Bence sevgi aramayı bırakıp, kadınları sadece hakkettiği kadar sevince. Bir kadın tarafından onay bekleyen erkek ömür boyu mutsuz olacak erkektir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgi dozunda ve istikrarlı olmalı zaten. Bugun çok sevip yarın hiç tanışmamış gibi dengesiz olmasından da az sevsin sürekli sevsin.
Onu ben karşı taraf soğuk yapınca yapmak zorunda hissediyorum. Düşünsene selamını bile düzgün almıyor. Sanki bir suç işlemişim gibi. Ben de mesafeli davranıyorum
Anladım
Zaten öyle siniz fark eden bişey olmaz sıkma canını
25e kadar çok masumuz be. Bir kadın sevsin diye neler neler yapıyoruz.
Yoo o kişiden kişiye değişiyor @soran
Genelleme yaptım canım. Psikopatlar da var
Oyunu zarlara göre oynayacaksın karşı cinsimi tanıyacak yaştayım yaş 25
Hmm kadın düşmanlığı
Uzun zamandır duymadığım bir iltifat teşekkürler 😁
İyi değilsin sen;)
Aslına bakarsan çok iyiyim ya. Keyfim yerinde. Arkadaşlarımla aram çok iyi. İşlerim iyi gidiyor. Yarınki seçimde AKP yine kaybedecek. Tek eksik aşık olabileceğim bir kadının olmaması. Olmasa da olur diyorum artık
Neden öyle bi kadın yok belki de yanlış anlaşılma oluyordur o da seni seviyordur
Bir kadın bana ilişkilerini anlatmaya başlayınca soğuyorum ya. Hele de tek gecelik ilişkilerini anlatınca. Arkadaşlığı devam ettiriyorum ama aşk imkansız. Sonrasında ne kadar sırnaşsa da benim için arkadaş. Yaşım da geldi. Evlenmek istiyorum içten içe. Hatta taparcasına sevmek istiyorum ama nerede o kadın
Tek gecelik ilişki yaşayan erkekten kadından olmaz zaten
Hele ki bunu uzun süre yapan kişi ister istemez psikopatlığa kayıyor. İnsanı sadece beden olarak görüyor. İnsanları yargılamadığım için alkolün de etkisiyle bana her şeyi rahat rahat anlatıyorlar. Hepsinin hikayesi de aynı. Neredeyse hepsi bir partneri tarafından tehdit edilmiş. Olur olmadık insanlarla birlikte olmuş. Bu tarz insanlarda bir çeşit panik atak gelişiyor sonrasında. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler ya. Benim en sıradan davranışından bile olmadık bir yorum çıkarmaya çalışıyorlar. Biz bir günde küsmedik
One biçim kızlar ya düzgin kişilerle görüş
Düzgün kızlar da var da nerede onlar? Nerede tanışabilirim hiçbir fikrim yok. İşten eve evden işe giden birisiyim. Birkaç yılım daha böyle geçecek. Şu an yaklaşık 100000 $ım var. Bir milyon dolar hedefi koydum kendime. Kripto ve bistte yaptım. Para varsa huzur var kafasındayım. Ama gerçekten düzgün birini nasıl bulabileceğimi bilmiyorum
Düzgün kızlar da düzgün erkek bulamıyo hahaha niye böyle acaba çok garip
Benim teorim şu; düzgün kızlara talep çok fazla olduğu için çok zor tanışmayı kabul ediyorlar. Bu kadar zor olunca da bununla sadece sapıklar uğraşıyor. Birisi benimle tanışmak istemiyorsa istemiyordur diye düşünüyorum. Ama kolayca tanışabiliyorsam da o kız herkesle konuşan bir kız oluyor. Bu yüzden en düzgün ilişkiler iş yerlerinde, üniversitelerde oluyor. Çünkü düzgün iki kişinin birbirini tanıması için yeterli süre var. Şu an ofiste 5 erkeğiz, bazı haftalar Metrobüs olmasa kadın görmüyorum 😁
Doğru bir tespit. Ama talep fazla olan kadınlar da kendi seçiyor istediği erkeği daha zor erkek seçmek istiyor yani yoğun ge istekli gelenler pek çekici gelmiyor e zor erkek de tamam reddetmiyor ama yeterli sevgi hoşlantı olmadığı için de bu sefer kadın üzülüyor benim tepitim de bu 😂