü oldukça kafama takılıyor bu belirsizlik. Netlikten yana olmayı her zaman sevmişimdir. Benim hakkimda ne düşünüyorsun ya da bu konuşmalarımız hakkında ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılKonuşmuyorsak
- +1 yıl
He şöyle doğru mu anladım? Sadece birbirinizi görüyorsunuz ama konusmuyorsunuz öyle mi
Soran+1 yılİlk başta böyle kavga gibi bişey ediuorduk daha sonra ben bişeyler hisstmeye başladım istek attım o da bakıyordu bende bakiyorum biseyler hissetigimi anladi sonra bana yazdı hikayeme yanıt yazdı daha sonra geri aldı ben dediğim de ise arkdasim yazdı dedi ve bı daha hiç konusmadik ama bakisiyoz
- +1 yıl
Muhtemelen ozguvensiz hissediyordur.
Soran+1 yılPeki adım atması için neyapmalıyım çok istiyorum konuşmayı her şeyden çok artık biseuler olsun istiyorum
- +1 yıl
Bakistiginiz da basınla bir selam ver gülümseyip bundan cesaret alacaktır veya hiç olmadı biraz bakistiktan sonra yanına git bir selam ver. Ya da esprili bir giriş yap. Bazen erkekler böyle pasif kalabiliyor maalesef ipleri sen eline al
Soran+1 yılHemen kafasını çeviriyor ben ona baktığımda gidiyor yani bide ben çok utaniyom ona bakarken bile
- +1 yıl
O utanıyor, sen utanıyorsun ne olacak böyle? :) en kötü samimi arkadaşına bu durumu ilet ama hani gerçekten samimi arkadaşına dalga konusu etmeyecek bir arkadaşından yardım iste. Artık böyle de olmuyorsa diyecek bir şey yok :)
Soran+1 yılBunun bı tane yakın arkadaş i vardı çocuk gitmiş beni ona anlatmış kız ayarliyim demiş çocuk ta bilmiyorum demiş geçenlerde gene beni stalk lamislar güzel kız falan demiş kız çocuğa çocuk ilk bişey dememiş sonra sevgili istemiyom demis
- +1 yıl
O halde istemiyordur. Bu duruma artık yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılAma bakiyorrrr böyle hemde çok guzell
- +1 yıl
E tamam da şimdi adama sorarlar madem istemiyorsun ne diye bakıyorsun
Soran+1 yılİste ben de bunu dusunuyom madem istemiyor neden hikayeme yanıt yazıp neden ben yazmadım desin bir insan bence o da biseyler hissediyor ama
- +1 yıl
Muhtemelen oldukça ozguvensiz. Bu durumu asmalı yani bir ilişki içerisinde olsan bile özgüvensiz biri ile bir ilişki zor ya. Hani ozguvensiz olduğu için sen çaba sarf edeceksin ve bu da senin kadınlık duygunu hani halk diliyle dişil enerjini düşürüp eril enerjini yükseltecek.
Soran+1 yılFarkındayım amaaa çok seviyorum ve yani artık adım atması için her gece nerdeyse dua ediyom
- +1 yıl
Allah hayırlısı ise oldursun inşallah. Zaten olmuyorsa da vardır bir bildigi en güzeline sakliyordur seni emin ol
Soran+1 yılEminim öyledir ama iste kalp sevinceeee
Soran+1 yılAdım atsami yani ilk yazismayi ben baslatsam
- +1 yıl
Elbette. Dediğim gibi biraz sen yoneteceksin bu olayı.
Soran+1 yılSen olsan ne yapardın yani etiklemek veya ilk o adımi o atması icin
- +1 yıl
Kız olsam mi? Erkek olsam mi?
Soran+1 yılKizzz
- +1 yıl
Hikaye vs paylasiyorsa ilgi alanlarına hakimsem örneğin sallıyorum kendisi gitar çalıyor, ben de ona gitar ile ilgili bir soru sorarak sohbet açarım mesela derim ki ya gitarda akor basarken cızırtı geliyor sen bu işlerden oldukça iyi anlıyorsun (burada övgüye dikkat :) ) bana yardımcı olabilir misin acaba? Sonrasında mesela sana yeni rakip doğuyor diyerek böyle esprili vb gidilebilir ama ilgi alanından girip sonra farklı konulara geçilebilir ama bir yardım isteyebilirsin. Bu mesela başarılı olduğu bir konuda da olabilir. Erkekten yardım istemek onu yuceltecektir
Soran+1 yılİlgi alanları olduğunu sanmıyorum yani bilmiyorum da çocuk çok değişik offfff
+1 yılErkoların biraz centilmen olup çoğu konuda öne atılması gerek
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Erkek atmalı. Kız da naza çekmemeli kendini. Adıma karşılık vermeli eğer o da hoşlanıyorsa.
11 Yorumla
Soran+1 yılErkek atmiyorsa
+1 yılgerisini erkek sürükleyebilir ama ilk adımı kız atmalı bizim ülkemizde
çünkü erkekler her kıza saldırıyor00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk adımı badboy atarsa kızlar onun kucağına atlar diğer erkekler ilk adımı atsa küfür yer kızlar sadece badboylara ilk adımı atar diğer erkeklere ilk adımı asla atmaz. Kızlar budur gerçekler böyledir.
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişkenlik gösterir aslında, yani normale bakarsak erkek atmalı ama günümüzde maalesef erkekler eskisi gibi değil
00 Yorumlaİsteyen atsın yıl 2024 bunu da düşünmeyin artık
01 Yorumla
Soran+1 yılMecburr
kız yoksa erkek olan kisi egoistse fena halde bi yerleri kalkiyo..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeven, adımı atar bence.🌸
47 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum tebrik ediyorum
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
@Mahperiyimm bende aynısını dedim ama hep ayrımcılık heppp😑😑
- +1 yıl
Ayrımcılık yok shhs @Gece_Mavisi__ 😊🌸
- +1 yıl
bende aynısını yazmıştım bana neden bişey yazmadın 😥
- +1 yıl
Yazdımm az önce 😃
- +1 yıl
ben dedikten sonra ama ve benim ayrı yorumum hala boşta cevap yok onda
- Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılerkek tabiki ama erkek atmıyosa kızda atabılır kötü bisey yok bunda
00 Yorumla Kadın atarsa ilişkiyi yönetir güçlü beraberlik olur
00 Yorumla
+1 yılEskiden hep erkekten beklenirdi, artık fark etmiyor. "Ben eskilerden yanayım"
00 YorumlaSane 2024 konuştuğumuz konuya bak ıkisi de yapsın bir zahmet
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılAbaza erkeklerden dolayı kızlardan bekliyorum onlar seçsin
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. @r_engarenkyollar hic yumurtanin sperme koştuğunu gördünüzmü?
02 Yorumla- +1 yıl
@özgür1022 hayır 🤣 ilk sperm yumurtaya doğru koşar ve tutunmaya çalışır oyuzden kızların ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur
Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Bence erkek atmalı ama kaybeledebilirim diye çekilebilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKız atsın bu sefer. Ulan kabul edicem atsana be kızım. Ne bu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. ne farkeder ki. istiyorsan adım at. sonradan düşünmektense denedim dersin. olmazsa yoluna bakarsın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılKız atınca ne kaşar ne kolay görüyorumdur, bi kere de siz atın
00 Yorumla Benim hatun ilk adımı attı yıllardır da süper bi ilişkimiz var kimin attığı fark etmiyor önemli olan başlatan değil ilişkiyi güzel devam ettirmek için çabalayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekkk. Birakin da erkek atsin. Erkekse atar zaten degilse de bos verin oyle korkagi
00 Yorumlaİlk Kız adım atarsa o ilişki evliliğe dahi gider net
20 Yorumlabencede seviyorsan karşıdan beklemeden adım atmalısın iki günlük dünya en azından vicdanın sızlamaz keske deseydim diye
00 YorumlaHer konuda eşit olunca neden bu konuda kızlar erkeklerden ilk adım bekler atın sizde adım n'olacak 36.5 ojeli ayaklarınız mı kırılacak (Allah korusun)
00 Yorumla
+1 yılDuygusu olan atmalı karşı tarafı bekle bekle nereye kadar. Belki sana duygusu yok en azından yoluna bakarsın.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan beklemiceksin bence ne farkeder
215 Yorumla
Soran+1 yılCesaret olmazsaa
- +1 yıl
Ozaman kaybetmeye mahkumsun veya başka biriyle mutluluğunu izlemeye
Soran+1 yılO daha kotu ama biliyor yani hoşlandığımi
Soran+1 yılAma konusmuyoz hiç bir şekilde
- +1 yıl
Senden bekkiyor olabilir
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama korkuyorum
- +1 yıl
Simdi söyliyemessen hayatin boyunca baskasiyla izlersin yani benim dusuncem bu
Soran+1 yılÇok kötü yaaa ama dalga konusu olurum diye korkuyorum
- +1 yıl
Neyle alakali dalga gece bilir ki oda hoslaniyor muş
Soran+1 yılYok ya benim ondan hoşlandığımi
Soran+1 yılAma bakisiyoz sürekli bı ara da hikyeme yanıt yazdı geri aldı öyle kaldık
- +1 yıl
Ben ce once bi normal konuş arkadaş gibi sonra samimi olursaniz acilirsin bu daha risk almadan olur
Soran+1 yılİlk başta zaten biz sakalasiyorduk iste daha sonra ben kapıldım sürekli böyle artık göz göze gelmeue başladık sonra bu ondan hoşlandığımi duyunce geceleyij benim hikayeme su emojiyi attı 😍 daha sonra geri aldı niye geri aldın dediğimde ise arkadaşım yazdj dedi bana tüm öne çıkanları mi beğendi geri aldı öyle
- +1 yıl
Bence tekrardan arkadaş gibi davran ama busefer hoslan digini belli etme erkekler garip varliklar sanki ondan hoslan miyormus gibi yaparsan bu kiza noldu der o sorar yani benim basima böyle geldi 😉😄
Soran+1 yılOlmam gibi ya konusamiyom utaniyom
İki tarafta sevdiğini söylemeli utanılmadan direk söylenmeli
00 YorumlaHoşlandıysan sen atmalısın. Ya da belli ederek karşı taraftan hareket bekleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEn seven taraf atmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu nerden bilcez
- +1 yıl
Onun bir stratejisi yok. İçinden gelir kendini tutamazsın dile dökülür kelimeler.
+1 yılFark yapmaz yerine göre her adım mübahtır
10 Yorumla
+1 yılerkekler atmasın beceremiyorlar zaten
10 YorumlaKızdan bekleyen erkek geydir net
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bana göre erkek atar ilk adımı
10 Yorumla
+1 yılFarketmez yeter ki adım atılsın
00 Yorumlaatanın önemi yok yeter ki erken atsınlar
00 Yorumla
+1 yıldurumuna göre değişir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. O konuda encok etkilenen olur
00 YorumlaKim istiyorsa.
00 Yorumla
+1 yılSeven atar genelde..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim istiyorsa o atsın çok önemli değil
00 Yorumla yani ben seviyorsam atardım
00 Yorumla
+1 yılIlk adımı atabilir sorun yok
00 Yorumlaher adımı erkekten beklerseniz avcunuzu yalarsınız
00 YorumlaFark etmiyor kim hoslaniyosa o atsin
00 YorumlaHiçbir önemi yok herkes atabilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKim kaybetmeyi göze alamıyosa o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven kimse o atsın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFarketmiyor bana gore
01 Yorumla- +1 yıl
Bayram harçlığı iste
+1 yılErkek atmalı
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekilin ben atarım
01 Yorumla
Soran+1 yılKralll
+1 yılSeven sevdiğini belli etsin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılne fark eder
10 Yorumla
+1 yılEn çok seven
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek
10 Yorumla İkisi de atabilir.
10 Yorumla
+1 yılerkek
10 YorumlaKim seviyorsa o
00 YorumlaErkek
00 Yorumla
+1 yılAtma boş ver baska bulursun ilerd3
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?