Bazıları sarışın erkeklerin feminen olduğunu iddia ediyor. Sizce gerçekten de sarı saçlar feminenlik midir? Sarışınlar eril enerjiye sahip olamazlar mı? Sarışınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu adamlar gerçekten dişil enerjiye mi sahipler sizce?
Bazıları sarışın erkeklerin feminen olduğunu iddia ediyor. Sizce gerçekten de sarı saçlar feminenlik midir? Sarışınlar eril enerjiye sahip olamazlar mı? Sarışınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu adamlar gerçekten dişil enerjiye mi sahipler sizce?
Feminen değiller bence
ama yinede feminen bulan insanlara da şacma diyemem
çünkü sarı ırk sadece sactan ibaret değil
sekilli dudak küçük ya da dik burun bunlardan birkaçı çoğunlukla sarı sacın yanında gelir
çekici göz ve kirpikler bunlar birleşince
genelinin aklına kadınlar geliyor çünkü yıllardır herkesçe sarı saç mavi göz kadınla bağdaşmis
yani ben feminen bulmuyorum özellikle resimdeki abiler testesteron bombası gibi ama
Anladiniz bence beni
Yani belki de Türk kızlarının genetiği ile de alakalıdır. Danimarkalı ve İsveçli bir kadın için son derece maskülen ve çekici gelebiliyor sarışın erkekler.
Yani sen de öyle bir fotoğraflar koymuşsun ki.. şimdi şu görseldekilere feminen dersem ben kadınlığımdan şüphe ederim 😅 bunlara kadınsı dersem ben insan bile değilim la..
ahaha kadının alıcısını erkeğin yakıcısını bana soracan.
😅 3 üncu fotodakiyle 7 inciyi alıp gidiyorum 💃
Tabii ki, güle güle kullan :)
☺️
Cevap
4Cevap
Hayır ne alaka.
Bazıları öyle gorunebiliyor.. Tamamen giyinme yanlısı ve tarzını oluşturamamasından kaynaklı
Kişiye göre değişir fakat feminen değiller.
Bence de öyle. Kişinin zevki farklı olabilir ama feminen demek saçma geliyor.
Bana çamur atıyor gibi geliyorlar saçmalıyorlar ya.
O zaman esmer kadınlar maskülen enerjiye mi sahip rihanna gibi ya da diğerleri saçma
Bana da saçma geliyor. Özellikle tarihte vikingler gibi iz bırakan bir millet olduğu sürece
Alakası yok feminenligin ten rengi olmaz
Katılıyorum.
En sevdiğim erkekler sarışın, uzun, kaslı erkeklerdir... Sam Heughan özellikle aşırı yükseliyorum.
Olabilirler. Eril enerjiye sahip olabilirler.
O acidan dusunmedim hic. Hayir.
Sanmıyorum
feminen olduklarını mı sanmıyorsun, eril olabileceklerini mi?
Feminen değiller. Bunun için ayrı bir çaba lazım.
Bana öyle geliyor
Maskülen adam örneği verir misiniz?
Normal ya
Aynen
ne aynen
evet
maskülen adam örneği verir misiniz?
oalbilir :D
Maskülen adam örneği verir misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?