Kişilik & Karakter Hayatınızda neyi değiştirirmek istersiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Komple değişmek isterdim. Güncellemeler+1 yıl Güzel cevaplar için teşekkür ederim. Hayatınızda neyi değiştirirmek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Her şeyi değiştirmek isterdim. 1 0 Yorumla
Revolutioner Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl herşeyi değiştirdim zaten 38 yaşında şu an çok daha iyiyimsadece harika bir kadınla tanışamadım belki olur bakalım 1 0 Yorumla
BabaGenghisKhan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şeyi. Sadece artık evlilik düşüncem olduğu için daha çok kazanmak veya yurt dışına çıkmak istiyorum 1 0 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Komple değiştirmek en iyisi olurdu benim için 2 0 Yorumla
yumebapecigecgölaşgü Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Pasiflikten eziklikten lanetlikten kurtulmaya güclü sert olmaya değiştirmek isterdim 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kader denilen kalemi elime alıp hayatımı en baştan yazmak isterdim 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşimi değiştirmek isterim 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Davranışlarımı ve bazı duygularımı. 1 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Düşündüm de pek bişi yokmuş 1 0 Yorumla
NetGörenAstigmat Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Akrabalarımı baba tarafini değişmek isterdim 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkabilmek isterdim 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Neden komple? 1 3 Yorumla Bravehrart +1 yıl Çünkü hayatım kirlendi. Yorumla greenmilitary +1 yıl Üzüldüm buna. Umarım her şey düzelir ya Yorumla Bravehrart +1 yıl İnşAllah. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Her şeyi değiştirmek isterdim.
herşeyi değiştirdim zaten 38 yaşında şu an çok daha iyiyim
sadece harika bir kadınla tanışamadım belki olur bakalım
Hiç bir şeyi. Sadece artık evlilik düşüncem olduğu için daha çok kazanmak veya yurt dışına çıkmak istiyorum
Komple değiştirmek en iyisi olurdu benim için
Pasiflikten eziklikten lanetlikten kurtulmaya güclü sert olmaya değiştirmek isterdim
Kader denilen kalemi elime alıp hayatımı en baştan yazmak isterdim
İşimi değiştirmek isterim
Ülkeyi
Davranışlarımı ve bazı duygularımı.
Yaşadığım ülkeyi
Düşündüm de pek bişi yokmuş
Akrabalarımı baba tarafini değişmek isterdim
Dışarı çıkabilmek isterdim
Neden komple?
Çünkü hayatım kirlendi.
Üzüldüm buna. Umarım her şey düzelir ya
İnşAllah.