- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMutlu olmam için hayatın bitmesine ihtiyacım var.. o zaman huzur bulurum belki de
https://www.youtube.com/embed/60ItHLz5WEA00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZaten mutluyum annem yanımda babam yanımda, onun dışında da düzgün aklı başında sevginin kıymetini bilen empati sahibi eğlenceli yeri geldiği zaman arkadaş olan bir eşim olsa daha çok mutlu olurdum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuna:
10 Yorumla En ufak şeyle mutlu olabilen birisiyim mutlu olmak için çok bir şey aramıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an tek başıma trene binip kısa bir yolculuk yapacağım. Ancak yanımda bir sevdiğim olsa daha güzel olur.
00 Yorumla Borcum var çok paraya değil kapatabilsem mutlu olcam
00 Yorumla
+1 yılÖzel şeylere.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu edılmeye ihtıyacım var
11 Yorumla
+1 yılMukuku. Puro ve rakı iyi giderdi
04 Yorumla- +1 yıl
Haram geceler kankammm doldur be mukukumeci
- +1 yıl
Bir de anamiza sover haydi eyvallah
+1 yılÖlmeye ihtiyacım var
02 Yorumla- +1 yıl
Sustum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇizgi film izlemeye, sağlikli oluşuma, aileme
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. peace💆🏻♀️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara ve kadına ihtiyacım var.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalnız yatmak zor, sarılacaģım bir arkadaş kadın lazım artık, sende mi yalnızsın?
Cevap sahibi+1 yılBana birini bul.
Cevap sahibi+1 yılyok mu etrafında koca arayan çirkin kızlar?😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOnlar daha çabuk evlenmek ister, ben yakışıklıyım, güzel de olur çirkin de😂😂😂
+1 yılçok para
10 Yorumla
+1 yılPara
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMg3 mpt hk g3 ak 42 veya ona
00 YorumlaSadık güvenilir bir kadına
00 Yorumla
+1 yılSesiz lige
03 Yorumla- +1 yıl
Kimse olmasin etrafim da sezsiz sakinlik mutlu ediyor beni
+1 yılHareme
08 Yorumla- +1 yıl
Bi de para 💅
- +1 yıl
Mutluluğun sırrı işte 🥳
- +1 yıl
Hayali bile mutlu ediyor işte 🥹
- +1 yıl
Adam beee -lar ekini unuttun ama olsun önemli olan niyet
Sana ihtiyacim var
0145 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür iyi bir insanım hem gönül olarak hemde görünüş olarak her halimize şükür sorun bu değil , herkesle aşk sevgi yaşanmaz özel bir şeydir bu beyfendi hani siz diyorsunuz ya gel askm ol bu komik bir durum ben o insanın siz oldugunu bilmem bilmedigim içinde karşılık vermem insan özel hissetmeli a evet işte bu diyebilmeli yorumda gördün gel ol demekle olmaz öyle işler o yüzden buralardan bulmak saçma geliyor amacım sadece soru sorup insanların düşüncelerini merak etmek görmek dedigim gibi umarım umarım hayatınıza en az sizin kadar iyi bir insan girer
- +1 yıl
Neden şımarayim ki? olan bir durumdan bahsediyorum olması gerekn bu , basit durumları sevmem her şeyi basitlestirmeyide sevmem neyse o insanlar birbirlerini beğenebilir bu olağan bir durum asla yadırgamam insanım doğasında var beğenmek beğenilmek amaç bunu kötüye surmemek aslında , birbirimizi neden kandiralim ki olmayacak bir şeyi başından bildirmek daha mantıklı ve sağlıklı yalan bir yola çıkmaktansa başta beklemek daha iyi siz nasıl insansanız kendiniz gibi bir bireyi kendinize cekersiniz
- +1 yıl
Elbet bizim düşüncemizde olan binlerce insan vardır sadece farklı yerledyiz bizim onlardan şu an haberimizn olmadığı gibi onlarında bizlerden haberi yok, ruh eşliler çoktur bu dünyada biraz yakın hissetmeniz normal belki karşınıza hiç ummadık bir anda yine çıkar hayat mucizelerle dolu inancınızı kaybetmeyin iyi dileklerim olsun sizler icn
- +1 yıl
Sevilmeye meraklı ve aç biriyim evet ancak bunun inancı yok hayatımda hep gelgitli kişiler ile uğraştım aldatıldım net davranılmadi anlayacağınız istedikleri gibi davranilan biri oldum bu yüzden bu fırsatı kimseye açmıyorum bunda da kararlıyım beyfendi teşekkür ederim düşünceleriniz için her şeyin hayırlısı neyse nasibimiz elimize geçecek olan odur daha fazla rahatsız vermeden hayırlı akşamlar demk istiyorum 🙂
- +1 yıl
25 yaşındayım belli bir olgunlukta olmam gayet normal diye düşünüyorum , iş güç sahibi bir insanmısnz bilmiyorum tipinizide bilmiyorum kendinizi belirli bir konuma getirirseniz seçeceğiniz de çoğalır , tabi iyi seçeneği seçmek sizin elinizde 26sinz daha bir şeyler geç kalmış değilsiniz , önce kişisel gelişim sonra hayat düzeni iş güç doğru kadın bunlar her iki cinsiyet içinde geçerli bir durum , dışarıdaki herkes kötü değildir bu arada evet kötülerde vardır iyi olursan iyiyi görürsünüz o yüzden içiniz rahat olsun kötü iyiye yar olmaz şimdi müsaadenizle
- +1 yıl
Kırıcı mi? Kırıcı miiiii !! Ben sana ne söyledim ya sen iyi misin kötü laf mı kullandım işine göre davranan sensen ben ne yapıyım sana hakaret mi ettim sana iyi dilekler sundum sürekli , cidden nankörsunuz tam tersine kötü bir kız olsaydım değerim olurdu peşinden koşardin doğru değil mi sana tek bir lafım değmedi bile en kötü ben oldum yine
- +1 yıl
Ön yargılı davranmak zorundayım üzülmemek için herkes her şeyi yapar düşüncesi ile her şeye hazırlıklı olunca daha az üzülüyorsun, ben böyle değilim vs diyenlerin sonradan neler yapabildiğine inanamazsın, kader nasiptir insanı birleştiren kendimi koruma altına almam gerekiyor bunu kendi iyiliğim için yapıyorum bana vaat ettiklerini yapamazsan olan bana olur bunu göze alamazsın işte
- +1 yıl
Hani bazen diyorum bilsek doğruyu yanlışı hiç uğraşmadan , karşımıza binbirturlu insan çıkıyo kimin bize ne kalacağını bilmiyoruz iyiyi tutar kötüyü çıkartırız hayatimizdan ama bilmiyorsun işte senin iyi biri olduğunu bilemem sende benim , mutluluğu yaratmak kolay mı acaba ya da bizmi zorlaştırıyoruz tam olarak ne istiyoruz ki mutlu bir ilişki yaşam oda olmuyo olmak isteyincede insanlar müsaade etmiyor hep bi korku hep bi şüphe bu duruma niye geldik ki aslında dünya birbirlerini arayan ruhlarla dolu iki satır konuşabileceğimiz gülüşün ve hüznün kavramlarında birlikte kaybolacagimiz sahici insana susamış durumdayız göğe aynı aşkla bakabilecegimiz etten ve kimden olduğu kadar acidan ve gerçekten yapılma soylu ruh arkadaşları onunla yürürken ve ona yürürken kaybolmaktan korkmadığımız kalpleri insanları kendimize pusula bellediğimiz kişileri bekleriz varımdır bizim gibi birileri? Bilinmez belki en yakında belkide uzakta bir araya gelme şansları varımdır bilmem mucizeler buna yer verir belkide bilinmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvene ve sadakate
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Seks
01 Yorumla
+1 yılSence neye olacak hım. (Sexse)
00 YorumlaŞükür etmeyi bilmeyi
00 YorumlaYükümden kurtulmaya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılEski evime 😔
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kafa dinginligine.
00 Yorumla
+1 yılSevgiye
10 Yorumla
+1 yılSeninle kavgaya
02 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim abla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem