Ben ne yaptığımı bilmiyorum üzüntüden bugün farklı düşünüyorum yarın bakmışsım 180 derece dönmüş bambaşka düşünüyorum kendim çok muhtaç üzülüyorum bu ruhsal halimden nasıl kurtulurum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine olan ozguvenin cok azalmis kanks. Bunun onlarca sebebi olabilir. Gelecek kaygisi, erkekler ilgilenmiyordur, sevgisiz bir aile de yasamis olmak vesaire. Sorunlarindan en az birini cozebilir ve izguvenini kazanirsan pek cokcsorununu halledebilirsin
Ben çok korkuyorum sevgisiz olmaktan evet kendimde farkındayım kendime özgüven gerektiğini ama bir zor anlatamam çünkü sevilmek sevmek yaşamak istiyorum birbirimizi çok sevdik ama karakter çok yıprattı özellikle şiddet ama bunun arkasında ayrılık da çok ağır geliyor bana çünkü kendide sevdi çok garip bir şey çok karmaşık içindeyim bundan ötürü
Anliyorum daha yeni ise bu anlattiklarin ve uzun sureli bir iliski ise bu biraz kafa toplamak ve olabildigince yeni bir iliskiye baslamak gerekebiliyor. Yalniz kaldikca aklinds o oldukca toparlanamayabiliyor insan zor.
Ben boşanıyorum
O daha da zor Allah kolaylik versin. Eger karsi taraf sana hayati dar ediyorsa ferahlarsin. Ama seviyorda bosanmak zorundaysan sikinti.
Benim evlenmek için ona verdiğim emeğimi bilsen ciddi anlamda film çıkartılırdı almanyadan geliyorum kendisi türkiyeden aynı memleketten çok zor zamanlar geçirdim düşün bir kaç ay sokakta yattım kalktım onun için bir bayan olarak ona da asla yansıtmazdım kavuşmak istedim bilmezdi kendisi ama öğle şeyler yaşadım ki onunla evlilikten sonrada fırtınalı zamanlarımız çpk oldu ama çok karışık ve beni yıpratan bu böğle karmaşık şeyler ve boşanma arifesinde kendime değidimi diyorum ama kendide çok sevdi onunda piskolojik problemi çok büyük barışamam daha kötü olacağını bildiğimden çok karışık duygu geçiriyorum ondan
Bosanirsan almanya ya mi gideceksin burada mi kalacaksin? Iyi ya da kotu oturup hesap kitap yaoip ileride basina gelecekleri iyi kotu gorebilmen lazim. Dovunmenin bir anlami yok hayat devam edecek.
Haklısın
Tüm yükleri sana atmışlar sende bedel ödemişsin hak etmediğine bunu yapmalarına izin verme kendini istediğin kadar dinlendir💫
Kimse yok arkamda çok zor tam tersi annem bile herkes çok ayrı ayrı üstüme çöküyor benim halimi düşünmeden çok zor
Ama teşekkür ederim öğle edeceğim
seni senden calmıslar işte bu yüzden bu hallere gelmişsin sen💔
😞💔
😥💔
Geçmiş olsun bu durum ne zaman basladi
Yaş kaç
21 ama 2 kızım var boşanma arifesindeyim
Kendin diyorsun 180 derece farklıyım bir gün böyle bir gün böyle diye acele karar verme
Görücü usulü mu
Ama her şey kötü olacağını da biliyorum o yüzden
Hayır değil bende çok şiddet görüyorum sonra en çok çocuklarımdan dönmek istiyorum onlarında çağresiz tarafı ayrılsam etkilenecekler ama evli kalırsamda çok etkilenmelerinden endişeliyim sonuçta çocukların piskolojisi çok etkileniyor iki taraftanda
Düzelmeyeceğinide bildiğim için dönmüyorum ama işte dediğim gibi bir an naptığımıda geri bilmiyorum çocuklarıma bakınca çok ağlıyorum ancak
Hayat gerçekten zor üstelik çocuklar var
Ailene danistin mi