Bazen çok emin olduğum, haklı olduğumu düşündüğüm şeyleri bile sorguluyorum. İç dünyam biraz karmaşık geliyor o yüzden hoşuma gidiyor sanırım🤔

Bazen çok emin olduğum, haklı olduğumu düşündüğüm şeyleri bile sorguluyorum. İç dünyam biraz karmaşık geliyor o yüzden hoşuma gidiyor sanırım🤔
Kendimi sorgulamak benim için kendimle yüzleşmek demek. Kendisine dışarıdan, tarafsız ve objektif bir şekilde bakabilmek insanın hatasını olduğu gibi farkedip, değerlendirme sonucu analiz ederek o hatadan vazgeçmesini sağlar. Bazen hatalarımızdan vazgeçemez bile olsak zamanla kendimizi dönüşüm kazanarak geliştirebiliriz. Her ne olursa olsun kendisini sorgulamak insanın kendisine ait bir kazanım ve gelişim göstermesini sağlar. Özeleştiri bu açıdan insana katkıda bulunur..
Sorgulamadan doğruyu bulamıyorum, kendimde dahilim buna.
"Kendi üzerimizde; duygularımız, düşüncelerimiz ve davranışlarımız üzerinde çalışmaya başlamak, bunları anlamak ve sorgulamak bizi bu tuzak ilişkilerden kurtaracak yegâne başlangıçtır."
Bu özelliğin geliştiyse bir adım öndesin
Evet, gelişmek için kontrol etmek şart
teşekkürler
Cevap
9Cevap
Evet kendimi sorgularım tabi ki de.. hatam varsa düzeltmek için ya da yaptığım şey doğru mu devam etmek için.
sık sık yaparım bunu.. Bu yüzden empati yeteneğimi çok seviyorum..
Ara sıra yaparım bunu iyidir insanın kendini sorgulaması
Cokça sorgularim. neyi seviyorum, sevmiyorum nerede mesafe koymalıyız, vazgeçmeliyim...
Yo. Bir şeyden eminsem o şey gerçektir ve konu kapanır
Bende herkes gibi sorguluyorum
Gizliden gizliye yapıyordur
Her zaman, daima, çok.
Bir çok şeyle yüzleşemiyorum.
Sorguladığım zamanlar oldu
Burcun ne
Aaa ikizler misin😂😂
Seni o kadar anlıyorum ki
Bişey sorcam hangi şehirde görev yapiyorsun
Aynı zamanda meslektaşız o yüzden sordum van😂
Bu arada yazdığını yeni anladim bence bu da ikizlerden bendede var çünkü sbsj
Zaten iç dünyam karmaşık deyince aha dedim ikizler😂
Ciddiyim şaka değil 😅
Dur gizleniyim KS de cok bilinmesini istemiyorum
Sen bil yeter djdj
Matematik
Hahah kesinlikle burcumu sevsemde çok yoruyor ya😂
Hahahah bende mutlu olmuştum sen söylediğinde 😇
Hahahah çok bilinmesini istemiyordum o yüzden ama şimdi güveniyorum sana bide burctaşta olunca soyliyim dedim😂😂
Yaa teşekkürler 🤗🤗😇🩷
Sürekli mi sürekli
Sorgularım.
Bende öyle
Evet
sıklıkla
Bazen.
Evet her gün
Hayır sorgulamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?