Sence senin en güçlü trarafın nedir?

Mental güç cevabım olurdu.
Sence senin en güçlü trarafın nedir?

Mental güç cevabım olurdu.
İçten içe güçlü bir kadınım, annem de öyle söylüyor, sen benden daha güçlüsün diyor, hayatımdan çıkardığım kişiyi tekrar hayatıma almıyorum, kimseye yalakalık yapmıyorum, bu özelliklerimi seviyorum, bana güç katıyor bu özelliklerim.
Ne kadar güzel.
İstediğim şeylerin her ne olursa olsun peşinden gidebiliyor olmak bence. Sabaha kadar ağladığım bir gece geçirsem dahi yapmam gereken şeyleri yapmaya kalkabiliyorum. Belki çok yoruyor ama hissettirdiği güce değer.
Cok guzel bir ozellik.
Düşündüm düşündüm bulamadım.. sanırım kendimi yeteri kadar tanımıyorum. Ya da bana güç veren özelliğim kendimde keşfedecek bir sürü şey olmasıdır
Bir gün cevabini kesin bulabilecegine inaniyorum. Kendinde kesfedecek bir sürü seyin olmasi da bir güçtür bence.
Umarım🌸
Ne yaşarsam yaşayayım, başıma ne gelirse gelsin, umursamadan yaşamaya devam ediyorum.
Hayata karşı biraz sert ve umursamaz bir tavır içerisindeyim. Bu da bana güç veriyor.
Cevap
15Cevap
İnatçılık. başarma arzusu. veya kaybedecek bir şeyin olmaması.
Her zaman her şartta pozitifliğimi kaybetmeyişim sanırım. Bana büyük bir güç veriyor bu.
Cok guzel bir ozellik.
Merhamet ve muhabbetim.
Yaşamın boyunca insanlar konusunda sürekli yanılmak benim en belirgin özelliğim oldu. Budala / Fyodor Dostoyevski
Ne kadar güzel ve anlamli bir söz.
Çok rekabetçi olmam, yenilgiden nefret etmem ve bir şey yaptığım zaman genelde en iyisini yapmaya çalışmam biliyorsun zaten :)
Dogruu
Aklım çünkü zatıflıpımı gül düzlüğü mü onla yenerim
Cok guzel bir ozellik.
Evet anlamistim.
Peki.
Hem mantıklı hem duygusal olmam derdim en güçlü yanıma.
Bence hırsım ve inadım. Bir şeyi istersem elde edene kadar çabalarım ve sonunda elde ederim.
İnatçı olmam olabilir
Inatcilik nasil bir guc olabilir ?
Anladim, tesekkur ederim nasil bir guc olabilir diye dusunuyordum diger cevaplardan hazir bir dostum da ayni cevabi verdi sormak istedim.
Celik gibi iradem vardır
Yalnız da mutlu olabilmem
Dürüstlük, saygı göstermek empati yapmak
Umursamaz oluşum
Herbokolog olmam.
Anlamini bilmiyordum baktim da sanki fazla seki insanlarin kullandigi baska bir tabir.
Anladim , yanlis anlamisim gercekten. Guzel bir ozellik.
Bence olabilir , var da oyle insanlar. Kendi dusunce yapisini fazlasiyla gelistirebilen kisiler her konu hakkinda belli belirgin fikirleri olabilen kisilerdir.
:D , Oyle kisiler var demek istedim , ki bence sizde herbokolog ozelliginizin size guc verdigine inaniyorsunuz.
😅 Yani ozelliklerinizin farkinda olmanizin cok guzel birsey oldugunu soylemek istedim.
Rica ederim ne demek usta.
😂
İnanç
İçimdeki cenevar
Fiziki güç :D
İnadım inat.
İnadım ve şansım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?