Takımlar
Partiler
Farklı dinî görüşler insanlarını birbirlerinden uzaklaştırdilar, nefret bile eden var kendisi gibi düşünmediği için farklı görüşler farklı düşünceler farklı Kafa yapıları
Herkes aynı şeyleri sevse ve aynı şeylerden nefret etse dünya ne kadar sıkıcı bir yer olurdu bilemediler20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPaylaştığın kişi herkeste şansını deneyen biri oradan falso zaten:D İlk mesajda da ilk buluşmada da hangisi olursa olsun futbol muhabbeti hemen yapılmaz ya da aynı konu etrafında konuşulmaz. Erkek arkadaş ya da asker arkadaşı tadında ne o öyle😁Daha kulvarların olan elit kibar kaliteli adamlar tercihin olsun şekerim🌸
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten şekerim. Bunu ibretlik diye paylaştım. Ama beni gömüp bunu savunan hemcinslerimiz bile oldu. İnanabiliyor musun 😆
- +1 yıl
Olsun iyi yapmışsın tatlım. Bu mesajı çoğu kadın aldı burada eminim çünkü herkese yazan biri o kişi:D kadın kadının yurdu olmalı kurdu olmamalı kesinlikle🌸
- +1 yıl
Teşekkürler eic icin ayrıca✨
Soran+1 yılRica ederim 😇
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen hastayım zaten bu. futbol işine 20 kişi 1 topun peşinde koşuyor 2. kişi tutmaya çalışıyor milyon $ ları onlar alıyor. Küfürü edip günaha giren millet strese giren yine millet agrasiflesen yine millet takım için mac için kavga eden yine millet vallaha super bir. zihniyet
12 Yorumla- +1 yıl
Teskler
Soran+1 yılRiclar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBundan hayatta olmaz ya resmen hödük 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Ben seçtim diye mi bu
Soran+1 yılHayır tabi ki🙄ben kimseye torpil yapmam. Kısa ama etkili bir cevap olduğu için sevdim.
- +1 yıl
Neyse neyse yedim 😂
Soran+1 yılSeni çok pis döverim bak😒
- +1 yıl
Ya bırak ne soruma gelirsin ne bir şey çok değiştin sen çok 😂
Soran+1 yılAhaha niye değişeyim beennn
- +1 yıl
Sus sus yazdım bunları ama teşekkür ederim eic için 😇
Soran+1 yılSen yaz okurum ben🤓rica ederim
- +1 yıl
Ben sana şaka yapıyorum be yerin ayrı hep nazım sana geçiyor 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılFutbol muhabbeti yapmamış aslan burcu olduğundan da bahsetmiş aslında tuttuğu takıma kadar yazıp kendini tanıtmış
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet şu hayatta anlaşamadığım yegane burç profili.
- +1 yıl
😀aslan mı jxjsjs
İkizlerle aran nasıl
Soran+1 yılBağışığım ablam ikizler sjj
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekten her türlü olmaz
26 Yorumla
Soran+1 yılHemfikirim
- +1 yıl
Erkek düşmanıyız sanırım
Soran+1 yılSanırım
- +1 yıl
İyi sana bakalım
- +1 yıl
İyi san bakalım 😡
Soran+1 yılNe kızıyon bee
+1 yılfutboldan bahsetmek ile futbola mübtela olan bir erkek arasında ki farka göre hareket etmelisin.. futboldan konu arasında bir kaç cümle konuşuluyorsa bundan abartılacak hiç bir şey yok. fakat fanatik bir şekilde futbol konuluşuyor sonu gelmeyen bir sohbete dönüşüyorsa ve siz bundan ciddi manada bunalıyorsanız onu uyarmalısınız. kendine çeki düzen verirse ona göre hareket edersiniz. ama eğer "sevgiliden önce futbol vardı" mantığındaysa futbolu seven bir sevgili bulmasını kendisine tavsiye etmeniz daha uygun olur...
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç tanımadığı birine yazdığı ilk mesajda sorulmadığı halde tuttuğu takımı söyleme gereği duyuyorsa zaten onun için herşeyden önce tuttuğu takım vardır.
- +1 yıl
anlıyorum.. siz şu an emin olarak bunu söylüyorsanız bir şey diyemem. fakat tam olarak öyle biri olup olmadığı noktasında emin olamadıysanız önyargılı davranıp yanlış bir karar almamak adına bir süre takip edin bakalım tam olarak böyle biri mi değil mi..
Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. İmlayı katletmiş😀😀😀😀
Fenerbahçe li kelimesinde ki "li" yi ayırmak nedir😀
Nokta virgül kullanmazsın özverisiz yazmışsın deriz de bu gereksiz ek ayırmakla ben okumadım ve üfürüyorum demiş😉
Bu arada ben ilk okuduğumda İstanbul beşiktaş semtinden sandım.
15 Yorumla
Soran+1 yılO değil de aynısını başkalarına da atmış bayram mesajı gibi😄
- +1 yıl
Adam hepinizle ayrı ayrı uğraşacak değilya😀😀😀
Bizim gençlikte teklif kartı vardı. Bu tür çapkınlar kart basar dağıtırdı😀
www.google.com/search
Soran+1 yılAhaha gerçek mi bu 🤣
- +1 yıl
Evet ya. Çapkınlar kart basar dağıtırdı biz lisedeyken. Şimdi iş kolaylaştı ve bir kısa mesaja bakıyor. Adam neden o lüksü kullanmasın. Şimdi bin kişiye mesaj atsa ve 10 kişiden dönüş alsa sonra beş tanesini tavlasa beşinden ikisini begenip yatıp kalksa ahanda sana beleş karı😀
37 yaşa kadar evlenmemiş adam. Demek ki götürüyor😀
Soran+1 yılAkıl verme şunlara sus😅
- Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fenasın sen ya...
Hoş olmamış yinede..
evet biraz çok hızlı koşmuş doğru fakat yinede bir soru konusu olmamalıydı.
İsminin ne olduğunun önemi olmaksızın.
İnsanoğlu çok tehlikeli.
🙃🙃🙃14 Yorumla
Soran+1 yılBence güzel bir soru konusu.
- +1 yıl
Sence...
Soran+1 yılEleman umarsızca herkese aynı mesajı atıyorsa ben de bunu basbayağı soru konusu yapabilirim. Günaydın 🙂
- +1 yıl
Günaydın..
İyimiş
Seriye bağlamış desene.
Bol sanş
Bence senden olmaz. Çünkü kendisini tanıtmış. Üstelik diğer özellikler yerine senin fenerbahce demen daha çok dikkat çekiyor. Sen bir tek fenerbahce deyince o da gs demiş o kadar. Bence çocuk sana fazla. Yani ikinizi tanımıyorum sadece bu mesaj üstünden konuşuyorum
20 Yorumla
+1 yılNasıl giriş yaptığına göre değişir. Ki ilk mesajı yazan kişi gayet sempatik yaklaşmış diye düşünüyorum.. Aslan burcu olmanın dışında tabii 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlerden ırak 🤣
- +1 yıl
🤭Büyük konuşmayın 😂😂
+1 yılFutbol sohbeti de güzel olabilir. Benim soğuduğum olay kendisini aşırı hızlı ve her şeyi birden anlatarak duygusuz ve ruhsuz yürüyen tiplerdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılBurçlara bile inanıyor engelli at gitsin loo
11 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim loo
+1 yılAdam ne güzel rahat ve özgüvenli bir şekilde sohbet başlatmış ama takıldığınız noktaya bakın. :) Üstüne adam zorunda da değil açıklama yapıyor. :)
10 YorumlaAdama sorarlar o zaman neden cocuga futbol muhabbeti yaptirtcak kadar suskun kaliyorsun sen acda bir konu cocuk ona eslik etsin
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç tanımadığım biriyle bu şekilde sohbete başlamayı asla tercih etmem.
Soran+1 yılİlgi alanları ilgi alanım olan biriyle evet olabilirdi.
Futbol muhabbeti yapmasından be gibi bi sakınca gördün onu anlamadım benim ilgi alanım değil bilmiyorum deyip konuşmasını bu konu hakkında da olursun biter diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılKonuya nerden girdiği ne demeye çalıştığı önemli nasıl tavladım seni nasıl çaktım tam 90dan golü der gibi söylüyorsa sen kime ne çakıyorsun ayı dersin engellersin 😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. bu mesajı durup dururken mi aldın... eğer öyleyse bırak futbol muhabbetini tanımadığın birinden aldığın mesaj güzel bile olsa buna olumlumu bakacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hayır 😒
Soran+1 yılÖncesi yok sonrasında engel var
Soran+1 yılİbretlik 🙄
Burdan herhangi konu acmamis kendisi tanitmak istemis sende fenerliyim demissin o da aciklama yapmak istemis
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler ne konuşun futbol konuşsa olmuyor cinsellik konuşsa olmuyor normal konuşsa olmuyor ne olsun
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. İlgim olmadığı halde bunu yapıyorsa imkansız bu, ayrıca kadınlar büyük bir çoğunluğu bu sporla ilgilenmez ilgilense bile sohbetini yapmaz
00 Yorumla
+1 yılYaw bence sen erkekleri komple bırak hiçbirinden olmaz sana. Şu erkekten olur mu bu erkekten olur mu diyen kadından olmaz asıl 😉😂
00 Yorumla😂😂adam mesaja serecesini dökmüş
Yazının sonunda yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim yazsa tam olurdu 😀😀😀00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBayağı tanınan birisin ama seni ilk defa görüyorum nedense senin olayın ne oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse tanımaz beni çünkü kimseyle işim olmaz. Kendi halimde takılıyorum.
- +1 yıl
Bu kadar takipçin nasıl oluyor o zaman
Soran+1 yılFenomenlikten kalma otomatik takipçiler
Cevap vermem muhtemelen ya da ilgimi çekmediğini açıkça söylerim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂 yakında maç kritikleri yaparsınız. 😅
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılSenin futbola merakın yoksa ilgi alanın değilse saçma tabii olmaz direk nope
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Ulan ne öküz ler var be ciktiginla konuşuyorsun ve futbol muhabbeti çok sıkıcı.
00 Yorumla
+1 yılSonraki muhabbet pasolig bir sonraki kombine fiyatları olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılFutbol konuşan çok erken var ama ilk gün den de konuşurmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ya her maç sonrası futbol yorumu duymak beni boğar ama fanatiksen eğlenceli olur tartışmak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz tabi ki o ne öyle alaka böyle futbol muhabbeti ne alaka
00 Yorumla
+1 yılFutbol ⚽sohbeti dönmemiş sohbette ancak her şeyi tek mesajda bir anda yazması düşündürücü
00 YorumlaSıkıcı olur, ben pek sevmiyorum futbol muhabbeti uzatırsa bunalırım konuşmayı keserdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSohbeti paylaştığını görse kim bilir nasıl utanır, işte bu yüzden kimseye mesaj foto atmıyorum, kısaca iyi ki ilişmiyorum kimseye, olmaz diyeyim soruya da
00 Yorumla
+1 yılKendisini taraftar olduğu futbol takımı üzerinden tanımlayan erkekle arkadaş bile olunmaz.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayatında çok kız olmamış kızlarla fazla konuşmayı bilmiyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılBence olur ve olmuş bil hadi gözün aydın hayırlı olsun👏 🤝
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olur hobilerinden bahsetmiş sana 😃😃😅😅
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz. Sormadan bahsetmesi normal değil. Ayrıca aynı mesajı başkalarına da atmış💁görün de prim vermeyin yazanlara diye atıyorum 🙂
- +1 yıl
😲😲😲 sahte ilgi hiç sevmiyorum
+1 yılBen bu mesajı bir yerden hatırlıyorum 😁
116 Yorumla
Soran+1 yılToplu mesaj o zaman 🤣
- +1 yıl
aynen 😂😂
Soran+1 yılVay otobüs çocuğu vay🤣
- +1 yıl
Püü sıfatına jdnsjsmsk
Soran+1 yılEşekler tepesice sjj
- +1 yıl
🤣 tepkisiz kalamazdım, bana da sövmeyin sakın 🙈 otobüs çocuğu efsane imiş
Soran+1 yıl@Alemdaralii haha bunu burada bi kadından öğrendim kullanırım artık😆
- +1 yıl
ben de ekledim lügata 🤣
- +1 yıl
@Alemdaralii bende yazdım kenara jdndjsnd haksız değilsin
Soran+1 yılTöbe esta pisi pisi🤣🤦♀️
- +1 yıl
beni mi çağırdın kankş 🤣
Soran+1 yıl@Alemdaralii küfürbaz haydo 1 ben 2🤦♀️🤣
- +1 yıl
haydonun Yozgatlısını gördünüz mü
- +1 yıl
atsam mı buraya ❓
Soran+1 yıl@Alemdaralii şansını zorluyorsun hocam🤣
- +1 yıl
toplu taşıma sevmiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin kırmızı saçlarına vurulmuş 😬
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılfenerli olsa ne olacaktı ki : )
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç biçey
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl😅cevabını yanlış anlamış
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru anlasa şaşardım🤣
- +1 yıl
Hormonları izin vermiyor 🤣
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha bende Beşiktaşlıyım ben gs düşmanıyım ama sana yazmadım 😅
00 Yorumla
+1 yılOlur. Sevgilim ilk buluşmamızda futboldan konuşmuştu. İkinci buluşmamızda Beşiktaş stadyumuna gitmiştik. Şu an 12. ayımız. Mutluyuz:)
00 YorumlaOymaj kraliçemm
10 Yorumla
+1 yılBu futbol muhabbeti değil ki sadece kendisini açıklamış.
01 Yorumla- +1 yıl
Olur bu arada
Vallahi adam açık seçik gayet dobra gelmiş 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılGeldiği gibi gitti😏
+1 yılBeşiktaşlı ise olur😂
20 YorumlaOlur tabii ne var yani
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 928 cevap paylaştı. Bu ne izdivaça katılır gibi yazan kaldı mı ya
00 YorumlaOlur bence güzel giriş yapmış masum masum dfgd
00 Yorumla
+1 yılBence KS deki çoğu erkekten pek olmaz ya
00 YorumlaSanmıyorum neyse ilerde de aynısı olur
00 Yorumla
+1 yılTekmeyi vur Gool olsun🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGalatasaraya kurban ol sen 😡🤬
00 Yorumla
+1 yılOlmaz sadece erkek sohbeti bilen bi mal
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Her erkekten olur
00 Yorumla
+1 yılolmaz dersin olur olur dersin olmaz.
00 Yorumla
+1 yılMasum görünüyor aslında
00 Yorumla
+1 yılSeks muhabbeti yapmasından iyidir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik programı mı bu ne hsjsjsjs
00 Yorumla Boş muhabbete uzağım.
00 Yorumla
+1 yılBence olmuş hjk
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler