Kişilik & Karakter Aşko kuşko musun yoksa düzden bir insan mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tek aşko kuşko benim galiba😂 Aşko kuşko musun yoksa düzden bir insan mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oldcity026 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. Yerine göre romantik yerine göre düz yerine göre çocuksu ve yerine göre ağır başlı olurum. 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşkoyum dememe gerek yoktur herhalde 1 0 Yorumla
soruusormayageldikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Z kuşağının saçma sapan tabirlerinden değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayy sence asko tshmin et bakim:) 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa bende varim iste ya Soran +1 yıl Tamam aşkoo sen de varsın Cevap sahibi +1 yıl Heh simdi oldu bensiz olamaz ys :)
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. kanka 1 1 Yorumla EemreE34 +1 yıl Barzuyum yazdim ah bu sözlük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
zevklrime odaklı yaşamayı seviyorum arzu ve zevklerime
Yerine göre romantik yerine göre düz yerine göre çocuksu ve yerine göre ağır başlı olurum.
Aşkoyum dememe gerek yoktur herhalde
Düz bir indanım...
Z kuşağının saçma sapan tabirlerinden değilim
Düzden bir insanım
Ayy sence asko tshmin et bakim:)
Yaaa bende varim iste ya
Tamam aşkoo sen de varsın
Heh simdi oldu bensiz olamaz ys :)
düz insanım
kanka
Barzuyum yazdim ah bu sözlük
Dümdüz adamım