Mesela kadınlar parayı sevmiyorum der ama parası olan adam kadınların yüzde 90ına güçlü gelir.
Bana kıymet versin denir ama iki ağız burun kıran adam onlara çekici gelir. Ama o adamın ağzını burnunu kirsalar kadin orada o adamı bırakır.
Yani problemlerini konuşarak çözen, mantıklı konuşan, kadına kıymet veren erkeği hiçbir kadın tercih etmez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir toplulugun bir agizdan konustugunu varsayma. Parayi sevmem diyenler zenginlerle evlenmez. Bana kiymet versin diyenler kendisine dayak atacakla evlenmez veya buna dikkat eder sonucta bilemez ozunu. Buna uymayan tipler olabilir ancak sanki herkes oyleymis gibi algilama olayi.
Bence öyle be. Ben mesela çoğu erkekten farklıyım ama kadınların hepsi ortamci erkek seviyorlar. Bir anda s. ktir olsun gitsin adam istiyorsunuz.
Eğer kadınlar cidden efendilik, samimiyet gibi şeylerden hoslansaydi benim peşimde çok kadın olurdu.
Kadınlar sadece heyecan arıyorlar. Mesela girdiğim ortamda mantıklı yapıcı konuştuğum için kadın beyni "bu adam ezik sıkıcı" olarak görüyor. Kasi gözü ayrı oynayan adamı kadın direkt algılıyor "bu benim canımı acıtır" diyor ve secimini öyle yapıyor hiç sektigini görmedim
Bu kadindan ziyade insana ozgu bir durum. Bu karakterde bir kadin olsaydin ayni sikayeti erkekler icin yapacaktin. İnsanlar mantikli konusmayi degil magazin, dedikodu kim kime napmis gibi elestiri konularini konusur. Bir gun tek derdi gs hakemden dolayi kaybetti diye konusan tiplerle dolu turkiye. Turk insani boyle. Eger sen kendini entellektuel goruyosan kendin gibi entellektuel tipler bulmaya calis ama kolay degil. Ancak kadinlara bu yaftayi yapman cok mantiksiz. Turk insani boyle anlayacagin.
Ben artık üzülmüyorum. Herkes ettiğini çekiyor. Bana saçma bir şeyi savunuyorsun. Hergün kadın ölüyor bu ülkede. Alın tepe tepe kullanın sizi dovenleri, bu ülke için de üzülmeyin, siz kadınlar saygıyı haketmiyorsunuz bu toplumda
Yazdigimdan bunu mu anladin. Tuhaf
Artık hiçbir kadına saygı duymuyorum açıkçası. Vicdanımı koreltebileigim kadar koreltecegim kadınlara karşı sizin anladığıniz dil bu
Cogu kadinda senin gibi dusunuyor. Bu kafayla birbirinizi yiyin bakalim. Bu kadar bos dusunup kaliteli bir insan aramandan cok ironik olmus.
Kaliteli kadın arayışımı bırakıyorum yavaş yavaş. Konuştugum denk geldiğim kızları görünce bunu net anladım.
o zaman seninde hıyarlardan bir farkın kalmıyor. kendine yakıştırıyorsan bişey diyemem
Kadınlar efendi Nazik seçerim der aslında istemezler azcık hayta olacak bağıracak ses çıkacak adamdan maço seviyorlar
Her kadın parayı sever kimse çulsuz biri ile beraber olmak istemez bu bir gerçek
@Dunya75 kesinlikle öyle. Para bitince de kadın gider. Asgari ücret alan adamı ezik görür kadın
Kendini sev para kazan geliyorlar
@Dunya75 parayla gelen varlıkla uzun ilişki kurmam. Beni değil paramı sevecek kız s. ktir olsun gitsin