Kişilik & Karakter Ölümü düşünüyormusunuz? Bu yalan dünyaya daha ne kadar dayanacaksınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ölüm ölene bayram Ölümü düşünüyormusunuz? Bu yalan dünyaya daha ne kadar dayanacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum ve istiyorum 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum, düşünürsem yaşayamam çünkü. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Yaşamdan önce bir hiçlik..Yaşamdan sonra bir hiçlik. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır düşünmüyorum geldiği zaman artık 1 0 Yorumla
BabaGenghisKhan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ecitomun bebeksilerinin arasında ölmeliyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet düşünüyorum ve istiyorum
Hayır düşünmüyorum, düşünürsem yaşayamam çünkü.
Yaşamdan önce bir hiçlik..
Yaşamdan sonra bir hiçlik.
hayır düşünmüyorum geldiği zaman artık
Ecitomun bebeksilerinin arasında ölmeliyim