İstediğiniz pencereden bakabilirsiniz. Sana göre hangi özellikteki bir insan premium'dur?

İstediğiniz pencereden bakabilirsiniz. Sana göre hangi özellikteki bir insan premium'dur?
Her ortama ayak uydurabilen, cesaretli, özgüvenli, güler yüzlü, aurası yüksek, bakımlı, kitap okuyan, hobileri olan, hayattan keyif almayı bilen, prensip sahibi disiplinli insanlar, hayır demesini bilen insanlar, iyi bir diksiyon, merhametli olmak, iletişim problemi olmayan ve kendini karşı tarafa rahat ifade edebilen, bir ortama nasıl girersen öyle tanınır ona göre saygı görürsün, imaj dediğin şey sadece dış görünüş değil dış görünüş ile birlikte davranışları ve kişiliği de kapsayan bir şey. Sonuçta herkes yanında kaliteli insan ister, dış görünüş her şey değil diyene inanma yalan bu, en paspal halimle çarşıya çıkıp alışveris yaptığımda tepeden bakan esnaf gördüm, en bakımlı halimle çıktığımda çakmağımı aradığımda sigaramı yakmak isteyeni gördüm, dış görünüşte çok önemli dış görünüş kişilik hepsinin toplamı saygı görmek isteyen insan için önemli.
Bu soru değişen çağ ile.. devirle ilgili olabilir.. el yazısı görmek lüks oldu.. hani mektuplar yazardık.. kimi yerinde titreyen elimizle.. kelimeleri titreten ve kokumuzun kağıtlara sindiği mektuplar.. şimdi klavyelere bıraktık duygularımızı.. Görmeden de özleyen insanlar lüks oldu sonra.. Hani gözümüzün önünden gitmezdi gülen gözleri.. hani bir umutla beklerdik onu görebilmek için.. en nefret ettiğimiz pazartesi gününü bile deliler gibi özlerdik.. şimdi telefonlar sağolsun yana yakıla özlemeyi unutturdu.. Yüzleri farklı tipte olan insanlar lüks oldu artık.. Hani belki kemerli bir burnu olan ama karakteristik.. hani onu ayıran diğerinden.. onu orjinal kılan.. benzemeyen kimseye.. şimdi herkes bir fabrikadan çıkmış gibi.. susadık farklı çehrelere.. saçına ak düşmüş insanlara.. yüzünde çizgileri olan insanlara. mimikler yok oldu artık.. gergin yüzler aldı yerini.. estetiğe bıraktık bedenlerimizi.. yüzümdeki en anlamlı cizgilerimi al ve yok et dedik.. teknoloji sağ olsun.. var olsun..
😏
🙄
😠.
Ne..
☺️.
🏃🏃🚶hiç
Korkma yemeyiz ufaklık.. kaçmana gerek yok.
Kişilik olarak omurilikli azaldı, sürüngenler çoğaldı. Fiziksel olarak düşünecek olursak birçok kadın fabrika ürünü gibi burun kaydırak, gözler badem, dudaklar bilmem kaç cc dolgu, elmacıklar, çene sivrileşmesi. Bu akım Kylie ile başladı, şu an o akımı yıkıp başka akım çıkarıyor. İkonik karakterler baz alınıyor, sıradan insanlar sadece benden gördü zannedip havalarda. Birisi bir şey yapıyor diğer herkes aynısını yapmaya çalışıyor, özgünlükleri sıfır. Şu an Riri hamile karnını göstermeyle akım başlattı, şu an bizim ünlü olarak bahsettiklerimiz aynı şekil karınlarını gösteriyor. Bebişler kardan bebiş oldu haberiniz yok 🙄
youtube.com/shorts/DyxzDsifH_A?feature=shared Bu duduşlardan vergi alınması gerekiyor hatta taşıma ruhsatı şart asjsjs
Tuvalet pompası gibi djdh
Erkek adamın erkek sevgilisi olur çalışmasıyla Mükroş’u bırakalım şuraya youtube.com/shorts/Xf63J7MC1dU?feature=shared
Hocam gusammı
Aaa ortalığı batırma dur siyah poşet getiriyorum adjsj
Gerçekten nezakete hakim olan insanlar. Oturuşuyla, selam verişiyle, konuşma tarzı, düşünme tarzı, üsluplu giyiniş her şeyiyle nezaket dolu insanlar. Hiç yoktu muydu vardı özellikle bir 20, 30 yıl önce insanlar birbirlerinin suratlarına bakıp iletişim kuruluyordu, konuşmanın bir üslubu vardı. Şimdi kimse kimseye selam vermiyor, bir şey sorulsa defol git başımdan der gibi muamele ediliyor
Cevap
19Cevap
Kişiliği oturmuş dürüst merhametli empati yapabilen adaletli olan insan sayısı çok azaldı haliyle bu özelliklerde olan insanlar premmium bana göre.
Kesinlikle
Adil, dürüst, cesaretli, mert insanlar artık lüks oldu. Arkadan hançerlenmemeye hasret kaldık herkes kolpa olmuş :D
Naylon dünyanın plastik insanları
Bu dünyanın insanı olmayı reddediyorum.
İnsan olanlar lüks oldu.
Bikız ansiklopedisi sayfa 1443 no:5 3. Satır helaaal
İnsanlara bu açıdan hiç bakmadım ben parası pulu olan insanlara maşallah Allah daha çok versin derim gadası
🤔🤔 lüks sadece paradan ibaret değil ki gadasını aldığım. Nadir karakter özellikleri de artık lüks oldu, onu diyorum canını yidiğim
O zaman hayvan sevgisi olan insanlar diyeyim
Ya bilmiyorum da şu konuda çok rahatsız olmaya başladım. Birtakım ergen topluluğu neyi görse taklit etmeye başladı. Misal ben kızıl oluyorum, kızıl yapıyorlar, sarı oluyorum sarı yapıyorlar. Lan saçımı kısa kestirdim bu seferde ona heves ettidir. Beni bi salın mk djsjs
Oo özentilik olmazsa olmaz dhdj
Her taraf insan görünümlü canlılarla dolu. Hangisi insan, hangisi değil anlayabilmek çok zor.
İnsanı bulursun elbet ama bulduktan sonrası çok meşakkatli. Tanımak, anlamak, güvenmek...
Bence, anlayışlı insanı bulabilmek artık bir lüks oldu.
Vaay güzelmiş
Güzeldir. 😄
Hayvanları seven, besleyen kol kanat geren.
Başka insanları sevip sevmemeleriyle ilgilenmiyorum artık herkes kendi başının çaresine bakar. Sokaktaki hayvanlara iyi baksınlar eziyet etmesinler yeter.
Benim için hayvanlara dokunamasa bile onları besleyen, korumaya çalışan insan premiumdur
Sırf bu yüzden timsah besliyorum mom 🥹
Hele bir dem yiam yiam mengene gibi ağzını açması yok mu 🥹
Mom arka arkaya yazınca birini hatırlattin dhdh
Emojiye bak çıvdıvıyom dhdhsgshdud
Çizgileri kuralları olan insan, dürüst insan lüks oldu…
Üç nokta devamı var anlamında mı yoksa falan filan mı 🤔
Tek nokta yaparız onu n'olacak amaağn dhdh
Hele heleee heleneeğ lee leee heleneğ dhdh
Güzel ahlak, merhamet, samimiyet, dürüstlük, sadakat gibi gibi...
Bu liste uzar gider, genel olarak insan olmanın getirdiği unsurlar diyebiliriz direkt.
Anlamak için dinlemeyi bilen insanlara denk gelebilmek büyük lüks artık.
Medeni bir şekilde sohbet edip, sorunları gerçek anlamda konuşarak çözebileceğimiz insanlar.
Kendilerini iyi gibi gösterip sonra bunla çelişenler..
Bir şeyler için emek sarf etmeyen, hazırcı insanlar..
Önyargısiz ve yargılamadan dinleyen maalesef ki kaybettiğimiz özelliklerden lüks oldu artık.
O ön yargıdan çokça çektim 😄 sonra aa öyle değilmiş vs
Hepimizin oluyor hala zaman zaman ama bunu linç kültürü haline getirmemek onemli
Yapılan taraf olmak çok zor
Bir de hiç alaka yoksa değilmi 😃
Alakanın A sı bile değil.😄 Hani ucundan felan yakalasalar tamam eyvallah ama o da yok
Bence umursamamalısin diycem de maalesef insan cevresini de etkileyen bir varlık bu sebeple bizi gercekten taniyan insanları hayatımıza sokmamız gerekiyor.
Evet içsel bir insan olduğum için belki de önemsiyorum bilmiyorum. Ama dediğin gibi bazen umursamaz olmak iyidir.
Nezaket ve hoşgörü sahibi insanlarin sayısı çok azaldı, kaba saba insanlarla dolu her yer.
Doğru kesinlikle
Sadık olan, empati kurabilen, anlayışlı olan, vizyon sahibi vs
Hepsi okey ama vizyon yok zigon sehpa olur mu 🥹
Sınırlarını ve durması gerektiği yeri daima bilen insan.
He ya kanayan yara
İyileştiremedik gitti be
Tuz verem
Kendi haline bırakalım belki düzelir dendi
Şefkatli soyledigiyle yaptığı bir olan özü sözü bir sayılan sevilen kişiler tarafından hoş görülen saygılı büyük te olsa küçük te olsa ona saygı duyan kimseyi incitmeyen insanlar luks oldu bence
Oynak olmayan sınır ve kendi sınırını bilen. Kendi fikirleri olan ve kendi fikirlerini kendi hayatında uygulamayı başarabilen. Kısacası prensip sahibi insanlar diyelim
Walla, eski dönem "netlog" kalitesinde ki insanlar pek yok. ya da daha genellersek, herkes bilşyodu ne istediğini. onlar lüks oldu. Herşeyin mantığı, algoritması wardı vs.
Empati yapabilen 'özellikle vefalı' dürüst insanlar bana göre çok nadir bulunabilen lüks karakterde kişiler.
Dürüst.
Bir dediğiyle bir dediğini tutan
Ahlaken gerçekten sağlam karakterli olup güvenebileceğin insanlar artık çok azaldı..
Onlar benim için en kıymetli değerinde olurlar.
Hmm sanırım
Çok özür dilerim yanlış fotoğraf attım ya 🤭
Beyninin içi dolu ve merhametli bir kalbin sahibi insanlar.
Her şeyi sorgulayan, merhametli ve zarafet sahibi insanlar.
Dürüşt, adaletli, hümanişt ve göşterişten ujak inşanlay
Dürüst
Merhametli
Saygılı
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilen
Hiç kimse değildir:)) herkesin olumlu/olumsuz yanları vardır. İnsanları gözümde büyütmem.
Hatanın kendisinde olduğunu kabullenebilen insanlar ciddi anlamda lüks artık. Suçu her şekilde kendi üzerinden atıp tamamiyle karşı tarafa yıkmayan bir insan görmeyeli bir asır oldu
Benim dönemim değil de yeni jenerasyon da aldatmayan insan diyebiliriz ha bir de evlenmeden hamile kalmayan
Hayata bakış açısı, değerleri, inançları ve davranışları bütünlük arz eden güvenilir ve samimi insanlar çok lüks.
İnancı sağlam, vizyonlu, ahlaklı ve karakterli insanlarla karşılaşmak lüks ve premium seviye gerçekten
Merhametli dürüst sadakatli hani böyle kişiliği tam oturmuş insanlar sanırım artık lüks oldu.
Kimse kimseyi dinlemiyor anlamıyor of of
Çıkar ilişkisi yapmayan insanlar benim için lüks oldu
Bulunduğu kabın şeklini almayan
Dürüst güvenilir ne istediğini ve ne söylediğini bilen insan kadın erkek fark etmeksizin candır.
Ne olursa olsun güvenilir bir insan, seni asla sırtından bıçaklamayan. Erdemli insan.
Temiz güvenilir merhametli insanlar bulunmaz ya baya zor
Empati sahibi, anlayışlı, olgun ve kendini bilen insan çok nadir. Allah denk getirsin amin.
Egosu yüksek bencil laubali.. giyimde özgür.. yani nerde gereksiz biri var orası lux
seküler, zeki, karakterli ve çekici kombinasyonu bulunmaz nimet
İnsanlığı becerebilseydik kimse kimseyi eskitmezdi.
Kalıpların dışında, her açıdan bakabilen ve kendisini asla kandırmayan.
Hanımefendi kadınlar ve beyefendi erkekler...
İnsan dinleyen insanlar
😏😏
😘😘
Yalan söylemeyen insanlar namuslu insanlar evlenmeden cinsel birliktelik yaşamamış insanlar lükse oldu
soru mu tabii ki omurgalı insanlar. özellikle bu ülke omurgasızlar ülkesi oldu. haksızlığa karşı tepki gösteren insanları görünce bu topluma olan umutlarım yeşeriyor.
Egosu olmayan, empati yeteneği olan insanlar gerçekten lüks oldu
Benim gibi, özü sözü bir, namus konusunda titiz, güvenilir, mert ve tabiki sadık
Dürüst insan
doğaya saygı duyan insan bir başkadır.
Dürüst
Abaza olmayan
Saygılı
Ahlaklı, dürüst insanlar lüks artık
Kendını bilen kararlı olan kişilere
Kibar olan vicdanlı olan insanlar
empati yapan insanlar
kekolar lüks oldu, lüksler keko terazi dengeleniyor...
Akıllı gösteriş yapmayan dürüst olan doğal estetiksiz
Koyu tarz da lüks oldu
yatırım yapıp kar elde edebilenler
Dürüst insanlar
içten pazarlıksız insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?