Erteleme hastalığından kurtulamamak ve devamlı ertelemekte olduğunuz üşendiğiniz şeyler nedir?

Erteleme hastalığından kurtulamamak ve devamlı ertelemekte olduğunuz üşendiğiniz şeyler nedir?

Ertelediğim bir şey yok hiç
Tebrikler ⭐⭐⭐⭐⭐ yıldız kazandınız.
Ahahah teşekkürler 🤩🌺
Rica ederiz, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 14 gün iade hakkınız vardır. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz :-)
Yok hayır 😅
Tahmin etmiştim. sadece zarfladım :-D Kim yıldızını bir başkasına verir ya da iade ederki :-D
Aslaa 🤪
ertelemem ben
Tebrikler ⭐⭐⭐⭐⭐ yıldız kazandınız.
Cevap
0Cevap
Şimdi senin sorunu görünce ertelediğim bir işi hatırlayıp yaptım, sağ ol😂 Üşengeçliğim tutunca kafa da gidiyor
:-D o halde size ⭐⭐⭐⭐ yıldız veriyorum, bu soru sayesinde ertelediğiniz bir işi hatırlayıp gerçekleştirdiğiniz için 1 yıldızı geri alıyorum elinize ⭐⭐⭐ yıldız kalıyor, bu şekilde ⭐⭐⭐⭐⭐ yıldızı tamamlamak için umarım ertelediğiniz tüm olayları gerçekleştirme imkanı bulursunuz :-)
Teşekkür ediyorm :)
Rica ederiz. Müessesemize bir sonraki soru içeriğimiz için yeniden bekleriz. Sağlıcakla kalın :-)
Su anda hayatta erteledigim hic birsey yok , yapmam gereken seyi ertelemek beni strese sokar.
Tebrikler, o halde ⭐⭐⭐⭐⭐ yıldız kazandınız, bu şekilde ilerlemeye devam edin, olumlu aksiyonlar hep sizinle olsun ☺️
Sag olun sag olun nezaketinize bende ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 Yildiz veriyorum.
O halde sizde yıldız kalmaz ve kalmadığı için nezaketen iade kabul etmiyorum ☺️
Sorun degil ✨ Ben yildizlarima sahibim zaten ⭐⭐⭐
Pekâlâ
Hastane işlerini erteliyorum.
O halde ne yazık ki size sadece ⭐⭐ yıldız verebiliyorum, zira sağlık çok önemli bir konu olduğu için bunu ertelememeniz gerekiyor, daha fazla yıldız kazanmak için, hemen hastaneden randevu alıp, muayenenizi tamamlamalısınız ardından yıldız kazanacaksınız :-)
Duygularım
:-) Merhaba o halde bu büyük bir yetenek, duyguları ertelemek gerçekten herkesin yapabileceği bir davranış değildir. Size ⭐⭐⭐⭐ yıldız veriyorum -1 yıldızı yalnız kaldığınızı sezdiğim için kesiyorum, size uygun biriyle duygularınızı hoş bir şekilde yaşayacak güzel bir karşıcinsin karşınıza çıkıp tüm duygularınızı ona aktarmanızı diliyorum, bu sayede +1 yıldız daha kazanabilirsiniz :-)
Teşekkür ederim 🌸
Uyumak.
Ne yazık ki size çok fazla yıldız veremiyoruz, zira sağlık ve sağlıklı düşünce açısından oldukça önemlidir ancak eğer biri yüzünden mağdur olduysanız. "uyku girmez gözüne gönlü viran olanın" sözüne göreyse size negatif enerji vermemek için ⭐⭐⭐⭐ yıldız veriyoruz. ⭐ yıldızıda kazanmak için uykunuzun içerisinde yıldız gördüğünüzde belirtirseniz kazanmış olursunuz :-)
o halde sizin yıldıza ihtiyacınız kalmamış sanırım, zira keyfiniz uykunuzdan önemli :-) Ancak bunun zararlarını ileri yıllarda nagatif görmezsiniz :-)
Derslerim
Pek tebrik edemiyoruz, zira dersler gelecek için oldukça önemlidir. Negatif enerji vermemek için size ⭐⭐⭐ yıldız veriyorum.
Rica ederiz, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Derslerinizin telafisi oldukça zor olduğu için yıldız iade hakkınız yoktur. Daha fazla yıldız kazanmak için derslerinize odaklanıp yıldız biriktirebilirsiniz. İyi günler dileriz :-D
Rica ederim. Umarım keyifli birkaç dk geçirebilmişsinizdir. İyi günler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar