Kişilik & Karakter Sorunlu insanlarla nasıl baş edebiliriz? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncell Sorunlu insanlarla nasıl baş edebiliriz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayatından çıkartarak elbette 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben baş etmek yerine hayatımdan çıkartmayı tercih ediyorum 0 6 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Çıkartmak o kadar kolay değil maalesef Yorumla MrKuzey +1 yıl Bazen zorluyor haklısınız ama bu gerekli bir şey Yorumla aloneenolaa +1 yıl Tabi ki gerekli ama şu an uzaklaşmak mümkün değil Yorumla MrKuzey +1 yıl Senin açından mı? Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yok genel aynı ortamda belli bi süre daha bulunmamız lazım Yorumla MrKuzey +1 yıl anladım :) Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayatımızdan çıkararak. 0 1 Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl Foton çok iyi Yorumla
Birmüddetkaybol Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Uzak durarak baş edebiliriz 0 6 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Duramam işte çok yakınımda ahaha Yorumla Birmüddetkaybol +1 yıl O zaman umursamayarak Yorumla aloneenolaa +1 yıl Umursamıyorum daha çok deliriyor Yorumla Birmüddetkaybol +1 yıl Psikolojik tedavi alması işin ikna et o zaman. Onunla mı uğraşacaksın? Ne kadar yakın olursa olsun Yorumla Birmüddetkaybol +1 yıl İçin* Yorumla aloneenolaa +1 yıl Muhatap olmamaya çalışıyorum Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. S et geç 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onlardan uzaklaşarak 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Uzak durarak 0 0 Yorumla
furkifurkiii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hayatından çıkar 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Çıkaramam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatından çıkartarak elbette
Ben baş etmek yerine hayatımdan çıkartmayı tercih ediyorum
Çıkartmak o kadar kolay değil maalesef
Bazen zorluyor haklısınız ama bu gerekli bir şey
Tabi ki gerekli ama şu an uzaklaşmak mümkün değil
Senin açından mı?
Yok genel aynı ortamda belli bi süre daha bulunmamız lazım
anladım :)
Hayatımızdan çıkararak.
Foton çok iyi
Uzak durarak baş edebiliriz
Duramam işte çok yakınımda ahaha
O zaman umursamayarak
Umursamıyorum daha çok deliriyor
Psikolojik tedavi alması işin ikna et o zaman. Onunla mı uğraşacaksın? Ne kadar yakın olursa olsun
İçin*
Muhatap olmamaya çalışıyorum
S et geç
Onlardan uzaklaşarak
Uzak durarak
Hayatından çıkar
Çıkaramam