Örneğin bir ilişkiniz var ama mutlu değilsiniz, bitirip bitirmemekte kararsızsınız. Ya da yeni bir ilişki istiyorsunuz ama başlayıp başlamamakta kararsızsınız. Sizin için bir şeye başlamak mı daha zor, var olanı sonlandırmak mı daha zor?

Örneğin bir ilişkiniz var ama mutlu değilsiniz, bitirip bitirmemekte kararsızsınız. Ya da yeni bir ilişki istiyorsunuz ama başlayıp başlamamakta kararsızsınız. Sizin için bir şeye başlamak mı daha zor, var olanı sonlandırmak mı daha zor?
başlamak ayrı bir cesaret, bitirebilmek son vermek ayrı bir cesaret. ancak başlayabilmek kolay bitirmek daha zordur. içten gelen bir istek ve merak ile ilişkiye veya herhangi bir işe başlayabiliriz. içinde neler barındırdığını veya yolumuza ileride neler çıkacağını bilmeden, hayal dahi etmeden. sonrasında her şey umduğumuz gibi giderse ayrılmak kopmak ne mümkün. fakat bir de tam aksine gidişarın berbat olduğu durumlar var. böyle olunca derdini sıkıntını anlatmak, sebepler sunmak, çıkmaza girmiş bir durumdan kurtulmaya çalışmak o zamana kadar çekilen yorgunluğun iki katı daha yorar.
Cevap
13Cevap
Mümkünse her şey olduğu gibi kalsın hiç uğraşamam gerçekten ne başlamak ne bitirmek olduğu gibi pilis.
Olduğu hâli iyiyse kalsın tabii.
Var olanı sonlandırmak kolay değil geçmiş var yaşanmışlık var , yenisine istediğin zaman başlaya bilirsin zor olan eskiyi atlatmak bitirmek.
Ben tam tersi çok kolay bitiriyorum.
Başlamakta sorun yaşamıyorum. Devamını getirmekte sorun yaşayabiliyorum
Kişiye göre değişir, başlarken zorlanır sonlandırırken sıkıntı çekmem
Sonlandırmak herkes cesaret edemez sonuna kadar gitmeye
Sonlandırmak daha zor
Kararsızlık demek o ilişkinin bittiği demektir, sadece cesaret edemiyorsun bitirmeye
Her zaman derim Başlamakkk
Sonlandırmak bana daha zor geliyor
Bitirmek daha zor çünkü alışmışlık var
Her ikiside
Kanka bir tanesi olacak ama hangisi daha zor
Başlamak bence
Başlamak 🥲
Sonlandırmak
Sonlandırmak bence
Başlamak
Sonlandırmak
Başlamak.