Kişilik & Karakter 42 yaşında bayan 30 yaşında erkek olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Başıma bela oldu kurtulamıyorum benden 12 yaş büyük 🤦 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar evli bu bayan birde 🤦🤦 42 yaşında bayan 30 yaşında erkek olur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bence aşıklarsa olabilir. neden olmasın herkesin kendi tercihi sonuçta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O aşık ben değilim ve çok ısrar ediyor 🤦
Maika_Y Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kadının ne kadar zengin olduğuna bağlı inanılmaz doğru bir cevap olmuş 🤣 2 14 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 bazıları paraya tapiyor erkekte bayanda biliyoruz artık Yorumla Maika_Y +1 yıl Bu kadının kullanacak başka bir silahı olduğunu düşünüyorum 🤣 Yorumla Maika_Y +1 yıl Düşünmüyorum * Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 çok ısrar ediyor benden ayrılırsan kendime bir şey yaparım diyor Yorumla Maika_Y +1 yıl Etinden sütünden faydalanabilirsin 🤣 elbet sıkılacaktır Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 sen erkek misin 😃 aman onun etini kediler yesin🤦 Yorumla Maika_Y +1 yıl Yok be ne erkeği 🤣 evliyse ne diye yanaşırsın ki, uzaklaş ordan kendiyle bir seni de yakacak Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle uzaklaştım çok israr ediyor görüşelim falan ben istemiyorum 😃😃 Yorumla Maika_Y +1 yıl Ablanın adı ne belki Esra Erol’da falan izleriz sizi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Oraya gidersek söylerim ben sana😃😃😃😃😃 Yorumla Maika_Y +1 yıl Tamam 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Oraya gitmez inşallah ya😃😃😃 Allah korusun Yorumla Maika_Y +1 yıl Psikopatlık derecesine bağlı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Öyle valahi ya bela oldu başıma psikologi mi bozdu 🤦😃😃 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kadının ne kadar zengin olduğuna bağlı 🤔Zenginse pasla bana 😂 2 7 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Çok kötüsün dostum 😃 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Kötü olan ben değilim enflasyon 😂 bu enflasyonu ancak zengin bir karıyla yenebilirim 💪 😎 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 haklısın fıstık Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ben sadece zengin karıların fıstığıyım 😂Erkekler değil, zengin karılar yürüsün bana isterim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Zengin erkekte sana yürüsün kabul edersin 😃😃😃 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Noo. 45 yaşındaki kadın büyük olsa da kadındır neticede. Ama erkek olabilemez 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃😃 çok fenasin yeminle Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Engellesene niye duyar kasıyon 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Engelledim başka numara dan yazıyor Yorumla Canselllqx +1 yıl Numaranı değiştir Yorumla Soran +1 yıl Numaram çok eski o yüzden değiştirmek istemiyorum Yorumla Canselllqx +1 yıl O zaman rahatsız olmican Yorumla Soran +1 yıl Bir kadın neden bu kadar ısrar eder anlamıyor ya Yorumla Canselllqx +1 yıl Yüz veriyorsundur Yorumla Soran +1 yıl İnaki vermiyorum cevap vermiyorum yazıyor arıyor doğru dürüst konuşmuyorum vazgeçmiyor Yorumla
BabaGenghisKhan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Demek ki iyi çakmışsin jfjdjd 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 😃 yok kanka bir şey yaşamadık sevmiyorum o seviyor beni Yorumla BabaGenghisKhan +1 yıl Esra Erol veya müge anlıya çıkartır o seni jdjdjd Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 hiç sorma yapar mı yapar Yorumla BabaGenghisKhan +1 yıl Sevmiyorsan, sevişme de yoksa engelle geç Yorumla Soran +1 yıl Engel yaptım başka numara da yazdi Yorumla BabaGenghisKhan +1 yıl Onu da engelle Yorumla Soran +1 yıl En son öyle yapacam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl basa bela uzak dur.. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yazıyor peşimden geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) evli mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evliyse daha da basa bela.. uzak dur kardes. Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim bela oldu kurtulamıyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin de aklini almis sanki haa Yorumla Soran +1 yıl Yok kardeşim çok ısrar ediyor ben istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istedigini ver o zaman.. Yorumla Soran +1 yıl Ben istiyor 🤦🤦 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ver mermiyi.. Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 yok ya kalsin Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kocası belalıdır falan bulaşma hiç 0 0 Yorumla
Sen_kalbime_damla Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sence olur mu? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır olmaz istemiyorum ben zaten Yorumla Sen_kalbime_damla +1 yıl Ozman uzaklaştır kendinden Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapacam bana bir akıl ver Yorumla Sen_kalbime_damla +1 yıl Sert dil ile reddett haddini bildir Yorumla Soran +1 yıl Ben kalp kırmaktan korkarım birkaç defa güzel bir dille söyledim ağladı 🤦 Yorumla Sen_kalbime_damla +1 yıl Bu akılla fazla yaşamazsın ama Yorumla Soran +1 yıl Haklısın bilmiyorum ne yapacam Yorumla
CananCN06 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl olur nıye olmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum yaş farkı çok Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bela derken ne gibi? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok ısrar ediyor Yorumla uzak21durun +1 yıl İstemiyorsan eğer anlayacağı sert bir dil kullanmak zorundasın o zaman. Yorumla Soran +1 yıl Söyledim ağladı beni bırakma dedi Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olmazz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de olmaz çok ısrar ediyor Yorumla
lila_pause01 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben kabul ederdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya sevmiyorum yaş farkı çok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence big no 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıtır seviyordur Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşındayım çıtır mıyım sence 😃😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 42 yaşında olan bir kadın için evet Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım bilmiyorum 😃😃 Yorumla
hweeyyyyy Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl olmaz iğrenç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bela oldu başıma ne yapabilirim Yorumla
furkifurkiii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Aşkın yaşı yoktur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben sevmiyorum onu ama 🤦 Yorumla furkifurkiii +1 yıl Nasıl Yorumla Soran +1 yıl Bildiğin sevmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence aşıklarsa olabilir. neden olmasın herkesin kendi tercihi sonuçta
O aşık ben değilim ve çok ısrar ediyor 🤦
Kadının ne kadar zengin olduğuna bağlı inanılmaz doğru bir cevap olmuş 🤣
😃😃 bazıları paraya tapiyor erkekte bayanda biliyoruz artık
Bu kadının kullanacak başka bir silahı olduğunu düşünüyorum 🤣
Düşünmüyorum *
😃😃 çok ısrar ediyor benden ayrılırsan kendime bir şey yaparım diyor
Etinden sütünden faydalanabilirsin 🤣 elbet sıkılacaktır
😃😃 sen erkek misin 😃 aman onun etini kediler yesin🤦
Yok be ne erkeği 🤣 evliyse ne diye yanaşırsın ki, uzaklaş ordan kendiyle bir seni de yakacak
Aynen öyle uzaklaştım çok israr ediyor görüşelim falan ben istemiyorum 😃😃
Ablanın adı ne belki Esra Erol’da falan izleriz sizi 🤣
Oraya gidersek söylerim ben sana😃😃😃😃😃
Tamam 🤣
Oraya gitmez inşallah ya😃😃😃 Allah korusun
Psikopatlık derecesine bağlı 🤣
Öyle valahi ya bela oldu başıma psikologi mi bozdu 🤦😃😃
Kadının ne kadar zengin olduğuna bağlı 🤔
Zenginse pasla bana 😂
😃😃 Çok kötüsün dostum 😃
Kötü olan ben değilim enflasyon 😂 bu enflasyonu ancak zengin bir karıyla yenebilirim 💪 😎 😂
😃😃 haklısın fıstık
Ben sadece zengin karıların fıstığıyım 😂
Erkekler değil, zengin karılar yürüsün bana isterim 😂
Zengin erkekte sana yürüsün kabul edersin 😃😃😃
Noo. 45 yaşındaki kadın büyük olsa da kadındır neticede. Ama erkek olabilemez 😂😂
😃😃😃😃 çok fenasin yeminle
Engellesene niye duyar kasıyon
Engelledim başka numara dan yazıyor
Numaranı değiştir
Numaram çok eski o yüzden değiştirmek istemiyorum
O zaman rahatsız olmican
Bir kadın neden bu kadar ısrar eder anlamıyor ya
Yüz veriyorsundur
İnaki vermiyorum cevap vermiyorum yazıyor arıyor doğru dürüst konuşmuyorum vazgeçmiyor
Demek ki iyi çakmışsin jfjdjd
😃 yok kanka bir şey yaşamadık sevmiyorum o seviyor beni
Esra Erol veya müge anlıya çıkartır o seni jdjdjd
😃😃 hiç sorma yapar mı yapar
Sevmiyorsan, sevişme de yoksa engelle geç
Engel yaptım başka numara da yazdi
Onu da engelle
En son öyle yapacam
basa bela uzak dur..
Yazıyor peşimden geliyor
:) evli mi?
evliyse daha da basa bela.. uzak dur kardes.
Kardeşim bela oldu kurtulamıyorum işte
senin de aklini almis sanki haa
Yok kardeşim çok ısrar ediyor ben istemiyorum
istedigini ver o zaman..
Ben istiyor 🤦🤦
ver mermiyi..
😃😃 yok ya kalsin
Kocası belalıdır falan bulaşma hiç
Sence olur mu?
Hayır olmaz istemiyorum ben zaten
Ozman uzaklaştır kendinden
Nasıl yapacam bana bir akıl ver
Sert dil ile reddett haddini bildir
Ben kalp kırmaktan korkarım birkaç defa güzel bir dille söyledim ağladı 🤦
Bu akılla fazla yaşamazsın ama
Haklısın bilmiyorum ne yapacam
olur nıye olmasın
Sevmiyorum yaş farkı çok
Bela derken ne gibi?
Çok ısrar ediyor
İstemiyorsan eğer anlayacağı sert bir dil kullanmak zorundasın o zaman.
Söyledim ağladı beni bırakma dedi
Olmazz
Bence de olmaz çok ısrar ediyor
Ben kabul ederdim
Yok ya sevmiyorum yaş farkı çok
Bence big no
Nasıl anlamadim
Çıtır seviyordur
30 yaşındayım çıtır mıyım sence 😃😃😃
42 yaşında olan bir kadın için evet
Hmm anladım bilmiyorum 😃😃
notere git sor bari