Hayatım boyunca bir sürü seçim yaptım ve hepsinde de doğru bildiğim kararların ucu b*klu değneğe denk geldi. Elektrik elektronik mühendisi oldum kimse benimle gurur duymuyor zaten akrabalar bile söyledi tıp ve askeriye rahatlıkla iş bulabilir yoksa gurur duyulacak tarafı yok herkes kazanır oraları diye. Kafamı yere eğmekte bence yerden göğe kadar haklıyım. Kendi hayatıma kendim s*çtım. Ailem bile okulumu hatta tipimi bile kötülüyor yaşlandıkça tipimden nur düştü. Nurum nasıl gelecek onu bile bilmiyorum.
Ahirete gitmek istiyorum ama günahım da çok büyük üç aylarda bile ne ibadet ettim ne oruç tuttum ne namaz kıldım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanks okuduğun bölüm şu ülkeyi geçtim dünyanın herhangi bir ülkesinde iş yapabileceğin bir bölüm.
Pek çok arkadaşım oldukça iyi yerlerde mühendislik yapmakta ki bende bilgisayar teknikeriyim.
Ailenin kendi başarısız yaşantısını sırtlamak zorunda değilsin.
Ve sen kendini ne kadar eziklersen bir başkası neden bunu yapmasın?
Çağımız dijital ve sen bu mesleğe sahipsin. Silkilen ve kendine gel. Sen kendinle duymasan bile ben seninle gurur duyuyorum.
🥲🙏🏻
Sen başkalarına bakma boş konuşan çok kendinle gurur duy mühendisliği başarmışsın
İyi hoş ta ablam ya tipim? Nur düşmüş tipimden? Ben kendimi beğeniyor olsam bile kızlar beni beğenmiyorsa bir anlam ifade eder mi?
Manitacılıkla uğraşmadım köpekler gibi ders çalıştım üni okuyup ta sevişmemiş kız bulmak neredeyse imkansız gibi ne bileyim. Buna rağmen de 6.5 - 7 senede zar zor bitirdim. Hocalar kafasına göre puanlama yaptı adam 3 dersime de giriyordu 80 kişiden 72 kişi (abartmıyorum) kalmış. Öğrenci işlerine bakan memur abi bu kadar adam nasıl kaldı diye hesap sordu da adam kahkaha atmış resmen.
Karamsar olma bahane değil çözüm üret. yuzundeki nuru ibadetlerine başlayarak getirebilirsiniz maddi olarakta yüz maskesi yap aydınlanır cildin. Okuluda öyle böyle bitirmissin ne güzel zafer bu. bir şeyden vazgeçmek istediğinde o şey için ne kadar emek verdiğine bak o kadar emek verip bir anlık düşünceyle terketmeye değmez.
Önce sen kendini sev değer ver insanların olumsuz davranışlarına bakma bu senin hayatın sana iyi geleni yap
Abla galiba ben sana kendimi düzgün ifade edemiyorum. Bazı şeylerin de bir çaresi yok varsa da üretmeye gücüm yetmiyor. Misal öpüşmemiş sevişmemiş bakire kızı ben nereden nasıl bulayım bu memlekette?
Taktığın şeye bak ya o seni ya sen onu bulucan nasip meselesi bu konuştuğun kişileri ona göre seç
Ona göre seç derken? Tek yapmam gereken bu mu?
Madem kriterin öyle biri eş seçimi yaparken ona göre değerlendir Allah temizi temize layık kılmıştır tasalanma
İnşallah ne diyebilirim ki?
Peki ya evlilik öncesi olan ilişkiler? Onlar da mı nasip meselesi?
Onlar iradesizlik izna günah
Evlilik öncesi öpüşme diyorum ama abla?