Kişilik & Karakter Yatağın hangi tarafından kalkıyorsun? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Sağından mı uyanırsın, solundan mı? İnanır mısın böyle şeylere? Keyifli günler.. ✨️https://m.youtube.com/watch?v=KpaxRDfFXQw#smell Yatağın hangi tarafından kalkıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hiç belli olmuyor ne tarafından kalktığım 😬 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Sağ taraftan besmele çekerek kalkarım gadası 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sol. Sağ taraf kapalı. Bir kaç kez kafa atmışlığım var. 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hangi tarafa yakınsam ordan iki çıkışlı hjkk 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl O kadar çok dönüyorum ki kalkıp kalkıp geri uyuyorum 😂 hiç dikkat etmiyorum 1 0 Yorumla
Kαyɾα Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Hatiriniz icin bir dahaki kalkmamda dikkat edecem ona burdan yazarım 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sol tarafta yatıyorum sürekli ordan kalkıyorum 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağından kalkıyorum. Ancak gece kaç tur atıyorum bende bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mecburen hep sağ tarafından kalkıyorum çünkü beşiğin sadece sağ tarafı açılıyor :) 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Her gün değişiyor. Bugün sağımdan kalktım. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. sağdan kalkıyorum 1 0 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 853 cevap paylaştı. Gözlerimi açıyorum teferruata bakmıyorum. 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Sağımda duvar var, hep soldan uyanıyorum:)) 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. pek kolay sigamam yataga fizikten dolayi. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Tam düz kalkarım genelde 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sağ tarafından.. Diğer tarafta duvar var çünkü.. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Mecburen solundan ama inanmıyorum böyle şeylere 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Hiç belli olmuyor dönüp dönüp duruyorum 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Daima sağından neden dersen kapıya yakın 😂 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sağımdan kalkarım sağa dönüp yatarım. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sol taraftan 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. sağından 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Farketmez 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. solundan kalkıyorum 1 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. sol taraf da 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Solundan 1 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. Arka taraftan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hiç belli olmuyor ne tarafından kalktığım 😬
Sağ taraftan besmele çekerek kalkarım gadası
Sol. Sağ taraf kapalı. Bir kaç kez kafa atmışlığım var.
Hangi tarafa yakınsam ordan iki çıkışlı hjkk
O kadar çok dönüyorum ki kalkıp kalkıp geri uyuyorum 😂 hiç dikkat etmiyorum
Hatiriniz icin bir dahaki kalkmamda dikkat edecem ona burdan yazarım
Sol tarafta yatıyorum sürekli ordan kalkıyorum
Sağından kalkıyorum. Ancak gece kaç tur atıyorum bende bilmiyorum.
Soğuk tarafından diyerek farkımı ortaya koyayım adfsg
Mecburen hep sağ tarafından kalkıyorum çünkü beşiğin sadece sağ tarafı açılıyor :)
İnanmam ama solumda duvar var sağımdan kalkıyorum
Her gün değişiyor. Bugün sağımdan kalktım.
Uc kısmın dan uyanmış olurum
Sol, sağ taraf kapalı
sağdan kalkıyorum
Gözlerimi açıyorum teferruata bakmıyorum.
Sağımda duvar var, hep soldan uyanıyorum:))
pek kolay sigamam yataga fizikten dolayi.
Tam düz kalkarım genelde
Sağ tarafından.. Diğer tarafta duvar var çünkü..
Mecburen solundan ama inanmıyorum böyle şeylere
Tam ortada dhdj
Hiç belli olmuyor dönüp dönüp duruyorum
Daima sağından neden dersen kapıya yakın 😂
Sağımdan kalkarım sağa dönüp yatarım.
Onu mu düşüncem yaa
Sol taraftan
Soldan kalkıyorum
Sağ taraftan
sağından
Farketmez
Sağdan yatıp soldan kalkiyorum