Kişilik & Karakter Sosyal misin, asosyal misin? Tahmin ediyim mi? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yoksa ikisinin ortasi misin 😃 Güncellemeler+1 yıl Ana unuttum la bu soruyu dur cevaplicam simdi zjsjsjs Güncellemeler+1 yıl Güncel 14/85 Sosyal misin, asosyal misin? Tahmin ediyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Tabiki yolla gelsin güzellik 🌺 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tam da değil ortası diyelim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Samimi oldugun kisilerin yaninda sosyal, bilmedigin ortamlarda asosyal Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. A sosyalim. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal
Mayarüya Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Asosyalim. Sosyal anksiyetem var, her ne kadar eskiye göre daha iyi olsamda. Sanırım hayatım boyunca iyi ezildim. 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Umarim duzelirsin Mayarüya +1 yıl Sağol 😅
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu tahmin soruları da her yerde artık. Bir ara ben de sorayım 😂Tahmin et nineee 😂 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Torunum herkes yillar once baslattigim modaya uymaya calisiyor iste😏💅🏻.Asosyalsin torunum Jsbewhwhhww Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Bas bas euroları toruna da sosyalleşsin nine. Dışarıda adım başı para kesiyorlar bizden 😂😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂 hemen 1000 euro yolluyorum torunuma Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Allah seni başımdan eksik etmesin nine 🤭 bu zamana kadar hep zengin karı aradım kendime. Hata etmişim. Zengin nine edinmeliymiş insan 🤩Şeker nineee 💵 🤑 😂😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 ana dur la ben sana s2mi alndedim ya ben onu bu yorumla karistirdim herhald edur bi bakip geliyom Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Laaa vallaha harbiden karidtirmisim jssnjsns ben sne buna inanmadim dedin sandim zjsnsjss Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ben anladım merak etme 😂 gündemde olan bir konuyu farklı sorunun altına taşıman mesele değil. Olur öyle vakalar 😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Aslında buna da inanmadın ama şimdi böyle deyince inanasım geldi. Ciddisin sanırım sen 😍😍😍 iban atıyorum hemen 🥰 bayram harçlığımı erkenden alayım 🥰 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kddnjssjssjjdss he at at Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur 2 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gayet de sosyal bir insanim. 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla Mr_Potter +1 yıl :) su an ne yaptığımı görsen öyle konusmazsin:)) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Alla alla Yorumla Mr_Potter +1 yıl Hıhımm.. Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yapıştır gelsin 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla
Subuone19 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Gönder gelsin bakim 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla Subuone19 +1 yıl Bilemedin 😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyalĺlllsin Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Her ikisi de duruma göre değişiyor 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Konrad027 +1 yıl Genelde sosyalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ona da sen karar ver heheeheh 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bana sosyal🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heheheheh muah muah çaktırmaaa Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 😘😘😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xjiskddis muah Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 😅 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Seinjerlin +1 yıl Doğru 😁 Teşekkürler Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olur 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Buyrun.. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Alayım tahminini 1 10 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Arkadaslarin yaninda sosyal digerturlu asosyak Yorumla seyyah3534 +1 yıl Her zaman sosyal olarak değiştirelim 😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir dedig8m gibi ushss Yorumla seyyah3534 +1 yıl “Derler” hikayesini bilir misin? Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bilmem Yorumla seyyah3534 +1 yıl Bi oku internetten.😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Okumam kit sen yaziver. Senin yazdigini okuyup ankiyabiliyorum Yorumla seyyah3534 +1 yıl O kadar uzun yazı buraya fazla.😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tuuh Yorumla seyyah3534 +1 yıl E dedim “Google amcaya yaz” diye Yorumla
Heyyo42 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyak Yorumla Heyyo42 +1 yıl Sosyak nedir 😅 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal shshs Yorumla Heyyo42 +1 yıl He tamam. Bu arada ismin çok iyi 😅 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tiskurler😄 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ettttt 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla külllkedisi +1 yıl Yanlış Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir Yorumla külllkedisi +1 yıl Sosyal olduğum dönemler ve asosyal olduğum dönemler oluyor sadece bu Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Ediniz 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 992 cevap paylaştı. Tahmin et 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadi et 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Daiys_m +1 yıl Doğru🫶🏻 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤍 Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etttt 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Dogru Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl He et 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Tahmin et. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Et bakalım 😂 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Yok bee asosyalim ben evden işe işten eve 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahahaahaha tuh be tutmadi Yorumla
NeDedinSen_Çaaat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Et pls. 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla NeDedinSen_Çaaat +1 yıl Thanks. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nope Yorumla NeDedinSen_Çaaat +1 yıl Nope değil np, No problem. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir nope Yorumla NeDedinSen_Çaaat +1 yıl translate.google.com/ Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Babe idc. Nope/np benim icin ayni Yorumla NeDedinSen_Çaaat +1 yıl Benim için aynı ne ya:D Sanki seçim meselesi. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evetttt Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı. Et bakalım 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Evett ✨gerektiğinde yalnız kalmayı da bilmeli ama insan 🌸 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kesinlikle🤍 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Et bakalım 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Drtitslover +1 yıl Nerden bildin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bilirim ben Yorumla Drtitslover +1 yıl Sihirli kuren mi var :) Yorumla
miraysarmancı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl çook sosyalimm 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Coook asosyal Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Noolur et 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyall Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. Et bakalım hadi 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla steelbullet23 +1 yıl Bilemedin Yorumla
chatbotsavar Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl He söyle 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla
Gece_Mavisi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl et bakalım tahmin 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl sanal da evet öyleyim Yorumla
My_Mistake_Sorry Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Olur tahmin et 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla ynkmert +1 yıl Tabi efendim Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl sosyalim 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ben dicem yahu Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl ben senden önce yazdım bile :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyalsin Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl ahaha sen dedin diye asosyalim he he öyleyim :D :D :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Olur. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. et bakalım :D 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla Memoo00007 +1 yıl yok be :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Oykeee Yorumla
Delerium1905 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. sosyalim 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla
whopperadam Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Etsene kanka 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl sosyal Yorumla whopperadam +1 yıl sen bu işi bilmiyorsun :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl ksikanc Yorumla whopperadam +1 yıl sadece yemeğini kıskanırım :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl evet yemek hayat memat meselesi Yorumla
Tatlibirkizzzisteee Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sence :) 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal Yorumla Tatlibirkizzzisteee +1 yıl Değişiyor canım isteğime bağlı Yorumla
Pronariii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Olurr 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Pronariii +1 yıl Bravo Yorumla
Bayboli Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ettt 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyal Yorumla Bayboli +1 yıl Değilim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asosyal yazdim ztn sana Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ama sonra degistirdim🥺 Yorumla Bayboli +1 yıl Neden Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ne bilim Yorumla
Derlerr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sosyak Yorumla Derlerr +1 yıl Nerden vardın bu kanıya mesela Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤔 Yorumla Derlerr +1 yıl 🤔 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 💁♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Tabiki yolla gelsin güzellik 🌺
Sosyal
Tam da değil ortası diyelim
Samimi oldugun kisilerin yaninda sosyal, bilmedigin ortamlarda asosyal
A sosyalim.
Asosyal
Asosyalim. Sosyal anksiyetem var, her ne kadar eskiye göre daha iyi olsamda. Sanırım hayatım boyunca iyi ezildim.
Umarim duzelirsin
Sağol 😅
Bu tahmin soruları da her yerde artık. Bir ara ben de sorayım 😂
Tahmin et nineee 😂
Torunum herkes yillar once baslattigim modaya uymaya calisiyor iste😏💅🏻.
Asosyalsin torunum Jsbewhwhhww
Bas bas euroları toruna da sosyalleşsin nine. Dışarıda adım başı para kesiyorlar bizden 😂😂
😂😂 hemen 1000 euro yolluyorum torunuma
Allah seni başımdan eksik etmesin nine 🤭 bu zamana kadar hep zengin karı aradım kendime. Hata etmişim. Zengin nine edinmeliymiş insan 🤩
Şeker nineee 💵 🤑 😂😂
😂😂😂😂😂😂 ana dur la ben sana s2mi alndedim ya ben onu bu yorumla karistirdim herhald edur bi bakip geliyom
Laaa vallaha harbiden karidtirmisim jssnjsns ben sne buna inanmadim dedin sandim zjsnsjss
Ben anladım merak etme 😂 gündemde olan bir konuyu farklı sorunun altına taşıman mesele değil. Olur öyle vakalar 😂
Aslında buna da inanmadın ama şimdi böyle deyince inanasım geldi. Ciddisin sanırım sen 😍😍😍 iban atıyorum hemen 🥰 bayram harçlığımı erkenden alayım 🥰
Kddnjssjssjjdss he at at
Goooooooollll.
Helalke
Olur
Asosyal
Gayet de sosyal bir insanim.
Asosyal
:) su an ne yaptığımı görsen öyle konusmazsin:))
Alla alla
Hıhımm..
Yapıştır gelsin
Sosyal
Gönder gelsin bakim
Asosyal
Bilemedin 😀
Asosyalĺlllsin
Her ikisi de duruma göre değişiyor
Sosyal
Genelde sosyalım
Ona da sen karar ver heheeheh
Bana sosyal🤪
Heheheheh muah muah çaktırmaaa
😘😘😘
Xjiskddis muah
Et bakalım 😅
Sosyal
Doğru 😁 Teşekkürler
Olur
Sosyal
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Buyrun..
Sosyal
Alayım tahminini
Arkadaslarin yaninda sosyal digerturlu asosyak
Her zaman sosyal olarak değiştirelim
😀
Hayir dedig8m gibi ushss
“Derler” hikayesini bilir misin?
Bilmem
Bi oku internetten.
😀
Okumam kit sen yaziver. Senin yazdigini okuyup ankiyabiliyorum
O kadar uzun yazı buraya fazla.
😀
Tuuh
E dedim “Google amcaya yaz” diye
Et bakalım
Sosyak
Sosyak nedir 😅
Sosyal shshs
He tamam. Bu arada ismin çok iyi 😅
Tiskurler😄
Ettttt
Asosyal
Yanlış
Hayir
Sosyal olduğum dönemler ve asosyal olduğum dönemler oluyor sadece bu
Ediniz
Sosyal
Tahmin et
Asosyal
Hadi et
Sosyal
Doğru🫶🏻
🤍
Etttt
Asosyal
Dogru
He et
Asosyal
Tahmin et.
Sosyal
Et bakalım 😂
Sosyal
Yok bee asosyalim ben evden işe işten eve 😂
Ahahaahaha tuh be tutmadi
olur.
Asosyal
Olur
Asosyal
Et pls.
Sosyal
Thanks.
Nope
Nope değil np, No problem.
Hayir nope
translate.google.com/
Babe idc. Nope/np benim icin ayni
Benim için aynı ne ya:D Sanki seçim meselesi.
Evetttt
Et bakalım
Sosyal
Evett ✨gerektiğinde yalnız kalmayı da bilmeli ama insan 🌸
Kesinlikle🤍
Et bakalım
Sosyal
Nerden bildin
Bilirim ben
Sihirli kuren mi var :)
çook sosyalimm
Coook asosyal