Kişilik & Karakter Sigara içen kız mı yoksa küfür eden kız mı daha itici? Sanarkıl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence küfür eden daha itici ama sigara da içmesin ahshsh Güncellemeler+1 yıl Bir soruda “daha” kelimesi varsa “ikisi de” diye bir cevap verilemez çünkü biri daha ağır basar. Sigara içen kız mı yoksa küfür eden kız mı daha itici? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara içebilir bende sigara çok severim.. ama küfür eden itici 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sence sigara içen erkek mi yoksa küfrederek konuşan erkek mi daha itici? 0 10 Yorumla Sanarkıl +1 yıl küfür ederek _Güneş____00 +1 yıl Ha leş gibi kokan harika Sanarkıl +1 yıl Küfür etmesi daha itici geliyor bana, kendim sigara içmediğimden önemsiz Sanarkıl +1 yıl kızda olsa sigara derdim, küfür tolere edilebilir en azından ama erkekler küfür etti mi bok gibi oluyor sohbet her şeye ya getiriyorlar Sanarkıl +1 yıl a.. m.. k _Güneş____00 +1 yıl Kadın içince ne fark ediyor sigarayı ikisinde de aynı etkiyi yapıyorken Sanarkıl +1 yıl soruyu okumadın sanırım, hangisi daha kötü, erkek tarafından bakınca şahsım adına sigara daha kötü kadında ama kız tarafından bakınca erkeğin çok küfür etmesi uygun gelmiyor bana yoksa ikisini de istemem ne erkek ne kadında _Güneş____00 +1 yıl Soruyu okuduğum için soruyla cevap verdim ya. 😃İkisi de iki cinste kötüyse bu kıyas da yersiz. Sanarkıl +1 yıl olabilir ama o zaman daha iyi veya daha kötü kelimelerini lügatten sil sana zahmet böyle sorular da ortadan kalksın _Güneş____00 +1 yıl E soruyu önce sen sormuşsun
Mayarüya Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Küfür eden kız. Sigara içen kız zarafeti diye bir şey var. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. askerlik arakdaşımdan farkları yok piyasa kızlarının 0 0 Yorumla
Azradrkll Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sigara içen erkekle kız arasında ne fark var. Ne saçma düşünceler bunlar ya 1 1 Yorumla Sanarkıl +1 yıl Ben de içmiyorum zaten Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İkisi de itici ama küfür eden ayrı boyutta 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sigara içen 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Küfür eden. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sigara içebilir bende sigara çok severim.. ama küfür eden itici
Sence sigara içen erkek mi yoksa küfrederek konuşan erkek mi daha itici?
küfür ederek
Ha leş gibi kokan harika
Küfür etmesi daha itici geliyor bana, kendim sigara içmediğimden önemsiz
kızda olsa sigara derdim, küfür tolere edilebilir en azından ama erkekler küfür etti mi bok gibi oluyor sohbet her şeye ya getiriyorlar
a.. m.. k
Kadın içince ne fark ediyor sigarayı ikisinde de aynı etkiyi yapıyorken
soruyu okumadın sanırım, hangisi daha kötü, erkek tarafından bakınca şahsım adına sigara daha kötü kadında ama kız tarafından bakınca erkeğin çok küfür etmesi uygun gelmiyor bana yoksa ikisini de istemem ne erkek ne kadında
Soruyu okuduğum için soruyla cevap verdim ya. 😃İkisi de iki cinste kötüyse bu kıyas da yersiz.
olabilir ama o zaman daha iyi veya daha kötü kelimelerini lügatten sil sana zahmet böyle sorular da ortadan kalksın
E soruyu önce sen sormuşsun
Küfür eden kız. Sigara içen kız zarafeti diye bir şey var.
askerlik arakdaşımdan farkları yok piyasa kızlarının
Sigara içen erkekle kız arasında ne fark var. Ne saçma düşünceler bunlar ya
Ben de içmiyorum zaten
İkisi de itici gelebilir
İkisi de itici ama küfür eden ayrı boyutta
Farketmezse seksi olsun da
Sigara içen
İkiside itici
İkiside
Küfür eden.
Sigara içen
İkiside