- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılÖf ağlasın ne var bunda sanki bende çok ağladım zamanında ey gidi ey sırf mağdur edebiyatı yapıyor diye şefkat mi göstereceğim. Ben bir erkeğe en çok şefkat duyarım biliyor musun babası öldüğü zaman çünkü baba erkeklerin hayatında da gerçekten çok müthiş etkili bir figür.
03 Yorumla- +1 yıl
Aman yok erkek milletine acınmaz 😁
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani bilemiyorum ya ağlayan erkek bana daha tatlı geliyor ama her halta ağlayan erkekte komik oluyor. Erkeklerinde duyguları var ağlayabilirler tabii ama yok elim kesildi yok arkadaşımla kavga ettim diye ağlayınca da komik oluyor cinsiyetçi yaklaşmıyorum bunu bir kadın yapınca da komik geliyor bana. Toplumda erkekler ağlayamaz diye bir algı oluşturulduğu için erkeklerin ağlaması nadiren görülen bir şey ve ağlayan bir erkek görünce içim biraz cız ediyor çünkü direkt aklıma ne olduda ağlıyor demek geliyor. Bu bence kadının düşünce tarzına kalan bir durum bazı cahiller erkek ağlar mı ya ağlayan erkek oje sürsün falan derler de ben erkeklerinde ağlayabilecek varlıklar olduğunu ve onlarında gerçekten duygularının olduğunu düşündüğüm için bunu yargılamıyorum. Neyse ağlayan erkek tatlı yaa ağlayan erkek harbiden başka oluyor. d
22 Yorumla- +1 yıl
Hı hı😺
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ağlayan erkeğe değil, ağlayan erkek çocuklara dayanamam kendi adıma konuşayım. Özellikle küçük yaşta çalışmaya mecbur kalmış ailesine bakmak zorunda kalmış ve çaresizlik yüzünden ağlıyorsa karşımda, tüm iç organlarım yazarken parçalandı. Günlerce etkisinde kalırım, beni çok etkiliyor böyle şeyler. Ben hayatın adaletsizliğine kırgın gideceğim bu dünyadan.
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAlakası yok erkek yakışıklı ve zenginse kadınlar o zaman dayanamaz :D ama bunun dışında ağlayan erkeği zayıf görürler ya da güçsüz görürler.. çünkü onlara göre ağlamak kadın işi ya da güçsüzlük belirtisi ama alakası yok.. üzülen insan ya da acı çeken her insan ağlayabilir normal.. bu hala duyguları olduğunu gösterir..
32 Yorumla- +1 yıl
Ahahs😃
- +1 yıl
:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAğlayan erkek sevmem, anne babası ölür ağlar yanında olurum onun dışında ağlamasınlar bana.
33 Yorumla- +1 yıl
Kim ağlamasın?
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYok öyle bir şey, kim nereden uyduruyor. Ağlayan erkek sevmiyorum, zayıflık olarak görmüyorum ağlayabilir. Fakat ağlak erkek itici bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Bi ağllasana şekerim 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğiyse dayanamaz evet...
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kadınlara pek inandırıcı gelmez bu durum gadası
11 Yorumla
+1 yılBir kadın, ağlayan erkeğe saygı ve arzu duymaz. Merhametli bir kadınsa acıma duygusu hissettiği için yanında durur. İnsanlıktan, merhametten yoksun seks makinesinden ibaret galas bir kadınsa hiçbir şekilde o erkeğin yanında olmaz. Erkek düşmanı bir narsistik yapılanma içindeyse erkeklerin zayıf durumda olmasından haz duyar içten içe.
Erkeğe kahkahayla gülmek de, hüngür hüngür ağlamak da yakışmıyor. Erkeğe yakışan dozunda ciddiyet, güçlü bir karakter ve sağlam bir duruştur.
22 Yorumla- +1 yıl
Yürü be fiko
- +1 yıl
Eyvallah azizim 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın bir kilit noktası vardır. Erkekler de ağlayabilirler. Ancak neye ve ne kadar ağlıyor sulu göz mü yoksa çok nadir mi ağlar onlara bakarım. Sürekli ağlayan veya çabuk ağlayan bir erkekte bir kaç sorun olabilir.
Erkekler ağlamaz sözü de yanlıştır ve ağlaması gerektiği zamanlarda ağlayamaması hastalıklara yol açar, ağlayıp rahatlamalı, ağlamak şifadir. Hz Muhammed Peygamber Efendimiz sav. de çok ağlardı ama dünyalık için asla ağlamazdı, Ümmeti için Ahireti için çok gözyaşı döktü. Biz Peygamber değiliz tabiki ancak neye ağladığımıza bir bakmamız lazım kadın olalım erkek olalım fark etmiyor. Hz Adem as bir tane hatasından dolayı kırk sene ağlamış Allahtan af dilemiş. Umarım az da olsa derin olan bu konuyu anlatabilmişimdir. Ayrıca Erkeğim olan Adam ağlarsa yanında olurum ellerini tutarım isterse sarılırım. Kişiden kişiye de değişir bu.11 Yorumla
+1 yılİnan artık kimin ağladığına göre de değişiyor. Bazılarının ağlaması timsah gözyaşı gibi geliyor. Bu da kadınmış, erkekmiş karşımdaki kişi pek fark etmiyor.
Yani üniversite zamanı oda arkadaşım geldi aklıma soruyu okuyunca. Bana annemin ölüsü üstüne yemin ettirmişti. Kendi de eniştesi öldü diye ağlaya ağlaya memleketine gitmişti. Sen, kimsin yani annemi ağzına almaya? O benim annem, benim en yakınım. Senin enişten kim? Kaçıncı dereceden yakının? Anan mı baban mı kardeşin mi çocuğun mu? Neyin? Bir yerden sonra el. Şimdi gel de bunun gözyaşına, üzüntüsünü inan. Böyle haddini bilmez kim varsa cinsiyeti fark etmeksizin gözyaşına inanmıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Yoo gayet de dayanırım. Öyle ağlama filan diye teselli de edemem. Bende o şekilde Bi duygu uyandırmaz erkeğin ağlaması. Tabiki o da ağlayabilir fakat ben görmeyeyim bilmeyeyim.
Ama erkekler dayanamaz kadının ağlamasına. Bunu bilmek de gayet iyi hissettiriryo. Hani sanki elimizde çok kıymetli bi silah varmış gibi: )24 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadınlar zaten duyğusaldır dayanamaz ağlayan hiçbir canlıya. Erkeğin ağlamasını ben eziklik ve zayıflık olarak görmüyorum, doğal durum. Demek ki , içinde bir insanlık duyğusu var hala. Bu herkesde kolay bulunan bir duygu değil. Timsah gözyaşları hariç😄
11 Yorumla
+1 yılHayatımda 1 defa oldu o merhamet. Bir damla gözyaşına hayatımı yaktım herşeyi yaktım, herkesi ortaligin... lafini yerde bırakmadım yani. Lafla kelimelerle kolay anlatılır tabi;) yanlış insan için yaptım , bu da doğru insanların o gözyaşlarının öylece kalmasına sebep oldu olacak ta. Acımadım bir daha kimseye bu şekilde merhamet göstermedim, yürürüm yoluma baktim , adımı hissiz koydular zalim dediler ohoo neler neler ama valla umrumda değil de olmaz da açıkçası , kim ne derse desin ;))
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes için davranmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAglak degilse sorun yok. Yani eger aglak biri degilse erkek cok dolunca ve caresizse aglar bence. Darda kalınca, bogulup bunaldigini hissedince aglar.
Hadi biz kadinlar hormonlardan dolayi zirt pirt agliyoruz. Regl oncesi duygusallik oluyor, icimizden aglamak geliyor. Hamilelikte zaten aglamak etkilerden biri. Kimi hamileyken oturup cizgi filme bile agliyor. Regl de hamileligin ufak provasi gibi oldugu icin regl oncesi ve sirasinda da benzer durumlar oluyor.
Ama erkeklerde dedigim gibi aglak biri degilse cok dolmustur, caresizdir, yuregine bazi seyler agir gelmistir ondan aglar bence ya da cok cok sevmistir ondan. Erkeklerde bizim gibi hormon dalgalanmasi yok. O yuzden bol bol aglamiyorlar ama aglayan erkek varsa bence mutlaka kendince buyuk bir derdi vardir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBAYLAR
Asla bir kadının karşısında Ağlamayın
Asla bir kadına derdinizi anlatmayin.
Asla bir kadın karşısında kendinizi aciz şekilde eleştirmeyin ve göz yaşı dökmeyin.
Kadın Rüzgar gibidir
Karşısında DAG görmek ister.
Yıkılmayan, Savrulmayan
Gidin erkek arkadaşınız karşısında ağlayın , dertlesin, derdinizi maskulen erkek arkadaşınıza anlatin.
Asla bir kadına bunları yapmayın
O an olmasa bile
Sizi terketmesi ve ilişkiyi bitirmesi için kafasında ışık yakarsiniz.
Hipergamik canlı gözünüzun yaşına bakmaz.
SİZ DAG Gibi olsun Kadın ağlıyorsa ağlasın tersi bir erkek için büyük sıkıntı10 Yorumla
+1 yılÜzgün bir canlıya dayanamayan insandır... Erkekler ağlar, ağlasınlar da... "üf yea erkek ağlamasın gelemem ben yiaa" diyen kadın sevgiden, merhametten, çıplak insan olmaktan bir haberdir. Kendisi ataerkil sistemin ürettiği ilgi manyağı ve erkeklerin kaya olduğunu sanan tiptir.
20 YorumlaValla yapıp yapıp ağlıyorsa çok iyi dayanırım ve dayandım da. Yumurta kapıya dayanıp ayrılık çanları çalınca ağlamakla olmuyor. Ancak diğer türlü hayatımdaki erkek ağlarsa ben de üzülüp ağlayabilirim. Tanımadığım biriyse pek bi anlam ifade etmez.
21 Yorumla
+1 yılErkeğin her durumda güçlü görünmeye çalıştığını biliyoruz. Ve ona rağmen ağlıyorsa, gerçekten hayatında kötü bir şeyler gittiğinin göstergesi. Ve dayanamam böyle bir şeye, yüreğim sızlar yani. Ama ağladı diye de o insanı küçümsemem asla. Sürekli ağlıyorsa küçümsemeye başlarım.
10 Yorumla
+1 yılerkekler ağlayınca ben korkuyorum. bu da benim kendi ailemle ilgili bir şey sanrm. bizde baba abi vs hep güçlü durmuştur. annem öldü yine göz yaşı dökmediler. bu yüzden bir erkek ağlaynca sanki çok büyük bi felaket olmuştur gibi hissederim. sulu gözlü yaratıklar umrumda değl.
12 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah
- +1 yıl
teşekkürler
ne kadar saçma canım konuşuyonuz mk ya
yok ağlayan erkek olmaz yok şundan olmaz cart curt
ağlamayan erkek duygusuzdur kardeşim o duygusuzluğun içinde aile sevgisi eş sevgisi çocuk sevgiside vardır
duygularını yaşamazsa ağlamazsa ondan sevgide görmezsin ilgide ben ne adamlar gördüm dağ gibi ama ağlanacak durum varsa ağlar boş boş konuşup insanları robotlaştırmayın bi kere erkek adam ağlamaz lao diyip kendini tutmaya çalışan erkekler dahada iticidir21 YorumlaKonuya göre kadınlara bile bazen dayanılmaz karşımda ağlayan, moreli bozuk bir erkek görürsem sorarım yapabilceğim bir şey varsa yaparım herkesin duyguları farklıdır benim üzülmeyeceğim şeylere üzülebilir ben ağlarken omuza ihtiyacım var ise o ağlarkende bir omuza ihtiyacı vardır omuz dediğim soyut, somut her türlü anlamı barındırır ama soyut bir omuz her şeyden iyidir bence. Dediğim gibi bazen kadınlar bile dayanılmaz oluyorken erkeklerde olur ama herkesin duygusuna dayanamasam bile belli etmem onun mutlu olması için uğraşırım dışarı çıkartırım bir şeyler falan alırım kim ağlatmışsa hesap dahi sorarım değer verdiğim birine (cinsiyet farketmeksizin) kimse bir şey yapamaz.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin de duyguları var ağlayabilir daha doğal bir durum yok ağlamak güçsüzlük, eziklik, zayıflık göstergesi değil sonuçta. Herkes ağlasın içinde tutmasın sonra başka şeylerden çıkarıyorlar sinirlerini öfkelerini jdjsjdjsjsjs
23 Yorumla- +1 yıl
1 nisanda mavili olunca tesettüre gireceğim de kdjdmsmsm
Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Ben sevgilimin ağlamasına denk gelmşdim kötü oluyo insan üzıüyo onu o durumdan çekip çıkarmak istiyo tabi belki yakınını kaybetmş ağlıyor ola bilir genel olarak erkeklerin ağlaması çok da abartılmamalı doğal bir şey bu
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDayanamazlar enişte ama olumlu yönde değil ağlak erkeğe hiçbir kadın saygı göstermez. He yakınını kaybetmişsindir ağlarsındır onda bir şey olmaz fakat moralim bozuk, hiç iyi değilim vs vs deyip ağlayan erkek direk kaçırtır kadınları :D
11 Yorumla
+1 yılBir erkek sahici ağlıyorsa.. sağlam bir nedeni vardır..
31 Yorumla
+1 yılSamimiyetsiz sırf göz boyamak için ağlayan, olur olmadık şeye ağlayan erkeklerw. dayanamam evet boğmak boğduktan sonra 50. Kattan atmak isterim 🙄
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin ağlaması neden umrumda olsun ki? Hayatımda önemli bir yere sahip değilse gayet dayanıklı durabilirim. Mevzu sevdiğim insan ise tam tersi dayanamam.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu ki?
Ağlayan erkeğe ben hiç dayanamam peşine ben de ağlarım çünkü erkekler kolay kolay ağlamıyor. Heleki sevdiğim adam ağlarsa yüreğim paramparça olup ben de ona sarılıp gözyaşı dökerim.
12 YorumlaKadına göre ve ağlayan kişinin kim olduğuna göre değişir. Kimisi umursamaz, kimisi gerçekten manipülasyondan bıkmıştır, bazısı dayanamaz oturur seninle ağlar, bazısı çekingen olur önce izler sonra halini sorar.
30 Yorumla
+1 yılDayanır kadınların umrunda olmazsa istersen kendini kes
21 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle
Sanmıyorum, her şeye ağlayan erkek iticidir.
11 Yorumla
+1 yılSevdiği biriyse evet. Ama değilse, " kim bu erkeğimsiiii " derler. :D
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbencede dayanamazlar ama erkeklerde ağlar o ayrı çümkü onalarında duyguları var
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ağlayanından zarar gelmez 😅
Hüngür hüngür ağlamalı ancak o zaman 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Oldu 😃
- +1 yıl
😄
+1 yılAğlayan erkeği kendi haline bırakmak lazım rahat ağlasın
11 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişi olsa kesinlikle dayanamam özellikle babam
11 Yorumla
+1 yılAa ben asla dayanamam. Bi kere abim ilk defa benim yanımda hıçkıra hıçkıra ağlamıştı paramparça olmuştum. O an sırtındaki yükü hissettim resmen. Aklıma geldi bak kötü oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim alerjim var ağlayan erkeğe hüznü yakıştırıyorum da ağlamayı bir türlü yakıştıramıyorum. Yaşadığım bir olayın etkisi de olabilir.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Valla ben bile dayanamam kak git şuradan derim.
22 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal insanlarız sonuçta. Ağlayan birini görürsem, yanına gidip neden ağladını sorup yardımcu olmaya çalışırım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet dayanamıyoruz ağlak herifin saçma ağlaması ne zaman bitticek diye düşünüp gitmemin hayalini kuruyoruz.
10 Yorumla
+1 yılFazla duygusal ve bunu abartılı belli eden erkeklere saygı duyamıyorum. ve kadınlar saygı duymadığı erkeği sevemez de.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 993 cevap paylaştı. Yalan o. Ona inanma. Aglayan bir kadına çoğu erkek dayanamaz ama ağlayan bir erkeğe çoğu kadın ciddi gözle bakmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben dayanamam
12 Yorumla- +1 yıl
Nerde olduğumu biliyorsun burada değilim pek
Hayır ya öyle bir şey yok Redpill herseyi açıklıyor iste neyin ne olduğunu kısaca
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Erkek de ağlar. Fark şu ki bunu kimse göremez.
20 Yorumla
+1 yılErkek dediğin güçlü olur her olayda mıy mıy ağlamaz çözüm yolu bulur
10 Yorumla
+1 yılben dayanamam ama timsah goz yasi olmadigini ne bilcez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanız ya aglar herkes ama neden ona bakarim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saçma! Paralarını, cüzdanlarını çalıp ağlayalım. Affetsinler!
10 Yorumla
+1 yılEskidendi o. Artik cok iyi rol yapiyorlar yemiyoruz
10 Yorumla
+1 yılKimsenin benim yüzümden ağlamasını istemem şahsen..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kadın için ağlıyorsa bence net seviyordur yaa. Ben dayanamam
10 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsa dayanamaz
Hoşlanmadığı Erkek ağlarsa Sinir veya gıcık olur 😅10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDayanamam.
Çünkü erkek kadın gibi kolay ağlamaz.
Ağlıyorsa son raddeye gelmiştir.10 Yorumla
+1 yılKadınlar neyse de bir erkeğin ağlaması cidden koyuyor be...
11 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetçi bir yorum değil, erkeğin ağlaması alışıldık bir durum olmadığı için böyle söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Bir erkek ağlıyorsa durum ciddidir bence.
yooo dayaniriz bi peçete veririm duygulanirsam bende aglarimm hem😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılKarsidaki erkegin bizim hayatımızdaki konumu önemli ona göre dayanıp dayanamamak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. En azindan ben dayanamıyorum oturup bende ağrılarım
10 YorumlaBen ağlayan kimseye dayanamıyorum erkek-kadın fark etmez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılhayatımda hic aglayan erkek gormedim siz aglıyabılıyonuz mu ki
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Nadiren ve samimi bir ağlama etkiler ama sürekli yapılıyorsa etkilemez..
10 YorumlaNeye niçin ağladığına göre değişir. Bir hata affı ya da şans için ağlıyorsa fasa fiso zaten.
10 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat