Kişilik & Karakter Sizin en sevmediğiniz özelliğiniz nedir? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncell Sizin en sevmediğiniz özelliğiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. tüm özelliklerimi severim.. 0 0 Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bu aralar duygusallaştım biraz merhamet duygum ortaya çıktı bunu sevmiyorum 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var olan tüm özelliklerimi seviyorum ben 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnat. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Utangaçlık 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sevmediğim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tüm özelliklerimi severim..
Bu aralar duygusallaştım biraz merhamet duygum ortaya çıktı bunu sevmiyorum
Var olan tüm özelliklerimi seviyorum ben
İnat.
Karamsarlık
Ayak fetişi olmam
Exim kfjdjs
Utangaçlık
Sevmediğim yok