Yani mesela bir kadınla konuşuyoruz diyelim, anlaşıyoruz normal sohbet ediyoruz ve kadınlar bundan hoşlanmıyor sanırım. Erkek naif ince düşünceli olmamalı sanırım kadına göre.
Kadının dediğinin tersini yapmak lazım galiba
Yani mesela bir kadınla konuşuyoruz diyelim, anlaşıyoruz normal sohbet ediyoruz ve kadınlar bundan hoşlanmıyor sanırım. Erkek naif ince düşünceli olmamalı sanırım kadına göre.
Kadının dediğinin tersini yapmak lazım galiba
Naif erkekler sevilmiyo diye bişey yok ama kibarlık ayrı özgüvensizlik ayrı.
Mesela sana şöyle bi örnek vereyim yeni konuşmaya başladığım birisi vardı ilk defa konuşuyoduk. Ben çok dindar bi insanım vs. eşimdende şunları şunları beklerim gibisinden konuşmaya başladı. Bende dedim ki ben senin kadar dindar değilim.
Olsun ben sana anlayış gösteririm felan demeye başladı. Bende istemiyorum dedim. Sonrada dediki tamam ben seni böyle kabul ederim. Bende bi faha konuşmadım. Şimdi karşıdan bakınca o çok anlayışlı bi erkek gibi bende inatçı biriymişim görünebilir ama ben öyle düşünmedim. Şöyle düşündüm;
Beni sevmiyo, bana karşı ozel bi ilgisi yok, kız olsunda nasıl olursa olsun görüşünde. Daha öncede sevgilisi olmamış her gelene evet diycek bi tip. Sözlerinin arkasında da duramıyo. Oyle bu liste uzar gider. Umarım anlatabilmişimdir
Anladım. Ben dediklerimin arkasında dursam da sırf kadına iyi niyet gösterdiğim için, kadınlara destek olduğum için sanırım sevilmiyorum.
Kötü olan şeyi de söylerim iyi olanı da ama kızların istediği şey bu değil maalesef. O toksik davranışlari maalesef kadın istiyor
Herkes öyle değil ki
İyi niyet gosterildi diye değil. Ilk zamanlarda gereksiz iyi niyet soğutur çünkü her kadına yaptığın düşünulür. Flörtüm bana ilk günden çok iyi davransa daha beni tanimadan bana karşı bi his beslemeden böyle yapıyosa her kıza yapıyodur diye düşünürüm. O an karşısında ben değilde başka bi kadın olsa demekki onada öyle yapcak
Bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. İlk buluşmada el tutmayan, öpüşmeyen, soğuk davranmayan erkeğe de "cesaretsiz, soğuk enerjisi düşük" diyor kadınlar. Kadın ne istediğini bilmediği için sadık kalamiyor bir erkeğe
Yoo ben ilk buluşmada tokalaşmam bile
Mantık kalbine dokümanı ister ama bazen aşk kimyayı alt üst edebiliyor kadın da başka bir kadına dönüsebiliyor normalde karakter olarak itici bulduğun bir adam seni sarabiliyor ki narsistlerde bu anlamda bir çekicilik var bir süre akıl tutulmasi yasiyor kadın. Sahsen büyük konusmamali böyle adam severim , filan pratikte bazen uygulayamayabiliyoruz. Aşk tehliklei onun için en güzeli yavaş yavaş oluşan mantığa da hitap eden sevgidir..
Kadının aklıyla oynamazsan terkediliyorsun maalesef. Haklısın
Valla ben 1 sene duygum var diye devam ettim sonu depresyon ve kendim bitirdim yine. Mesele. şu efendi erkek =sıkıcı erkek olmamalı bazı erkek bu ayrımı yapamıyor. Adamin sohbeti yok, sakalasmasi yok gezmesi yok film izleyelim desen yok kadın sıkılır böyle adamdan tavsiye istersen biraz empatik bakmalı.
İnan ki hepsini yapacak bir erkeğim. Hatta geçen gün kitapcida bir kizla ayak üstü sohbet ettik ona kitap da onerdim, hani sohbetimden rahatsız da değil gibiydi, en son telefon numarasini istedim.
Hatta benim telefonuma kendi telefonunu yazdı, güven hissetmedigin birinin telefonuna numaranı yazmazsin dimi? Numarasini alır ben mesaj atarım dersin.
O günden beri yazmadı etmedi. Bir hafta geçti. Kadının üstüne düşen bir erkek değilim gördüğün gibi, aşırı fedakarlık yapmıyorum da artık.
Bunu çokça yasadim. maalesef umudum kalmadı iyi bir ilişki kurabilecgime dair
Cevap
3Cevap
Kadınlar parası olan kötü erkekleri severler bir de tipe bakarlar
Hayir toksik erkeklerden nefret ederim ayrica hic bi erkeğin peşinden koşmam
Kilimi kipirdatmam
Aşık olunca kimyaniz değişiyor sanırım. Yani hangi kadına sorsan efendi olsun der ama kadınlar gururlarina dokunduramiyor galiba s. refsiz adam sevdiklerini
Ortadoğu kültürü sorunu
Beni iter o tür erkek
Aşık olunca kimyaniz değişiyor sanırım. Yani hangi kadına sorsan efendi olsun der ama kadınlar gururlarina dokunduramiyor galiba s. refsiz adam sevdiklerini
Ergenlikte kalan badboy hayranligi bu dediğin. Şimdi daha farklı bakıyoruz kötü olanı adam yerine koymuyoruz. Kaldi ki herkes bir değil genelleme yapmayın bence. Ben bana yanlış bi harekette bulunanı ne unuturum ne de affederim mesela.
Evet maalesef
Kadını öldürmeye meyilli erkekler daha çok seviliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?